Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
of allah belani versin ya
nerden cikti bu kodumun virüsü simdi format atmak zorundayim. zaten ihtiyaci vardi aletin formata.
en son ramleri deistirmeye kalktigimdan beri pc götlerde, hadi hakkinizi helal edin ....
bye.
Mesaj tarihi:
bugün ilk yazan benim günlük ne mutlu sana :) sabahın köründe kalktım yine 5 saat ders çalışıcam sonra yatışa geçicem bilgin olsun günlük
Mesaj tarihi:
Günlük lan bilgilerime yeni bi bilgi kattım.Sene boyu muhasebe dersine girmezsen ders notların ne kadar düzgün olursa da olsun bi bok anlamıyosun :D

Ayrıca 14 hafta muhasebe derslerime imza atan arkadaşlarıma burdan teşekkürü bir borç bilirim.
Mesaj tarihi:
100 ALMIŞIM.ilk sınav 10 du bundan 100 almışım ohhh rahatladım lan.

okula giderken minibuste bakındığım yerlerden çıktı şansıma ahaha yaşasın okul yolu
Mesaj tarihi:
günlük finallerim bitti.

sanırım okul hayatımın en zor dönemi, aynı zamanda en başarılı dönemi olmaya aday. ilk defa bu kadar iyi geçiyor finallerim. içinde D içermeyen notlarım gelecek gibi bu dönem. ilk açıklanandan BB'yi kaptım, darısı ayırma işlemleri'nin başına.
Mesaj tarihi:

ben kütüphane diye buna derim

said:
Today it has 5 million printed volumes with extensive collections of journals, manuscripts, maps and music reflecting over 400 years of academic development.

Mesaj tarihi:
evet günlük, final serisine bugün 2 finalle daha devam ediyorum.
o kadar üstüste yapmam gereken şey var ki hiç bitmeyecek gibi geliyor şu hafta. milletin finalleri bitti, benim kaç gündür sınav yok. şimdi 2 tane sınav, pazartesi kolböreği, ondan sonra da dönem ödevimtrak bişey.
beyni çıkarıp yarısı su dolu bi kaba bırakmak istiyorum.
Mesaj tarihi:
burnumun dibindeki acik alanda almanca country müzik konseri var.
cok fena. baya fena anlatamam yani.

söle bisi

http://www.youtube.com/watch?v=XWB4zT1W6hM&feature=related

sabahtan beri susmadilar.
hatta ben de sirf o yüzden yastigi kafama cekip biraz daha uyudum bi baktim saat 5 olmus üü.
acilen cikmak lazim bu moddan.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...