vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 of anlamadim ki annem ayak yapiyo gg olcek, BAK SIMDI MODEMCI AMCALAR GELCEK MODEMI SÖKCEKLER EHEHEH diye sanki. ablam da ''annem seni kandiriyo, net gitmicek'' diyo. bunlar kafayi üsütmüs.
Bella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 geçmiiş olsun gamze=( eğer ki hep istediğim gibi bi cafe-bar açabilirsem barın yüzeyini blue pearl granit yaptırcam ^^ az önce karar verdim.bunu da hallettiğime göre herşey tamam sdklf edit:bide bide çok çılgın bi müdürüm var.ofiste kimse olmasa bile ruj sürerm ben dedi bana.hmm peki.aha geldi.iyi insan lafın üzerine sdf
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 biz burda nilin gitmesini tartışıyoruz sen cafe bar diyosun yea. eee ne zaman acıcan geliriz artık bişeyler içmeye
kermit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 herşey üstüste geliyo anakart işlemci gg bankadan aradılar ödeme günü daha başlamayan borcum için. birisi bana 4 bin lira bulsun biyerden kurtarsın haha
Utterable Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 naber gunluk ? beni bir hirs aldi gidiyor. hoscakal.
sesu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Ne olacak benim bu tatlı yemelerim sorarım sana. Sigaram da yok zaten.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ezdin di mi tüm banka kredisini cifors ve rakı birayla.... cıks.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 istanbula geldim.. ama istanbul bana gelmiyor günlük.. çanakkaleye ya da izmire yerleşmeyi düşünüyorum
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 pogodi said: annem çanakkaleye gel dedi ama okulum açılcak 3 günle aradan çıkarmış olcaz bunu da ^^ sonra gel zaten boşver sdfs günlük. sıcak. yorgunum. hastayım. sonra görüşürüz.
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 son 71 gün artık hiç yataktan çıkmak istemiyorum yakında yatakta kalmış mı dicek
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 içmeden eğlenemz oldum günlük anca kafam ii olunca eğlenebiliroum acaba alkolik mi oldum :/
dory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 fislarda yuregim, gel beni kurtar social butterfly!
Riddler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 günlük 1 aydır kız eli tutmadım tüfek gibiyim ateş etcek birini ariorm
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Riddler said: günlük 1 aydır kız eli tutmadım tüfek gibiyim ateş etcek birini ariorm bugün elini veren yarın günlük gece godoş gibi sızıp kalmışım, bari torrent'i açıp öyle uyusaymışım ya
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ne godoş insanlar var ya. torrent bile açamıyolar günnük. adamın derdine bak anasını satiim asddsa
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 rüyam beni yordu günlük. cebelleştim bildiğin insanlarla. geç kalıp hızlı hızlı giyinmeler, kavga etmeler falan. kafam çok karışık bi karar vermem lazım ama karar vermek çok zor hele uygulamak daha bi zor hayatımın içine ettim sanırım anne sözü dinlemek gerekirmiş diyorum bi kez daha nasıl çıkıcam içinden bilmiyorum
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 günlük az önce tost söyledim kendime geldi yicektim bi baktım içi boş. 2-3 kere boş boş ısırdım içine kaşar koymayı unutmuşlar. bildiğin kızarmış ekmek getirdi adamlar bana. neyse şimdi bitane daha söyledim gelince yicem. hay allahım ya zaten bugün acayip yorulcam akşama bu arada gelen mailler iyice saçmaladı. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ kelebekler kadar özgür olun Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ böyle bir mail gelmiş şimdi eheh. neyse bankaya gidicem daha off
sesu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Sapanca'ya gidiyorum bugün. Babaannem kesin çok bayacak beni. Olmadı Richmond'a masaja gideyim heryerim tutuldu zaten sdfsdf.
Öne çıkan mesajlar