proggorp Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 dershane başladı günnük iyi değil ama dayanılabilir.sınıfta mal dolu.ama daha sonra ikiye ayıracaklarmış.neyse artık en azından bi mesaim oldu.evde boş boş oturmaktan iyidir.seneye bu zamanlarda odtü felsefe öğrencisi olmak dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 rahmetli amcam içerken eski aşklarını anlatırdı bende ona benzedim galiba sürekli "o seni bıraksada peşini bırakma" derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Yarın gidiyorum buralardan.Bir yıl yokum.Aralıklarla uğrarım sana.Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 palu yapıyorum günlük. az kaldı. hayal gücüm yoruldu. ama güzel olacak.güzel bi hobi bana göre. boş zamanlarımda uğraşmak falan. yakında paticikle de paylaşabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Gece gece baya huzurlandım. Nirvanaya her an erebilirim :) Aşk ne güzel bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 günlük yeniden konyadaym evime geldim her zamanki gibi mutfak igrenc durumdaydı,dogalgaz kesilmisti,odam berbat durumdaydı. 1 gün boyunca temizlikle ugrastım dogalgaz acıldı.simdi yorgunluk cayı iciyorum.konya baya soguk okula da gitmedim ancak haftaya giderim gibi öle günlük.bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 günlükz, eve yeni girebildim, başım nası ağrıyo anlatamam. gözlüksüzlük deli gibi baş ağrısı yapıyor. bu akşam eve dönerken arkadaşımın gözlüğünü aldım güneş gözlüğüyle akşam akşam dönmemek için "ehue" :) 60ların nerdlerine benzedim o gözlükle valla. sonuç olarak garip bi gündü, daha 2. günden böyle bi hareketlilik, böyle bi koşuşturmaca garip geldi. hocayı havalimanından alıp akşam akşam alışverişe gitmek ilginçti mesela. onun dışında, her ilk derse giren hoca, bi istediklerini sayıyor ki dillere destan. bu dönem zor geçicek hepsini cidden düzenli takip ederlerse. bakalım, konular çok ilgi çekici ama öyle züğürt tesellileri bulabilirim. neyse, çok ayakta duramadan yatmak lazım. hadi lelel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 son 58 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Günlük bankaya hayvan gibi borcum varmış yeni öğrendim. Yarın 2 arkadaştan borç alıp onu kapatacam. Borça borcu ödemiş oldum bu yaşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Günlük bu pogodi varya bu pogodi, haber vermeden okuluma gelmiş, gezmiş tozmuş en sonunda güneyde fink atarken yakalanadı bana adi insan. Neymiş efendim kontörü yokmuş....bittin sen benim için pogodi, bittin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 yok yok bu böyle gitmez . üf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ya cidden bi insanın işinin gücünün olmaması ne kadar dandik bişeymiş, okul yok dershane de başlamadı henüz. Resmen günler artık anlamsız geliyor, günde 12 saat uyumaya başladım yeter lan dfghjkl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Dilara. doğmuş bugün. iyki doğmuş .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 adam 100 kişinin oturdugu cafenin yanındaki süs havuzuna girdi. bi de boxxy <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 kolum çıktı lan ühü , kendimi lego gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 geçmiş olsun. günlük bu saatte uyanılırmı noluyo ya off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 teşkür ederim ^^ süt falan iç uyumak için xD öğk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 içerim zaten her akşam 1 bardak soğuk süt hehe. neyse işe geldim zaten. bu arada benimde sağ kolum iki kere çıkmıştı ağrısı cok fena. tavsiyem al bi kas gevşetici yat uyu dinlen ne işin var internette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 uykusuzum. Bürodayim ve burda yatmayi düsünüyorum. Ama bir yusuf yusuf halleride var dün cat diye geldi patronun karisi. Osursam muhasebede calisan kadin gidip haber verecek. neyse bugün erken yatarim büyük ihtimal ( nasilda kandiriyorum kendimi). yazisiriz sevisiriz günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Günlük canım sıkkın, sıkıldım artık. Yarın süper loto oynıcam, çıkarsa pati'de ki herkese iskender ısmarlıcam, veji olanlarada artık salata ısmarlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 madcow said: Günlük bu pogodi varya bu pogodi, haber vermeden okuluma gelmiş, gezmiş tozmuş en sonunda güneyde fink atarken yakalanadı bana adi insan. Neymiş efendim kontörü yokmuş....bittin sen benim için pogodi, bittin. ahahahha LAN KONTÖRÜMÜZ YOKTU HAKKATEN fakir insanlarız biz 3 kere büfok hedesinin önünden geçtim yoktun gökhana geçerken bakıyorum hep özgürü görürüm belki diye dedim o da al sana özgür dedi, karşımıza çıktın asdhga affek =( günlük naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 GÜNLÜK! Son günüm bugün :( meh. Büssürü işim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Günlük! Sabah 6 da kalktım, fabrikaya geldim. Numuneleri hazırladık, bugün ayın son günü, geçici vergi, SSK ırt zırt hepsi üst üste bindi sabahtan beri faturaları toplamaktan bıktım. Bu yaz hiç tatil yapmadım yavaş yavaş bünyem kaldırmamaya başladı :( . Bu hafta geçmez, daha bugün çarşamba. Çok uykusuzum akşam olsada uyusam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 lan okula gidicem sözde, 11,05 arabasına zorla yetiştim derken otobüs resmen gelmedi. diğer otobüslerle hesaplayınca da dersin son 20dksına falan yetişebildiğimden bir anda okula gitmeme isteği belirdi içimde. ama bi sorun var ki bu hafta hiç bi derse girmedim lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 pogodi said: madcow said: Günlük bu pogodi varya bu pogodi, haber vermeden okuluma gelmiş, gezmiş tozmuş en sonunda güneyde fink atarken yakalanadı bana adi insan. Neymiş efendim kontörü yokmuş....bittin sen benim için pogodi, bittin. ahahahha LAN KONTÖRÜMÜZ YOKTU HAKKATEN fakir insanlarız biz 3 kere büfok hedesinin önünden geçtim yoktun gökhana geçerken bakıyorum hep özgürü görürüm belki diye dedim o da al sana özgür dedi, karşımıza çıktın asdhga affek =( günlük naber? Günlük söyle şuna, büfok çadırından birinden rica etse beni şipşak ararlardı, bahne aramasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar