cemss Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 dasaaa uçuyomu o ne o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 of allah belani versin ya nerden cikti bu kodumun virüsü simdi format atmak zorundayim. zaten ihtiyaci vardi aletin formata. en son ramleri deistirmeye kalktigimdan beri pc götlerde, hadi hakkinizi helal edin .... bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghazi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bugün ilk yazan benim günlük ne mutlu sana :) sabahın köründe kalktım yine 5 saat ders çalışıcam sonra yatışa geçicem bilgin olsun günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 selam, kafam karışık, odaklanma sorunum var. ama keyifim yerinde ehue. selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Sanki herşeyin sonu gelmiş gibi günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Günlük lan bilgilerime yeni bi bilgi kattım.Sene boyu muhasebe dersine girmezsen ders notların ne kadar düzgün olursa da olsun bi bok anlamıyosun :D Ayrıca 14 hafta muhasebe derslerime imza atan arkadaşlarıma burdan teşekkürü bir borç bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 pekaziz said: Sanki herşeyin sonu gelmiş gibi günlük. //_-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 arkadaşım bana köstekli saat almış pek bi mutlu oldum günlük ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 pekaziz said: Sanki herşeyin sonu gelmiş gibi günlük. Yaşının(senin) yarısından 7 fazlasından büyükse kendini frenlemene gerek yok azizim. İdeali buymuş çünküm ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Yaz okuluna sevinesim var ama utancımdan çaktırmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 100 ALMIŞIM.ilk sınav 10 du bundan 100 almışım ohhh rahatladım lan. okula giderken minibuste bakındığım yerlerden çıktı şansıma ahaha yaşasın okul yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 günlük finallerim bitti. sanırım okul hayatımın en zor dönemi, aynı zamanda en başarılı dönemi olmaya aday. ilk defa bu kadar iyi geçiyor finallerim. içinde D içermeyen notlarım gelecek gibi bu dönem. ilk açıklanandan BB'yi kaptım, darısı ayırma işlemleri'nin başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ben kütüphane diye buna derim said: Today it has 5 million printed volumes with extensive collections of journals, manuscripts, maps and music reflecting over 400 years of academic development. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ne 1 aydı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 dimi lan öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 AccessDeniedAccess DeniedFB045866B05213B9yU/GSZG0v6gjG91XRUEmjam0brjuxzJ4gy3x+xdzHXxFmV4D3OJrF3RrwKv+SkxQ dasaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 tumblr'dan link verilmiyormuş.. upload ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 şimdi pembe bulutlar görüyorum ya, ben çok mutluyum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 evet günlük, final serisine bugün 2 finalle daha devam ediyorum. o kadar üstüste yapmam gereken şey var ki hiç bitmeyecek gibi geliyor şu hafta. milletin finalleri bitti, benim kaç gündür sınav yok. şimdi 2 tane sınav, pazartesi kolböreği, ondan sonra da dönem ödevimtrak bişey. beyni çıkarıp yarısı su dolu bi kaba bırakmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 günlük. askerden döndüğümden beri kendime gelemedim galiba lan. o kız nası kaçar aaabiii1!! olmaz ama. neyse sdfsdf evet evet gelememişim kendime halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 hava cok sıcak biraz soğutmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 burnumun dibindeki acik alanda almanca country müzik konseri var. cok fena. baya fena anlatamam yani. söle bisi http://www.youtube.com/watch?v=XWB4zT1W6hM&feature=related sabahtan beri susmadilar. hatta ben de sirf o yüzden yastigi kafama cekip biraz daha uyudum bi baktim saat 5 olmus üü. acilen cikmak lazim bu moddan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 abi çıldırmak üzereyim.. =( bzimkiler de çok yardımcı olup sonra anında damarıma basıp sinir ediyorlar.. ne berbat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 yok arkadaş bitmiyor, bugünün hedefi yarısı olsun dedim, o da bitmiyor nası bi ders bu ya. final dönemi bitsin artık ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar