-Nae Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 68 günüm kaldı biliyorum azalıo bitio sölemenize gerek yok biliyorum!
Korax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Gunluk biletimi ertelettim, bayramin ilk gunu curcunasindanda kurtuldum.2. gunu curcunasi birinci gunden daha sakindir hic olmazsa.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 günlük, bi rüya gördüm, bildiğin böyle mutlu falan uyandım. hatırladığım, sadece rüyamda görebileceğim bişey olduğu, sonrasını kim bilir aehauahu neyse artık. mutlu bayramlar bu arada.
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 sene 2009, hala bayram ziyaretine filan gidiyoruz günlük
sesu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Çok açım. Hayır baklava yemeyeceğim. I ıh.
Bella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 burger ısmarladım hemen gelsin. geçen bkool u unuttular,şimdi de sufleyi unutur bunlar kesin.üf dün öğleden beri bişi yemedm adam gibi çok açım=(
dory Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Saeros said: sene 2009, hala bayram ziyaretine filan gidiyoruz günlük 21.yuzyilda ziyaret olmaz email olur sms olur mms olur guncelleme: 3g var
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Sıkıcı bir bayram günü allahtan gece güzel olucak nese ben kaçtım kapıda belirip biten cüceleri kovmam lazım.
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 günlük arkadaşa iletir misin hoşçakal özgür... hayatta başarılar diliyorum.......
madcow Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Günlük şu üstteki arkadaşa beni böyle terk ederek kendi hatalarından kaçamayacağını hatırlatır mısın...... Hoşçakalın sayın kalem.....
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Saeros said: sene 2009, hala bayram ziyaretine filan gidiyoruz günlük hadi ulen ordan asimile herif. sevimliliğin de kurtarmaz bunu. akraba bağlarını koparmayalım (:P) tanımadığım dıdıdsının dıdısı akrabalarına gitmeye nası uyuz olurdum ufakken. artık eşşek kadar olunca bizimkiler çağıramıyolar bile tabi. ulan hakkatn uyuz ya böle tanımadıın bi kadın geliyo falan agucuucu hebele falan diye mıncıklıyo seni şu kadarken gördüm kocaman olmuşsun vs. vs. sonra okul nası? sorusu peeh.
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 bugun bayrammış... benim için değişen tek şey şafağın 68'den 67'ye inmesi...
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mr_Hand said: Saeros said: sene 2009, hala bayram ziyaretine filan gidiyoruz günlük hadi ulen ordan asimile herif. sevimliliğin de kurtarmaz bunu. akraba bağlarını koparmayalım (:P) tanımadığım dıdıdsının dıdısı akrabalarına gitmeye nası uyuz olurdum ufakken. artık eşşek kadar olunca bizimkiler çağıramıyolar bile tabi. ulan hakkatn uyuz ya böle tanımadıın bi kadın geliyo falan agucuucu hebele falan diye mıncıklıyo seni şu kadarken gördüm kocaman olmuşsun vs. vs. sonra okul nası? sorusu peeh. valla bıkbık etmiştim de güzel oldu, dedem amcamlar falan gittik balık yedik çeşme'de, daha şimdi girdik içeri hatta "dönüyüyüyüyülmez akşamın ufkuundayım" (bilmiyorum valla şarkının ismini) bile söyledim ikinci biradan sonra (beş bira içmişim gibi konuştum ama iki biradan sonra bıraktım zaten)
dory Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Saeros said: Mr_Hand said: Saeros said: sene 2009, hala bayram ziyaretine filan gidiyoruz günlük hadi ulen ordan asimile herif. sevimliliğin de kurtarmaz bunu. akraba bağlarını koparmayalım (:P) tanımadığım dıdıdsının dıdısı akrabalarına gitmeye nası uyuz olurdum ufakken. artık eşşek kadar olunca bizimkiler çağıramıyolar bile tabi. ulan hakkatn uyuz ya böle tanımadıın bi kadın geliyo falan agucuucu hebele falan diye mıncıklıyo seni şu kadarken gördüm kocaman olmuşsun vs. vs. sonra okul nası? sorusu peeh. valla bıkbık etmiştim de güzel oldu, dedem amcamlar falan gittik balık yedik çeşme'de, daha şimdi girdik içeri hatta "dönüyüyüyüyülmez akşamın ufkuundayım" (bilmiyorum valla şarkının ismini) bile söyledim ikinci biradan sonra (beş bira içmişim gibi konuştum ama iki biradan sonra bıraktım zaten) MISTAAAAAAAAAAAKEEEEEEE /scrubs
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Ulan büyümüşüm kimse para vermedi lanet olsun.İstemiyorum artık bayram gelsin. bb
cado Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 klasik bayram günlerinden biriydi bol bol tatlı yedim yemek yedim evdeki tüm çikolataları ben yedim.bundan sonrada bayram ziyareti felan yapmam 1 günde bitirdim tüm işimi.bundan sonraki 2 gün bana ait :).
Bella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 SEN HAKSIZSIN VE SANA LAFLAR HAZIRLADIM NİL. resmen 2.kız durumuna soktun beni lan.2mizi aynı anda götürüyomuş............... bida sana nah vebkem açarm burda sana şirinlik falan yapıorz sen git kıllı bacak izle nil.ok bay. you have been blocked.
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Yeni bir sevgili arıyorsan ben boşum
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 dory said: Saeros said: valla bıkbık etmiştim de güzel oldu, dedem amcamlar falan gittik balık yedik çeşme'de, daha şimdi girdik içeri hatta "dönüyüyüyüyülmez akşamın ufkuundayım" (bilmiyorum valla şarkının ismini) bile söyledim ikinci biradan sonra (beş bira içmişim gibi konuştum ama iki biradan sonra bıraktım zaten) MISTAAAAAAAAAAAKEEEEEEE /scrubs en azından temiz bi şekilde öldüler..
dory Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 seni de bigun temiz oldurucem ben. hic aci cekmiceksin. kiyk diye gidivericeksin. sevgili gunluk yeni pijamalarim uber <3
kermit Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bişeyler kırmalıyım sabah sabah sinir küpü oldum kendime yada bişilere zarar vermeliyim
kermit Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bu arada düğünüm olursa bahçe düğünü olacak 30 40 kişi en fazla. darbuka, klarnet ve belki kanun eşliğinde olacak şopar düğünü olacak bi nevi.
Öne çıkan mesajlar