Pyro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Sana da canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 hadiii verin artık kargoya botlarımıı ver yaa veer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 okulun tekinin şatılının 7lira olması nedir. kasaplık bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Pof 3üncü kez ingilizce 1 dersi alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 aquila said: Pff derste uyuyorum, karnim da cok acikti lan. Yanimdaki herif fasulye emiyo masterdaki derste uyunur mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 hem de misil misil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Son 56 gün erimeye devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 fasulye mi emiyo ahsuah nası yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 beele minnos yesil fasulyeleri vardi, iclerindeki taneleri emip kabuklarini atiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ay ne şeker sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Sevgili günlük Bugün 1 ay önce davetiye için evraklarımı gönderdigim rusca kursunda calısan gerizekalı anna nikoleyna denen öküzün evraklarımı karakola göndermedigini ögrendim. Hemde kız arkadasımın onu 10 kere arayıp 2 kere yanına gidip sürekli davetiyemi sormasına rağmen. günün yarısını annesi ve akrabalarına küfür ederek geçti. Geçen hafta minskte kiraladıgım evin kirasını da ödedim.En az 2 hafta daha buradayım gibi gözüküyor.Sence sadece 1 hafta oturup aylık kira ödedigime mi yanayım yoksa derslerin bugün başladıgına mı? ehh bide kilo almışım o fit vücut gitti geleni sorma :D 98 kilo oldum ulan! ama çalışmalara başladım 2 haftada direk 3 kilo verip vücudumdan bir futbol topu kadar yağ attımmıydı tamamdır. aglamak istiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ZAZAZAZAAA!! Ben Londra'ya geldim. 13.10'da kalkması gereken uçağım 16.30da kalktı. Sabah 8'den beri ayaktayım. Heathrow hava alanından da 23.3kg lık bavulumu kendi ellerimle metrolarda taşıdım ölüyorum. Çok sinirlenmiştim şimdi elektriğim olmayacak diye elektrik de buldum. Yeay^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 pogodi said: hadiii verin artık kargoya botlarımıı ver yaa veer gitti gidiyor insanı ruh hastası yapabilir günlük. bunu anladım, gördüm, yaşadım, yaşadık sddsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 resmen yaşlandım o çizmeyi sana alcam diye. 4 saniye kala kaçırdık günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 boğazım kurudu, burnum akıyor, hasta olmiyim lütfen ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Kesin benden bulaştı geçmiş olsun.. Günlük lan iyileştim sonunda bugün okula gittim ders yokmuş aynı servisle geri döndüm.Olsun iyi ki gitmişim diyebiliyorum =) Gs yenseydi mükemmel bir gündü yenemedi güzel bi gün olarak kaldı akıllarda 1ekim09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 lan yarın 9da dersim varmış.. :S? uyumalı o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Olm günlük, Kıbrıs'a geldim, okuldayım şu anda ve çok sinir oldum. Hadi anladım WoW'a izin yok, hadi anladım bazı sitelere filan da izin yok da Teamspeak'e de mi izin yok birader. Böyle saçmalık mı olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 mutlu oldum sabah sabah anasını satayım bayada güldüm haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Erken kalktım, mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 dersi derste dinleyip, ustune bi de calismak lazimmis lan, ufacik database isini halledemedim, karman corman oldum tablelar, attributeler arasinda. bu odevlik oldugu kadar, bidakine calisir yaparim. nah yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 artık 5 saat uyuyup 7'de uyanınca başım dönüyor günlük, yaşlanmışız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 kermit said: mutlu oldum sabah sabah anasını satayım bayada güldüm haha ahahahaha sabah 9 işe geldim hala gülüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 iğrenç bi rüya gördüm,evet,taramalıyla biri beni taradı :// of çok kötü bi rüyaydı,kaçarak yaşamak ne kötü şeymiş allahım :// şimdi de şileye gidiyorum,mukadderat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Günlük, bugün sevgi doluyum, serpiştiresim var oraya buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar