Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sevgili günlük

Bugün 1 ay önce davetiye için evraklarımı gönderdigim rusca kursunda calısan gerizekalı anna nikoleyna denen öküzün evraklarımı karakola göndermedigini ögrendim. Hemde kız arkadasımın onu 10 kere arayıp 2 kere yanına gidip sürekli davetiyemi sormasına rağmen.

günün yarısını annesi ve akrabalarına küfür ederek geçti. Geçen hafta minskte kiraladıgım evin kirasını da ödedim.En az 2 hafta daha buradayım gibi gözüküyor.Sence sadece 1 hafta oturup aylık kira ödedigime mi yanayım yoksa derslerin bugün başladıgına mı?

ehh bide kilo almışım o fit vücut gitti geleni sorma :D 98 kilo oldum ulan! ama çalışmalara başladım 2 haftada direk 3 kilo verip vücudumdan bir futbol topu kadar yağ attımmıydı tamamdır.

aglamak istiyorum :S
Mesaj tarihi:
ZAZAZAZAAA!!
Ben Londra'ya geldim. 13.10'da kalkması gereken uçağım 16.30da kalktı. Sabah 8'den beri ayaktayım. Heathrow hava alanından da 23.3kg lık bavulumu kendi ellerimle metrolarda taşıdım ölüyorum. Çok sinirlenmiştim şimdi elektriğim olmayacak diye elektrik de buldum. Yeay^^
Mesaj tarihi:
Kesin benden bulaştı geçmiş olsun..

Günlük lan iyileştim sonunda bugün okula gittim ders yokmuş aynı servisle geri döndüm.Olsun iyi ki gitmişim diyebiliyorum =) Gs yenseydi mükemmel bir gündü yenemedi güzel bi gün olarak kaldı akıllarda 1ekim09
Mesaj tarihi:
Olm günlük, Kıbrıs'a geldim, okuldayım şu anda ve çok sinir oldum. Hadi anladım WoW'a izin yok, hadi anladım bazı sitelere filan da izin yok da Teamspeak'e de mi izin yok birader. Böyle saçmalık mı olur ya
Mesaj tarihi:
dersi derste dinleyip, ustune bi de calismak lazimmis lan, ufacik database isini halledemedim, karman corman oldum tablelar, attributeler arasinda. bu odevlik oldugu kadar, bidakine calisir yaparim.

nah yaparsin.
Mesaj tarihi:
iğrenç bi rüya gördüm,evet,taramalıyla biri beni taradı ://
of çok kötü bi rüyaydı,kaçarak yaşamak ne kötü şeymiş allahım ://
şimdi de şileye gidiyorum,mukadderat.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...