kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Süsledim gelin misali gençliğimi sandığıma kaldırdım Sensiz geçen yılları sildirdim sana yeni zaman aldırdım Sen aydınlığa ben sana hasret Gel eritir demirleri bendeki ateş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 günlük dün üzerim de olan derin bunalımı attım sonunda. sevdicek de bu konuyu atlatmış bugün keyfi çok iyi (: ulan nasıl bir bağ bu of çok derin. neyse günlük ben sevdiceği almaya gidiyorum. bugün biz de takılırız dedik hava çok berbat. film izler, mısır patlatırız. bir de ben pattis kızartıcam sözüm var, yanına da sebze soslu makarna. ohş şimdiden ağzımın suları aktı neyse günlük ben gidiyorum sevdiceği almaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 uykuyu düzene koydum günlük,pozitif sacıyorum resmen karar verdim bu dönem ders calısıcam,dersleri takip edicem bitmismis,sevmiyomus,nefret ediyomus cokta s... yani,ne lan bu azcık yüz veriyosun icine ediyolar ne hali varsa görsün beter olsun,bi daha arayan mesaj atan talat ne olsun yeni asklar,yeni hatunlar melankoliden kurtuldum günlük felsefe bu takmayacaksın takacacaksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Günlük; hergün mutsuz olmaktansa, beni mutsuz kılan detayları ortadan kaldırsam mahçup olcam diye düşünmesem nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 günlük, nası bi yıla başladım lan böyle, yuvarlanıp gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 pogodi said: BELİM ÇOK KÖTÜ GÜNLÜK. RANDEVU AL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 abi herşeyi anladım, modem olayı da güzel... ama bilgisayarı olmayan napıcak?,auzhuahza tugay güldürdün beni sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 günlük bugün şimdiye kadar düzenli spor yapmamış biri olarak spora başladım, umarım yarın sabah okula gidebilecek durumda olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ben bugün tayyip gördüm günlük. tabi sayesinde öğrenciden çok özel güvenlik ve polis gördüm. okula girerken de teröristmişiz gibi uzun uzun aranmamız da sinir bozucuydu. bu hafta ilk kez derse gittim. halbuki çok hevesliydim bu dönem, yalan oldu yine sdf bi de acıktım yemek alıyım dedim, yemeksepetinde steakhouse yok, çocuğumu keserim günlük. steakhouseu kaldırmış olamazlar, olmamalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bu duygular içindeyim işte. aklımdan neler neler geçiyoda bekliyorum. korkumda yok aslında hiçbişiden. hiçkimseden ama bekliyorum. http://www.youtube.com/watch?v=9EHAo6rEuas It still feels like our first night together Feels like the first kiss and It's gettin' better baby No one can better this I'm still hold on and you're still the one The first time our eyes met it's the same feelin' I get Only feels much stronger and I wanna love ya longer You still turn the fire on So If you're feelin' lonely.. don't You're the only one I'd ever want I only wanna make it good So if I love ya a little more than I should Please forgive me I know not what I do Please forgive me I can't stop lovin' you Don't deny me This pain I'm going through Please forgive me If I need ya like I do Please believe me Every word I say is true Please forgive me I can't stop loving you Still feels like our best times are together Feels like the first touch We're still gettin' closer baby Can't get close enough I'm still holdin' on You're still number one I remember the smell of your skin I remember everything I remember all your moves I remember you I remember the nights ya know I still do One thing I'm sure of Is the way we make love And the one thing I depend on Is for us to stay strong With every word and every breath I'm prayin' That's why I'm sayin'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 günlük. bugün 4saat ders. aynı dersin 2 saat labından önce sadece 15dk ara. yarında 8.30 - 16.30 arası okulda olucam ve gene 15dk aralar. alışkın değilim ben böyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bişey oluyo 23 yaşında normaldir lan diyorum sonra geçiyo malmıyım acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 günlük :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 gunluk dardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 gunluk porsuk kenarinda nargile cay internet hey yavrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 günnük; Ben bugün java quizinde ilk programımı yazdım 100 bekliyorum. öptüm. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Günlük servisçi ve bi arkadaşla bildiğin kaybolduk lan ayrıca bütün izmiri gezdik anca eve gelebildim off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 günlük gün çok güzel geçti lan. sevdicekle beraber yedik, içtik ama olmuyor lan. evde otururuz diye plan yaptık sonra dışarı çıkalım dedik ki demez olaydık ( keşke onaylamasaydım. ) ulan meydana çıktık girmediğimiz mağaza kalmadı. hani alcağımızdan da değil maksat bakalım ne var ne yok diye.karı milleti böyle ama dersimi aldım ben. neyse işte ondan sonra eve döndük yedik, içtik yine. sonra eve bıraktım. yarın da buluşuyoruz ona göre günlük, akıllı ol yani. lan bir de değişik bir buluşma planımız var. cuma gününü tatil ettik kendimize. diğer günler hep buluşuyoruz. ne güzel günler yaşıyorum lan. OF mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 alkol ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Günlük sipil dağıyla ilgili fanteziler var bulucam bi kız çıkarıcam sipile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 günlük, söyle spilde aile var! benim küçüklüğümün yazları spilde geçti, öyle çocuklar varsa hala, masumiyetleri bozulmasın. ayrıcada yine 8.40 dersi ehe. selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 50 mesajım filan daha var 2. madalyaya, post kasıyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Günlük 2.madalyayı almak istiyorum yıldönümü olmadan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 son 50 gün en kötü günlerden biriydi heralde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Uzun zaman oldu günlük. Zaman hızlı geçiyo bu ara. Doğumgünü de yaklaştı biliyosun. Hala karar veremedim ne yapacağıma. Sanırım bir şey yapmıcam. Sanırım 2 sene daha beklerim. Belki de beklemem. Karışık işler günlük sen işine, ben işime. Hayde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar