escape Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 az önce uyudum mu uyumadım mı anlamadım ama iğrenç bi rüya gördüm sanki. ama bilincim falan açıktı ya. garipti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 balkon demirinden sallanıcam sıkıntıdan. 2 sınav var yarın AAAAAAAAAKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 günlük, makrodan 70 aldım, sevinçliyim. hayatımda dinlediğim en müthiş şarkılardan birini keşfettim bugün. o da güzel. istatistik hiç güzel değil ama. sıkılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 hastanelerden nefret ediyorum günlük şimdi 3 saat daha uyumamam ve uyutmamam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 infinite loop a girdim günlük. birinin acilen low level format atması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 İyice karıştı uyuma/çalışma saatlerim. Acaba yine 2 günde 1 uyuma olayına mı girsem hmmps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Bu hafta İzmir'e tatile -öhöhö pardon göreve- gidiyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghazi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bugün, haftasonu buluşamadığım arkadaşım pekaziz e hala sövüyorm :) ulan insan bi arar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Abi annemler gitmedi hala ya, ben haber vereceğim sana merak etme. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 günlük dün doğum günümde hiç bişi yapmadım ama güzel kararlar aldım. bazı şeylerinde farkına vardım şimdi çok rahatım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Bir tek gecenin bir yarısı Taksim'in ortasında 20 kilo zil taşıyıp trampet sırtlamadığım kalmıştı; bu da kısmetmiş. Ve yine başımın üzerinden çim biçme makinesi geçiyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 2 saat kafamı kaldırmadan ders çalışacağım şimdi günnük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 günlük dün 2:40 da başlar 5 te yatarım dedim, 2:45 te yataktaydım. Kendime yakışanı yaptığıma inanıyorum. Bu gece de 01:15'e kadar yatmayı düşünüyorum, aa 1 saat kalmış, günlük sana haddinden fazla zaman tanıdımı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Günlük ders çalışmaya gidiceğim için mutsuz olmakla birlikte mutluyum da Çok güldüm lan şimdi helal esc jksabga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Günlük insanlar ne garip, çözdükleri sandıkları hayatta ufacık ayrıntıları atlıyolar ve mutlu olmayı tepiyolar. Onlar için mutluluk bir meta, bir ütopya. Gerçek mutluluğun olmadığını düşünmek için uğraşıp durmak, ona harcanan enerji veya "mutsuzluğun mutluluğunu" yakalamaya çalışmak ne boş bir eylem halbuki. Soludukları havada kendileri için özel bişey bulamamak, hayatın bireye verdiği değeri hafife alıp "gereksiz" olduğunu düşünmek de nasıl bi malubiyettir. Savaşmak gerek günlük! Hayatı elde etmek için savaşmak gerek, kan gövdeyi götürmeli, geceler gündüzleri kovalamalı, yağmurlar sellere varmalı ki kabuklar çatlasın, zincirler kırılsın. O zaman belki sabah doğan güneşin yüzüne vuran ışığıyla kamaşan gözlerinde hissedebilirsin hayatı?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 bu dönemki en kritik finele gidiyorum, saat 12'de. gidip hem bir son tekrar yapıcam, hem sorularımı sorucam, hem de bir iki kopya hazırlığım var bakalım ne yapıcam :) şans dileyin bana bu sınav için, geçmeye oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghazi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 sabah erkenden kalktım, içimdeki ses ders çalış diyor, başka bir ses bütün gün yat diyor ne yapacağımı şaşırdım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 eveet. işyerinde neti kapadılar ve ben pati alışkanlığımı kaybetmişim zira nieyse akşam site fln hiç açasım gelmio. izne çıktım bir bakayım dedim işte öyle. kendime not girio gibiyim bakalım bi daha ne zaman girices fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 İçimde bir sıkıntı var günlük, herşey boktanlaşacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 5 Haziran Dünya Çevre Günü için ne derece ilginç bir event bulabilir ki bi insan? Hepimiz işe çıplak gelelim bi tek yaprak takalım falan mı dememi bekliyorlar anlamadım ki. Hiçbir şeyi beğenmeyen yöneticilerden ve yapmış olmak için iş yapmaktan nefret ediyorum. Hevesim kırıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Bir şeyi çok istedim ya, problem çıkacak illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 he ya bende de illa öyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Hay ben senin gibi okul sitesine ya notlar açıklanmış şimdi site bozuldu girilmiyo abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 günlerim gitgite tekdüzeleşmeye balşadı. hayatta farkında olmadığın için eline geçen fırsatları değerlendirememek ve sonra o fırsatları farkedince keşke... diyip arkasından koşmaktan bitkin düşmüş durumdayım. bu benim beceriksizliğimden mi kaynaklanıyor yoksa kaderin bana oynadığı bir oyun mu henüz kestirebilmiş değilim. acaba empati yaptığımı zannedip aslında empati kuramıyor muyum? çünkü karşımdaki insanlar isteklerini anlatmak için sürekli çaba sarfediyorlar fakat ben onların istediklerini anla(ya)mayip beklentilerine karşılık veremiyorum böylece hem onlar mutsuz oluyor hem de ben. çünkü dostlarım yada sevdiklerimin mutsuz olmasının faturasını kendime kesiyorum bu sayede kendim de mutsuz olmuş oluyorum. senelik iznimi kullanma zamanımın geldiğini düşünüyorum ve kafa dinlemek istiyorum. son 1 yılda yaşadıklarımı önce kendi akıl süzgecimden geçirip muhasebesini yapmam daha sonra da dost ve arkadaşlarımla paylaşmam gerek. çünkü biliyorum ki mutluluklar paylaştıkça çoğalır dertler ve sorunlar paylaştıkça azalır. şimdilik yazacaklarım bu kadar umarım bir dahaki sefere sorunlarımdan arınmış ve bu yazdıklarımı tebessüm ile okuyor olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 günlük... networkte umarım yaz okulu açılır... gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar