pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Her aşkın sonu hüsranmış günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 brain may explode. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 aramıza hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 sabah gözümde bi ağrıyla uyandım günlük işe geldim hemen bi göz hastanesinden yarin için randevu aldim 2 tane de ağrıkesici içtim simdilik pek bi sıkıntı yok gibi. bi de sabah içtiğim çorba yüzünden miğdem berbat olmuş insan mercimek çorbasının içine tavuk bulyon atar mı ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghazi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 günlük pekaziz e allah akıl fikir versin diorum, warimathras a acil şifalar dilioruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Günlük lan ben de kaçıyorum. sıkıldım artık özlicem de gideyim en iyisi bu :D Belki 3aylığına belki temelli gidiyorum kib bys. Hee bi bölümünüzü çok seviyorum =) izmire gelirlerse bi telefon kadar yakınım öbdm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 günlük hayatımın en kötü gecesini geçirdim.alerji hastalığım tuttu.nefes alamadım.çok korktum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 fml fml fml yarımcı olacak dostum ameliyat geçirdi, diğer bir tanesi evlendi ve balayında, bi tanesi askerde.. vs. sıçtım.. bildiğin sıçtım lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 limitsiz sıçış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 günlük sen dasaaayı kabız et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Sevgili günlük. Doğumgünüydü bugün 100 adet beyaz gül gönderdim, aradım konuşduk sesinden mutlu olduğu belliydi. İşte o an çok iyi yaptığımı anladım. Onu arayıp konuşmak, küçükde olsa birşeyler yapabilmek onun için, beni mutlu ettiğini fark ettim. Daha ne kadar sürer bilmiyorum. Belki unutur sıkılırım, yada başka biri çıkar karşıma veya kimbilir. Ama şimdilik bırakıp gidemem henüz hazır değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 offf tembelim ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 cemss said: günlük sen dasaaayı kabız et. o_O terim değiştirelim feci kötü durumdayım.. biri tuvalet kağıdı getirdi sayılır en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 günlük sen bu pati halkını çıkar bunalımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 güccücük gülücük ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 aferim hep böyle cuma akşamları evde oturun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 devir tasarruf devri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 yarın çıkıcaz biz böhöhöhöyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Fistan said: aferim hep böyle cuma akşamları evde oturun nereye gittin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 cemss sen de ne cok konusuyosun ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 aquilayla gelin bakalım üzerime banlenicem sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 cok konustugu icin banlenen bi jahrein vardi, onun kadar olmazsin korkma =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ya korkutuyorsunuz sonrada bişi olmaz diyorsunuz ayar yiye yiye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ayar görmemissin sen sdf. o sadece bi gözlemdi. valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar