Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öle çok çevresi geniş, acaip kişisel analizi yapan bi insan sarrafı değilim. ama öle şeyler görüyorum ki..

şerefsiz, hayırsız çocuğum olacağına kısır kalayım daha iyi bak..

allah vermesin..

atıyorum 2çocuktan 1tanesi hayırsız olacak deseler bile kısır olmayı tercih ederim bak. o kadar berbat..

ne hayırsız adamlar var yahu.

allah böle çocuk vermesin..
ömür törpüsü ömür
Mesaj tarihi:
Bugün kuzenimin annanesine gittim. Hala çok tatlılar bööle 'enem eve bak oldum önce, sonra enem fatma teyzeme baaak' diip koşturdum bi sarıldım havalara kaldırdım ama sonra yaşlı kadın bişi olur dedim korktum hemen indirdim yere :D sefiorum yea ^_^
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

sıcaktan yıldım , mümkün olan her duvarı klima ile kaplamak istiyorum

ah be aketcim duygularımı paylaşıyorsun benle.o değil bende alerjide var sıcağa gelemiyorum pek.hemen alerjik faranjit başlıyor.tekliyorum.
Mesaj tarihi:
aha aha aha bavulumun kilidi açılmıyor aha aha aha.

yarın öğlene (ki 6 saat kalmış türkiyede) proje raporu var grup arkadaşlarımdan ses seda çıkmıyor, patlicak mı ne yoksa?

temizlik falan yapmak lazım burada da, sonra adam olur keyifli bi yer olur burası beğendim.

selametle...
Mesaj tarihi:
lan günlük.

cey bugün mezun oluyo.

eşşolusu. ne ara girdin ne ara mezun oluyon derler adama.

hayir bi de makine okudu. simdi torene gidicez. hic kiz olmicak.

OÖF! bi kere de yarali parmaga ise cocuk.
Mesaj tarihi:
asinanyavuz said:

aha aha aha bavulumun kilidi açılmıyor aha aha aha.

yarın öğlene (ki 6 saat kalmış türkiyede) proje raporu var grup arkadaşlarımdan ses seda çıkmıyor, patlicak mı ne yoksa?

temizlik falan yapmak lazım burada da, sonra adam olur keyifli bi yer olur burası beğendim.

selametle...

fransaya mı gidiosun? ahfahsfa kötü abi gitme yea
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...