ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 eet ya kasmasaydın keşke sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 @xaty: eheh empatiye ihtiyacim vardi tesekkür ederim =P asil yazik olan giden paraciklara oldu tabi. söylemiyim dudak ucuklatici bir miktarda cünkü. @yigitler; abi bilseydim almazdim valla. bana kalsa hic almazdim zaten, teklifi geri ceviremedim ühü. bence ben cenabetim, ondan hepsi. bence asil trajikomik olan eski idiot direksiyon hocamin isminin manuel olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Hakkatten acıyorum şu ehliyet muhabbetine senin. Hayır verilen paraya mı acısam senin verdiğin emeğe ve zamana mı acısam bilemedim. İnş yeni kurs adam gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 nil o kadar sürede millet pilot oluyor, nası alamazsın ehliyeti ya :) belki almanyada sorular zordur da öss kasıyo la millet 1 senede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Yazılı sınav değil sıkıntısı direksiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 tum ayakkabilarimin alti delinmis bu demircilerin acv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 senko said: nil o kadar sürede millet pilot oluyor, nası alamazsın ehliyeti ya :) belki almanyada sorular zordur da öss kasıyo la millet 1 senede. ya direksiyonda sorun cikardilar zaten. kullanamiyorum diye bisi yok ama herif yamuk parketmemi bahane edip, sinav icin hazir degilsin diyen bir herifti. ki normalde araba kullana kullana alisirsin buna. görün iste gencler. kodumun almanyasi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 1/418k çok küçük bi sayı değil günlük, yine de pek umudum yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 arvo part abimiz gerçekte de süper bi adammış. adamı canlı görüp, hem de bir bestesinin dünya prömiyerini dinleyebileceğimi hiç düşünmezdim. hala sırıtıyorum aklıma geldikçe. 8 sene önce filan bu adamı bana tanıtan almanca hocama da aferin lan helga (ismi neydi unuttum) diyorum. öğretmenliğin çok kötüydü ama bi işe yaradın. dün akşamki konserde iki cumhurbaşkanı vardı. bizim apocan ve estonyanın ki. estonyalı sempatik. geldi bütün ön sıranın elini sıktı bizim ki oturdu bunu izledi napıyo lan bu adam gibilerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Felaket sıkılıyorum günlük, herşey üst üste geliyor ve malak gibi izlemekten başka bir şey yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 heyoo süper gecti, adam eski direksiyon hocam hakkinda ''agir sacmalamis, gayet iyi kullaniyosun, oyalamis seni'' dedi. oh be. bi kac ders daha alip sinava gircem simdi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 vaniLLe said: herif yamuk parketmemi bahane edip, sinav icin hazir degilsin diyen bir herifti. ben hayatımda ilk defa direksiyon sınavında araba kullandım ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghazi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 günlük bugün de kendimi çok berbat hissediyorum, eve attığım kız haşatımı çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Bu ne hız Erdem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 yok abi.. "bilmem ne! the game changer! it çeyncıs evriting!" yalan bunlar.. aptal teknolojiniz 2,54GB dosyayı bi bilgisayardan ötekine hop diye götüremiyorsa hadi onu geçtim 1dakika altında taşınabilir bir alete atıp kullanılabilir hale getiremiyorsa, bunları beceremiyorsa kalkıp da geym çeyncır falan diye gelmeyin bana hiç.. bi sürü küçük küçük dosya var diye sabahtan beri bekletiyor beni aptal alet ya.. tesla ile konuştum haberler iyi.. verileri topraktan yollamayı başarmış.. çok hızlıymış ayrıca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 evimin kapısından cıkıyorum barlar sokagı bugunde eskisehir sokak senligi sokak cosmus süslenmiş sokakta 2 adıma bir sifonlar kurulmuş. amsterdam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 günlük, kendimi acayip salak hissediyorum. selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 günlük lan yarın son 2 projemi de teslim edip rahatlamayı planlıyorum.Aslında bunu 1 aydır planlıyorum ama kıyıdan köeşeden ödevler yazılar çıkıyor.Nolur yarın son olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Günlük her şeyin bi ölçüsü var ya. Var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 2saattir çalıştığın aptal excelin aptal bi conditional formatting ile not responding'e düşmesi.. sonra recover diyince read only açması.. sinirlenip "YÜRÜ GİT LAN!" diye kafasına kafasına vurmam.. 30dk önceki save üzerinden devam etmek.. çok berbat lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 BEYLER MEZUN OLUYORUM. BU NASIL BİR HUZURDUR. BU NASIL BIR MUTLULUKTUR. ASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 özliceksin defensive biliyorsun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Bırak huzurumu bölme, bırak yalan dünyamda mutlu olayım. Neden çok gördün be adam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 günlük yaz geldi sayılır, adonisleri yavaştan hazırliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Üniversiteyi bitirip sevinen adamlara yağlı bölgemle gülüyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar