vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 mesela ben. di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ey vah. bu narsistlik oldu mesela bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 evet. tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 canim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 iki mesaja birden uygun mesaj attım. superim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 evet. tabi ki. ayrica ki ayri hiyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 gunluk bu arada gene anormal kotu sansım geri geldi. kesin yakınlarımda filan beni etkileyen bir volkan, bir deprem filan olcak gene. bu sefer daha da sanssızım kesin 1 milyon yıldır uyuyan bir canavar filan kalkıcak bi sefer de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 demin laptop gg olunca ve en son elleyen sahsiyet ben oldugum icin annem de bana ''neye dokunsan bozuluyo'' dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 abi nasıl anlamsız mesajlar atiyorum ben imdat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 evet tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 vaniLLe said: demin laptop gg olunca ve en son elleyen sahsiyet ben oldugum icin annem de bana ''neye dokunsan bozuluyo'' dedi. hahah aklıma geldi. benim de tşörtüm kalmıştı arkadasın evinde. 2 kisi ziyarete gelceklerdi iste bana. dedim getirsenize giysiyi. adamlar kavga etmisler ben cantama koymam onu ugursuz o diye. ciddi ciddi tartısmıslar. sonra biri digerini kandırmıs da getirdiler sanırım. öle bişidi. resmen etrafa korku salıyorum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Kpss sınavının Allah belasını versin günlük. Hayatım kaydı resmen bir senedir. Tarih ve coğrafya özürlü olmak çok leş bişi. Kaldı 19 gün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 günlük uyku düzenini bozdum, artık hergece gelsin uyku felci, gitsin karabasanlar. Ama artık alıştım,kanka bile sayılırız o derece. Bide günlük bana aceleci olmamayı öğretebilecek misin? Bu yüzden evde kalıcam sanırım. ühü. edit: face'e girmiş lan, bakalım nolucak :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 sanyorum en iyisi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 az kaldi yavas yavas stress basiyor beni. su sunumu yapsamda kurtulsam off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Abi askerlik başvurumu yaptım. Eksenim kaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Günlük, KÖPEK GİBİ YORULUYORUM =/ Hava sıcak, iş pis, alan dar. Sıkılıyorum ama kaçabilmem mümkün değil günlük. Ama yine de geçen yıldan daha çok eğleniyorum, bu da iyi tarafı. E65 yine bozuk. Orjinal parça taktırıp 75 lira bayılacağıma 20 liraya fason parça taktırıp aynı süre idare ederdim lan. 4 ay gitti, 4 ay sadece. Neyse. Haftaya Pazar günü fotoğraf çekeyim birazcık, film aldım 2 tane. Öptüm bay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 bugün olmak istemediğim adamları gördüm.. çok feciydi lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 gunluk sabah 10.00 a kadar calısıp anlamam gereken 298 sayfa pdf im var. QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 barbu said: gunluk sabah 10.00 a kadar calısıp anlamam gereken 298 sayfa pdf im var. QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ pdften çalışmayın abi yalan olur o çalışma hertürlü çıktısını alıp klasik kağıt kalem olayıyla çalışcaksın :d edit: Sayfa başı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 298 sayfa diyorum lan. ne kagıt kalemi ayrıca. ders databases Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 298 sayfayı yaz demedim abi çıktısını alcaksın diyorum bak şu anda benim mesajım yüzünden okuyamıyosun sdfsd. Ayrıca database diyosun ki onun bi 100 sayfası diyagramdır kesin er anahtarlar bağlantılar falan yaparsın sen haydi göreyim seni sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Günlük, Gece olaydı. Arkadaş Didim'e gidecek, sabah 07.50'ye Kamil'den bilet bulduk. Bütün gece Taksim'deydik. Gitmediğimiz mekan kalmadı sanırım Taksim'de. Gece 4 gibi bir Pes cafe bulduk, kimse yoktu sabaha kadar açıktı. 1 saat oyun oynadık uyuduk 1 saat kadar, ekrandan ses çıkmasın diye traningi açıp pause yaptık.Herif sabah uyanıp abi siz uyuyosunuz diyo sdf Arkadaşı yeni yolladım, hala taksimdeyim okuldayım. Hoca 09.00 gibi gelir, danışman değişimi formunu imzalıyayım. Sonra evde 3 saat uyurum. Bi şeyler yaparım akabinde. Günü çok da öldürmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 2 günde 3 kilo kaybettim sanırım. Baya bi donuk hissediyorum. Görüşürünk. bi de dişimi kırdım sonra da yuttum. Efet şimdi ayrıla biliriz ^_^' siyu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 geçmiş olsun 1880 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar