c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Gidecek olan ben değilim sanki.Boş bavul bana bakıyor ben de ona.Otobüse binmeden hazırlayabilsem keşke.Ama götüreceğim kitaplarımı hazırladım.Bu da bir şey sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bir dili 2ayda öğrenemiyoruz, bi kitabı baştan aşağıya ezberleyemiyoruz.. insan beyni çok rererö, çok yetersiz daha devamı da varmış aslında. mesela habire farklı koşullara uyum sağlamasını amaçlıyoruz. her duruma hazır değil, değişen durumlara göre konum alıyoruz. yine de fiziksel durumlara karşı dirençsiz.. uykusuzluğu kaldıramıyor, stressi kaldıramıyor ki stresse sebep olan hormonlar da, uykuda salgılanan hormonlar da bu beyin tarafından yürütülmüyor mu? durmadan kendi kendisini baltalıyor, kapatıyor yani.. hafıza mesela... iyi bir index sistemi yok bende. bilgiler çok karmaşık şekilde depolanıyor. düzgün değil bu istifleme mekanizması.. releaseden önce betasını tamamlayamamışlar bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 o deilde dasaa insan baskı altında değil iken daha iyi öğreniyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ben tembellik yapıyorum baskı altında değilken.. 2temmuzda bitmesi gerek işler var.. bişi yapmıyorum şimdi.. yarın ki dasaaa düşünsün onları.. az baktım okudum.. cıks.. bişi anlamıyorum şu anda.. sıkıcı geliyor.. sıkışınca, vakit az olsun bak.. ahanda roketliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 abi ben öyle sevmiyorum sıkıntıya gelemem öyle darlandım mı bırakır kaçarım.zamanında yapmak gerek herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 çok acayip rüyalar gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 dasaaa said: hafıza mesela... iyi bir index sistemi yok bende. bilgiler çok karmaşık şekilde depolanıyor. düzgün değil bu istifleme mekanizması.. releaseden önce betasını tamamlayamamışlar bence.. su sorunu cok net hissediyorum ben kendimde. gercekten indexleyemiyorum bilgileri. oyle olunca ogrendigim seylerde kullanissiz oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 defrag yapın bikaç kez, geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Bu akşam gidiyorum günlük.Ağustos sonunda döneceğim.İzmirde yaşayanlar kıymetini bilmeli bence günlük.Hatta bence herkes benim için midye yemeli bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mr_Hand said: defrag yapın bikaç kez, geçer. olsa yapıcam.. bi iki kere blockları yanyana dizdiğimi hayalettim.. bi işe yaramadı bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 günlük yaz geldi yine beni gören kertenkeleler kendilerini duvardan aşağı atıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 çarpıcı görüntün yüzünden kendilerinden geçiyorlar işte.. bilimadamı dediğin gözlem konusunda iyi olmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Selam günlük, Kız arkadaşımın babaannesi vefat etmişti 2-3 hafta önce, bugün de anneannesi vefat etti. Ben bile çok pis oldum lan günlük, gerçi o metanetli ama bi yere kadar olur bu kadar kısa süre içinde. Allah hepimize sağlık sıhhat versin, amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 selam, çook sıkıldım. erken uyumamam da lazım 2 saat sonra laba gitmem lazım. hiç bişey yapmayıp, odadan çıkmadım sabah dışında. yemek bile yemedim, aferin di mi? selametle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 günlük ne güzel uyumuşum öyle erkenden erken de uyandım ohs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 abi sen de cok erken uyanmıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 çok beceriksizim ve cahilim lan. ben kendi inime mi dönsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ne kadar beceriksiz olabilirsin ki.. misal bilgisayar dünyası herkesin olabileceği toplam beceriksizlikten daha beceriksiz.. 700mb dosyayı yanyana duran bi bilgisayardan diğerie atmak için 5dk harcamak. ben beceriksizlik diye buna derim.. topunuz malsınız bu dosya transferleri olaylarında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 hayatimin temposuna yetemiyorum su an resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Vanille said: hayatimin temposuna yetemiyorum su an resmen. spor yap,kondüsyon olunca yetersin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Teach me the your best sports vaniLLe. Malta eriği dünyanın en güzel şeyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 yeşil erik de güzel, kütür kütür. canım çekti lan. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 bi de kondisyon. kondüsyon degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 lol siz pc başında post kasın ben şimdi yüzmeeeee gidiceeeem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar