0ne Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Hay ben bu meriçliği icad edenin... Kız sevgiliyi bıraktı bana sardı günlük, ama baştan uyarılarımı verdim. Edit: imla.. Edit 2: Ayrıca vanil, kanatana kadar devam. Sonra acıdan bırakıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 yarın hayatımda ilk defa psikyatriye gidicem. Ne sorcak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Günlük bu bayan milleti neden bu kadar kafasız ? Neden beni katil etmeye çalışıyorlar ? Allah bana sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 ShadowFax said: yarın hayatımda ilk defa psikyatriye gidicem. Ne sorcak acaba? inşalla çalışmadığın yerden sormaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Dynun said: günlük bana tatil yapıcak yer tavsiye et soru: üst üste 10 kere aynı yere tatile gidilmesi durumuna seri tatil mi diyoruz? achievement unlocked; seri tatil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 7.30da baslayan staja bi zamaninda gelmeyi basaramadim. bugun 9. gunum hala 7.20 civari geliyorum, kapida kaliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 keske her banka calisani dilan hanimcigim gibi olsa nan gunluk. Kadin is yollamadan ariyor hal hatir soruyor, cok mesgul olup olmadigizi soruo.. bildiin daha once gelen isi birakip onunkini yabdiriyorum suan ehehahuea ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 sadece bi cümle bu kadar moral bozar mi arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 oha saat kac olmus ögle yemegi yemedin daha neyse gidip balik + patates salatasi alayim kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 lanet olası göz nezlesi.elimde olsa gözlerimi çıkarır içindeki iltihapı birdaha oluşmayacak şekilde yok ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 19:00 da mulakatim var. Artik bayilacam mulakata girmekten. Acep diski ornegi alip boncuk aramasi yapacaklar mi onsite mulakatlara gidersem, merak icerisindeyim. Hic calisasim yok, pfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 günlük psikyatrist beni nörolojiye yolladı. kenmdimi kötü hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 yarin burak, marie , lamerkin falan eglenmeye gidicez. pek bi sefindirikim yorgunlugumu unuttum o derece mutlu oldum. ^_^ haftasonuda buz patenine gideriz serin serin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 bu konuyu kitleyecegim , arsiv niteliginde durur, ama cok mesaj var zaten duplike de var. mesaj cogaldikca fazla kaynak yiyor. varsa diyeceginiz diyin, ben sonra kitleyecegim bu konuyu 2k mesajliktan devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ben bugün çok uykum geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 tamam bu öldü kitle abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar