Cystein Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 günlük dunno aldatılmış. epic thread olmuş... ben kaçırmışım. şimdi de okumaya üşeniyorum. kib bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 uykumun içine ettiler günlük, zaten kısıtlı uyuyabiliyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Hayatım cok monotonlaştı lan günlük. Yat-Kalk-Wow oyna-Dota Oyna- gene yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 günlük; rüyamda mads mikkelsenle aşk yaşadım. tüm gün uyudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 günlük ben recep ivedik oluyorum gittikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 böhühühüeyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 abuk subuk final tarihleri yüzünden bitmiyor okul 7 haziranda kepenk kapatıcam resmen nasıl bir saçmalıktır günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 sokacam bu bademciklerime o olacak. yine çoştular. hoş benden önce doktor sokacak sanırım. kesip almıyorda herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Günlük bugün sert bi gün geçiricem sakata gelmem inş. Ancak hala sinirlerim acaip bozuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Çıldırıyorum resmen, istifa etmek var kafamda ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Son 3 sınav, okul bitiyor. Ama bitmesin lan, tam biterken sevmeye başlamıştım halbuki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 O günleri çok arayacaksın dostum, sıçışının resmidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Onu farkettiğim için bitmesin istiyorum zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 düğün zurnası (zurna sesi berbat bişi bu arada) + araba alarmı + 700 farklı durum için hesap yapması istendiğinde kasan excel ve bitmeye çok yakın süre.. işte hayat bu kadar iğrenç bir şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 sevgili günlük son 5 sınav okul biticek, tek şikayetim her gün eve yorgun dönmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Ben dağa gidemiyorsam dağı kendime getiririm.. Efet efet ii plan. Hatta süfer plan ^_^ Bilmeden kötü bişi yaptım. Saf salak gibi yazıyorum enem ne güzelmiş die bide :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 eğer dağa gidiyoruz diyince neden abi yerine dağı sana getiren arkadaşların varsa daha da yararlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 günlük 2 dakika ile check in i kaçırarak uçagı kacırdım saat 11 den beri sürünüyorum anca eve geri geldim uyucam bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Özledim cok özledim günlük,ama görünce daha cok acı cekecegim biliyorum :S bitsin artık su donem yeter lan.Günler haftalar birbirine karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 sabah sabah burun kanaması ile uyanmak priceless artık bi ameliyat oliim ben en iisi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ulan günlük, final döneminde topu topu 5 sınav var. bu 5 sınavın 3'ü aynı güne geldi, ki o da bu cumartesi oluyor. üstüne üstlük oh girdik çıktık bitti de diyemicem, pazartesi bi başka önemli sınav var. Ha, pazartesi de bitmiyor. üstüne bir de dönem ödevi tadında bişey yapmam lazım. anlayacağın benim çoktan uyumuş olmam gerekiyordu. kısmet değilmiş. bi de son 2-3 gündür eşek gibi sigara içtim. boğazıma bişey oturdu. bişey yediğimde, içtiğimde veya yutkunduğumda boğazımda yabancı bi cisim varmış da ona takılıyormuş gibi geliyor. birkaç güne geçmez de sigarayı bıraktım sanan ailemin yanına gittiğimde önemli bi sorun olarak ortaya çıkarsa durum iyice tatsızlaşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 laaaaan ölüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 çok sıkıntı ve vakit darlığı içinde garip bir huzur veriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 DoruK said: this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar