asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 günlük, yorgunluktan uyuyamıyorum resmen. gözlerim acıyor, kapatıyorum. sonra hop bi daha açılıyor neden? uykum yok. ama çok yorgunum, ayaklarım bacaklarım her bi tarafım ağrıyor. hafif saçmasapan 2 gün oldu bu 2 gün ya. ama yine de güzeldi. keman işini de rayına oturtucaz artık, ona çok sevindim bildiğin. biraz gerdi tabi o da ayrı. yine yapılacak bi ordu şey birikti, ve yapmıyorum. son dakika adamı olmak çok sıkıcı be. du bakim yarın biraz çalışayım bari. öyle işte, hörmetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 höbölöb günlük bugün cumaydı bi güzel vede çokzel bir şekilde son iş günümdü 2 gün tatil yapcam sabaha kadar uyuycam Kutlunun intahar ettiğini öğrendim dün gece olmuş şahcihan da kocaelinde şimdi cenazeyi getirmeleri 10 gün kadar sürecekmiş SOKACAM YA ulan kutlu :@ neyse kutlu olayını biraz olsun üstümden atmaya çalıştığım anlarda acaip dalgın çalıştım kaç kez elimi yaktım kaç kez üstüm yağ oldu bilmiyorum Öznur Bebeğim benim Seni de aptal aptal kırdım o kadar kötüydüm bi ağlasam rahatlıycam patlayamadım bi içimde patladı neyse Ztn şimdi mesaj atcam detaylar orda KUTLU :@ ! OFF ulan daha kaanı kaybedeli ne kadar oldu salak herif hiç mi düşünmüyorsun ya Sçtığmın 2009 u ne biçim girdi neyse günlük gidiodum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 fede said: sıçarım oyunda gorduk sicarttin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ehiyhihi sevmek guzelmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bi şarkı lan bu kadarmı koyar adama. deniz kenarında bi parka gidip o şarkı eşliğşinde içmekjde ayrı rahatlamk bşiler yapıp bi güzel sonra bi ses duymak dünyanın en gzel sesi inbsanın içine huzur veren bi ses. çok seviyoırum be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 şimdi geldim eve. güzeldi konser vira vira dalgalandı dünya ^^ deniz yea.canımsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Günlük, yeter artık ya. Dün gece arkadaşta kaldım, kız arkadaşıyla ayrılıyodu az kalsın. Aradım kızı salak salak iş yapmayın bi daha böle bi saçmalık yaparsanız azınıza sçarım dedim. sora verdim telefonu çocuğa. güzel güzel konuştular bugün de iyilerdi. ama gel gör ki o telefon konuşmasından sonra farkettim, başkasının ilişkisindeki sorunlara çözüm bulabiliyorum kendime gelince olmuyo işte. bulamıyorum birisini. şimdi düşüncen sen "yuh arkadaş azdın mı" diye de alakası bile yok. duygusal adamım ben. bişiler paylaşmak istiyo insan. garip gelio böle ortalıkta sevgililer görünce filan. halbüki çiçek böcek olsa nese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 az önce laptopı yüzüme düşürebilmeyi başardım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Baya yukseklerdeyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 bide evimiz gerçekten çok leş =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 günlük. ev leş durumda. doğal gaz boruları döşeniyor. zaten normalde öksürdüğüm nefes alamadığım yetmezmiş gibi birde evdeki tozdan etkilenip sabaha kadar öksürdüm. uyuyamadım. uyuyabilen insanları hiç sevmiyorum. bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 günnük 2 gündür askerlik saçmalıklarıyla uğraşırken yorgunluktan gebermiştim, sonunda mandalar gibi uyuyabildim erken kalkmadan... çogzel uyudum sdfadsf kasımda bi daha gidiyomuşuz bakalım ne olacak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 29 ekim gelse artık yine günaydım Çok özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Günlük, Güzel bir gece geçirdim de bu saatte uyanmak ne oluyor onu anlamadım, lakin kimine geç kimine erken sayılabilecek bu saatler, benim için normal olmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Şşt günlük bana şans dile, Eski kız arkaşımdan ayrıldıktan sonra yeni birinden hoşlandım sonunda, birazdan fotoğrafçılık klubunun toplantısına gitcem hatun da orda olacak. Tavlamam lazım>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 bir sürü is var hangi birini yapicam sasirdim günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Hipertansiyon'um var sanki günlük. Belirtilerine baktım, hepsi var. Genetik kısmı da tutuyor. Off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Günlük, bugün gayet iyi geçti lan. Sana söylediğim gibi adam akıllı okula gittim, defter kalem kitap ne karın ağrısı varsa hepsini ayarladım. Öğretmenlerle eksik olan dersi konuşup sınıfıda ayarladım. Hatta yeni öğretmenle oturup çay bile içtik. Gayet samimi, içten biri. Bu arada çok güzel ama çok anaç biri bunuda söylemek istedim. Neyse işte bugün derslere girdim, yarın da bir kaç saat kadar dersim var. Eee zamanında girmezsen derslere böyle çıkar acısı. Hafta sonu olayı tarihe karışıyor benim için. Ilk 2 yıl cumartesi, pazar devri kapandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Günlük kısmetse federasyonu fethedicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TylerDurden Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Canım mum yapmak istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 en sevdiğim şortumu yaktım ve deldim ütüyle artık bişeyler yemem lazım beynim durdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 dertliyim be günlük nolcak benim halim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 son 47 gün sanki bitio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Günlük 1 ay içinde sınava giriyorum , çalışmak zevkli geliyor şuanda böle devam etsin bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Olm günlük pazartesi gidip şu portları açtırtiim bari ya. Son tarih koymuşlar zaten Battle.net merge için yapalım bari onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar