dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 geçen hafta patideki 5.senemi kutlamışım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 ayy yeniymis daha bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 feci bir sırt ağrısı çekiyorum şuan günnük + sıcak bastırıyor direk intihara başvurucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 senko said: ayy yeniymis daha bu tabi lan.. hep genç daima genç ha bi de yaşasın tam bi gün mutlu kaldım lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Günlük arabayı kaptım en sonunda.asdsf:D hani bi ağlamadığım kaldı ama başardım:)-D Deniz sezonunu da açtım hadi bakalım hayırlısı.Dönene kadar girerim artık.Sonra gelsin yaz okulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 öle çok çevresi geniş, acaip kişisel analizi yapan bi insan sarrafı değilim. ama öle şeyler görüyorum ki.. şerefsiz, hayırsız çocuğum olacağına kısır kalayım daha iyi bak.. allah vermesin.. atıyorum 2çocuktan 1tanesi hayırsız olacak deseler bile kısır olmayı tercih ederim bak. o kadar berbat.. ne hayırsız adamlar var yahu. allah böle çocuk vermesin.. ömür törpüsü ömür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Bugün kuzenimin annanesine gittim. Hala çok tatlılar bööle 'enem eve bak oldum önce, sonra enem fatma teyzeme baaak' diip koşturdum bi sarıldım havalara kaldırdım ama sonra yaşlı kadın bişi olur dedim korktum hemen indirdim yere :D sefiorum yea ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 bu ne lan nefes darligi basladi birden. of neyse yarin güzel bi gün olcak ins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 sıcaktan yıldım , mümkün olan her duvarı klima ile kaplamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 oh burasi 12 derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Aket-Atum said: sıcaktan yıldım , mümkün olan her duvarı klima ile kaplamak istiyorum ah be aketcim duygularımı paylaşıyorsun benle.o değil bende alerjide var sıcağa gelemiyorum pek.hemen alerjik faranjit başlıyor.tekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 yatın uyuyun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 pata o dediğin şeyi en son adam akıllı 1 ay önce yapabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Uyumadan nasıl yaşanır yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 aha aha aha bavulumun kilidi açılmıyor aha aha aha. yarın öğlene (ki 6 saat kalmış türkiyede) proje raporu var grup arkadaşlarımdan ses seda çıkmıyor, patlicak mı ne yoksa? temizlik falan yapmak lazım burada da, sonra adam olur keyifli bi yer olur burası beğendim. selametle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 pöfff kim ev taşıcak. tabi ki ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Uykusuzluktan geberiyorum günlük, ne göreve gidesim var, ne de teknik resim çizesim. Okuyor olsam ne pis ekerdim dersleri şimdi. Vay anam gençliğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 lan günlük. cey bugün mezun oluyo. eşşolusu. ne ara girdin ne ara mezun oluyon derler adama. hayir bi de makine okudu. simdi torene gidicez. hic kiz olmicak. OÖF! bi kere de yarali parmaga ise cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 asinanyavuz said: aha aha aha bavulumun kilidi açılmıyor aha aha aha. yarın öğlene (ki 6 saat kalmış türkiyede) proje raporu var grup arkadaşlarımdan ses seda çıkmıyor, patlicak mı ne yoksa? temizlik falan yapmak lazım burada da, sonra adam olur keyifli bi yer olur burası beğendim. selametle... fransaya mı gidiosun? ahfahsfa kötü abi gitme yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 sakal trasi+kumas pant+gomlek+kravat dortlusune alismaya calisiyorum liseden beri epey de zaman oldu gerci insan nelere alismiyor degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 O niye la düğüne mi gidiyon dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 staj? iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Memur olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 hayırlı olsun o zaman başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 eyvallah saolasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar