-Nae Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 şafak 83 unutulmicak bir doğum günüydü. İntikalde pasta kesilmez dimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 günlük bi frenk yemişi yiyim dedim. dikenleri şu an elimin her yerinde. bi saattir çıkarmaya kasıyorum. bitmiyolar! ühühüç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 gidiyorum,çok uykum var böhü :/ i sureenderrrrr,isurrenderrrrrr darling now won't you be tendeeer surrenderrrrrrr oh surrenderrrr feel the love that i send uuuu of çok güzel şarkı.dinleye dinleye gideyim de açılırım belki sdklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 günlük, çayı koydum demleniyo. birazdan sucuklu yumurtamı da çakarım... sağlam bi kahvaltı sonrası 30 km bisiklete binecem, bakalım sele kıçımla bütünleşiyo mu görecez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 gunluk, yaz bitti, ne diyosun bu ise? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Günlük sahurdan sonra direk yatağa girersem 2 olsun . ölüyordum sabah karın ağrısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Sevgili günlük, Pati'ye elveda derken biraz daha olgunlaştığımı hissediyorum :P Darısı herkesin başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Arrincónamelaa, echamela al rincón que casada la quiero y si es soltera mejor si es soltera mejor Arrincónamelaaaaaaaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 murciélago günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 bence Reventon günlük... sabah bisiklet turumu yaptım o ye. gebermiş falan olurum sanıyodum ama iiyim yorgun deilim. sadece duşa ihtiyacım var, üşengeçlikten halen duşa girmedim. gerçi eve de yeni girdim ya neyse... asdadfs. naapsam bugün lam. dur karnım acıkıyo galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msýon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Edge said: günlük ! oğlum aldım lan sonunda . oh be. hayırlı olssssun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 TATLITUĞ GÜCÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 eski sevgilime bi ton bulaşık yıkattın evi toplattim nihaha çok zevkli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msýon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Riddler said: eski sevgilime bi ton bulaşık yıkattın evi toplattim nihaha çok zevkli :D ya sonra >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 hastayım ya :( tam cuma günü hasta olunur mu günlük,ayıp denen birşey var. Bugün çok kötü bir gün olabilirdi aslında ama BİRİ sağolsun beni yalnız bırakmadı bu boktan günde :) kendisini öpüyorum,sevgilerimi yolluyorum. eyw günlükkenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 uykum var günnük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 şuan mac var ama ben çalışıyorum günlük..ah ahh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 kaldı 82! biletimi aldım sivilde ki 1 gün için 100 tl fazladan verdim değer mi? hemde nasıl..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 of feci sıkıldım artık antalyada insanlar da birer birer gidiyolar gel 20 eylül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 hope. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 günlük mactan geldim az önce.az kaldı gelecegim kararıyodu günlük macın ilk 5.dakikasında kasıklarıma top carptı yakın mesafeden.bi anda iki büklüm oldum günlük sonra lavaboya nasıl gittm bilmyrm cok acıdı lan hala da acıyor.ilk 20 dakkada iptaldim sonra futbol askıyla devam ettm tabi galip geldik yine=) günlük aksama kadar ac dur iftar olunca ne var ne yok yumul sonra soda cay mide gg ama oruc ii geldi ya sigarayı azalttım mesela bugün hic icmedim ama birazdan bi tane yakıcam yorgunluk sigarası (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 İŞE OLM İŞESİN İYİ GELİYO dediler mi vivavale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 dediler abi dediler ama ben ne hikmettir anlamam bütün gücümle kasıkları sıkıyodum.cok kötü bisi lan hala acıo ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 günlük tuğçe sızdı ben hala biraz sarhoşum uyuyamıyorum da bay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar