Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gunluk bu arada gene anormal kotu sansım geri geldi. kesin yakınlarımda filan beni etkileyen bir volkan, bir deprem filan olcak gene. bu sefer daha da sanssızım kesin 1 milyon yıldır uyuyan bir canavar filan kalkıcak bi sefer de.
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

demin laptop gg olunca ve en son elleyen sahsiyet ben oldugum icin annem de bana ''neye dokunsan bozuluyo'' dedi.

hahah aklıma geldi. benim de tşörtüm kalmıştı arkadasın evinde. 2 kisi ziyarete gelceklerdi iste bana. dedim getirsenize giysiyi. adamlar kavga etmisler ben cantama koymam onu ugursuz o diye. ciddi ciddi tartısmıslar. sonra biri digerini kandırmıs da getirdiler sanırım. öle bişidi.

resmen etrafa korku salıyorum haha
Mesaj tarihi:
Kpss sınavının Allah belasını versin günlük. Hayatım kaydı resmen bir senedir. Tarih ve coğrafya özürlü olmak çok leş bişi.
Kaldı 19 gün...
Mesaj tarihi:
günlük uyku düzenini bozdum, artık hergece gelsin uyku felci, gitsin karabasanlar.

Ama artık alıştım,kanka bile sayılırız o derece.

Bide günlük bana aceleci olmamayı öğretebilecek misin? Bu yüzden evde kalıcam sanırım. ühü.

edit: face'e girmiş lan, bakalım nolucak :=)
Mesaj tarihi:
Günlük,

KÖPEK GİBİ YORULUYORUM =/ Hava sıcak, iş pis, alan dar. Sıkılıyorum ama kaçabilmem mümkün değil günlük. Ama yine de geçen yıldan daha çok eğleniyorum, bu da iyi tarafı.

E65 yine bozuk. Orjinal parça taktırıp 75 lira bayılacağıma 20 liraya fason parça taktırıp aynı süre idare ederdim lan. 4 ay gitti, 4 ay sadece. Neyse.

Haftaya Pazar günü fotoğraf çekeyim birazcık, film aldım 2 tane.

Öptüm bay.
Mesaj tarihi:
barbu said:

gunluk sabah 10.00 a kadar calısıp anlamam gereken 298 sayfa pdf im var.

QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ

pdften çalışmayın abi yalan olur o çalışma hertürlü çıktısını alıp klasik kağıt kalem olayıyla çalışcaksın :d

edit: Sayfa başı olmuş.
Mesaj tarihi:
298 sayfayı yaz demedim abi çıktısını alcaksın diyorum bak şu anda benim mesajım yüzünden okuyamıyosun sdfsd. Ayrıca database diyosun ki onun bi 100 sayfası diyagramdır kesin er anahtarlar bağlantılar falan yaparsın sen haydi göreyim seni sdfsd
Mesaj tarihi:
Günlük,

Gece olaydı.
Arkadaş Didim'e gidecek, sabah 07.50'ye Kamil'den bilet bulduk.
Bütün gece Taksim'deydik. Gitmediğimiz mekan kalmadı sanırım Taksim'de.

Gece 4 gibi bir Pes cafe bulduk, kimse yoktu sabaha kadar açıktı.
1 saat oyun oynadık uyuduk 1 saat kadar, ekrandan ses çıkmasın diye traningi açıp pause yaptık.Herif sabah uyanıp abi siz uyuyosunuz diyo sdf

Arkadaşı yeni yolladım, hala taksimdeyim okuldayım.
Hoca 09.00 gibi gelir, danışman değişimi formunu imzalıyayım. Sonra evde 3 saat uyurum. Bi şeyler yaparım akabinde. Günü çok da öldürmeyelim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...