PATA Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Dün gece rüyamda beni gasp etmeye çalıştılar teleferikte.Adamları aşağı ittim sonra bişey olmamış gibi dewam ettik geziye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Günlük 10dk sonra çıkıyorum işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 abbas yolcu günlük aksam 10.30 hareket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Günlük, iyileşmeye başlıyorum galiba ufaktan ama hala zonkluyor başım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 jilet atsana kendini çizzasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 istanbul'a veda edip kayseriye geri dönmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 61 günüm var günlük biter mi bence bu gidişle bitmez hatta uzar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 taa eskilerden @bella, teşekkür ederim. günlük, nasıl bi gün olduğunu anlamadım. uyandığımda böyle bi halsiz böyle bi sakin, böyle bi sessiz ve başım ağrıyor uyanmıştım. koltuğa yapışık oturdum uzun bi süre. sonra baktım midede durmuyo yerinde, bi de gelip gelip, ateşin mi var senin sorularına maruz kalınca, uyiyim dedim. sonra bi uyudum, kaç saat gitti bilmiyorum. uyandım daha beter bi şekilde. gittim miyuyu besledim. dün güneş çarpmış olması ihtimaline karşı alternatif tıbbın nimetlerinden olan yoğurt yedim, 500 gram şeklinde. garip oldu şimdi midem yoğurtla aheaheua. gece de uyuyabilirsem yarın taş gibi olurum ben biliyorum! hasta değilim, olmicam! o değilde ben yine hiç bişey okumadım, yazmam gereken şeyleri de yazmadım. sıkışıcam yine sonunda ama bakalım, yapacak bişey yok :p bi de şimdi house 5. sezonu bitirdim. yeni bölümü hemen izlesem mi acaba? yoksa böyle daha iyi olduğum bi zaman tadını çıkara çıkara ohş diye diye mi izlesem? neyse, görüşmek üzere efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 sevgili günlük, az önce taharet musluğunun ingilizcesinin Bidet spray/bidet water spray olduğunu öğrendim, mutluyum artık uyuyabilirim. sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 günlük bi de niye sivrisinekler hala yaşıyor, bu elemanların uzak diyarlara gitme vakti gelmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 patlıcan salatası mükemmel bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Günlük karnım çok kötü ağrıyor çıldırmak üzereyim bir çare bul şuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 böyle adaletin de böyle kısmetin de ak. günlük. bir patlak fren bir can eder mi? ediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 günlük sesim gitti lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 çamaşır makinası nihayet programını bitirdi paylşamak istedim günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bendeki sansı yada sanssızlıgı öpim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 günlük gözlerim yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 günlük bana kahvaltı hazırla limonlu patates kızartması istedi canım nazlı olsa yapardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 cok yedim be gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ara sıra sarhoş gibi oluyorum içmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 içmeden nasıl sarhoş olunuyo. bizede söyle yöntemini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ilk ben sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 hayır ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ask sarhosu. "Üc Hürel" said: ASKIN SARABINDAN BILMEDEN ICTIM SEVDA YOLUNDAN BILMEDEN GECTIM, ASKIN BIR ALEVMIS YAR YAR, BIR ATES PARCASI BILMEDEN GONLUMU ATESE VERDIM... gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar