Cons Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 istersen benim başıma oturup izleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Yarin büyük sinav tam 4 saat sürecek hayatim ona bagli. Ilk 3 saat ara yok beyim devrelerim yanacak büyük ihtimal o gün. Ama aksama Tango var bi güzel gidip stress atayim diyorum eger cok yorgun olmazsam. sans dile bana günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Saeros said: of çok sıkıldım yav. sanırım ilk defa kendi başıma oturup türk dizisi izlicem gerçi bi cnbc-e'ye bakayım önce Papatyam var çok komik, Star'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Cons said: istersen benim başıma oturup izleyebilirsin. iyisin hoşsun ama boşsun :F:F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Günlük sabah 10.45 servisiyle okula gidip akşam 10.45 servisiyle yola çıkmak Ayaklarımı bana verin Sıla çok güzeldi. konser de güzeldi. gaz lazım bugün de bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Gaza geldim yaptım bakalım hayırlısı amin Ulan hayatımın en eğlenceli haftalarından birini geçiriyorum.Hep eğlence olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bitiyo günlük sonunda şu canına yandığımın okulu, bi tek hocanın projeyi kabul edip etmemesi kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 evet almanlar sevilecek şeyler değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 2 saatlik uykuyla nöbete geldim günlük 24 saat yarında konser var şenlikler falan yorucu olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 IM DAT son 10 gün. 14 tekrarlanacak ders. zavalli 1/2 nil. hedef bir sürü A ve jedi olmak. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 May the force serve you well.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bi anda böyle bi mutsuz oldum yav dizimi ufaktan sakatladım bugün, ufacık zorlamada acıyor filan, otobüstede milletin üzerine düşüyordum nerdeyse o yüzden, tuttular allahtan iki haftadır nezleyim bi de mesela, bildiğin geçmiyor bi de üç gündür öksürmeye başladım alerjik astımım da 3 sene aradan sonra gene başladı, umarım mevsimseldir sadece bugün lys kaydı için iki saat sıra bekledim ve tam önümde son üç kişi kalmışken yanıma kimliğimini almadığımı (hatta seferihisar'daki evde unuttuğumu) farkettim, neyse ki ygs kaydımı yapan hoca da ordaydı tanıdı beni, yaptı kaydımı sağolsun bi de sanırım en büyük mutsuzluğum aynaya baktığımda bana geri bakan göbeğim ne bakıyosun lan da diyemiyorum, yerken iyiydi tabi yarın yürüyüşe çıkayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Saeros said: dizimi ufaktan sakatladım bugün, ufacık zorlamada acıyor filan, otobüstede milletin üzerine düşüyordum nerdeyse o yüzden, tuttular allahtan HAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 hsdf çok rezil bi durumdu hayır görünürde bişey de yok bacağımda, sarhoş filan sanmıştır heralde insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 1 sınav gitti, biri kaldı. Left 4 Dead 2 de çogiyiymiş^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 lfd2 güzelde kredi kartı limitimi arttıramadılar bi, arttırsalar onla warhead'i alıcam direk. yarında almanca sözlüsü var, çok az çalıştım ya muaffak olamiyacam sanırım yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Selam günlük, şenlikten geldim, sanırım içki içtikten sonra tam performans çalışan tek adam teoman. Adam azdı resmen sahnede. Birde, arkasındakiler de fazla iyi (tu) Yoruldum, yarın sabah ders var Vışş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Günlük şimdi sana wot döşemeyi düşünüyorum aslında. Herşey cuma günü başladı. O gün eve aptal bi gülümsemeyle döndüm ertesi gün sevgilimden ayrıldım onun için.Ancak güvenemedim bilmiyorum neden böyle yaptım o günü birlikte mükemmel geçirmemize rağmen yapamadım.O da benden beklemiş bugün herşey geçtikten sonra öğrendim.Artık ben olamıcam onun hayatında..O da olamıcak benim hayatımda. Çok özlediğim bi duyguydu o aptal gülümseme suratımdaki, herşeye tamam diyişim herşeyin güzel gelişi, hiçbir sorunum yokmuş gibi Dünya'da hiçbir sorun yokmuş gibi geçirdiğim muhteşem 1 hafta... Bitti bugün muhteşem 1 hafta.Hayatımın en güzel haftalarından biriydi kıçımın üstüne oturmadım.Gezdim, güldüm, herkese onu anlattım falan yalan oldu işte neyse.. Patide bu ara bi mutlu çift daha görüyorum onlara daha da mutluluklar umarım bi arada daha çok vakit geçirirler. Diğerlerine de aynı mutluluklar. Evli patilerin bebeklerine sağlık. Bana o veya daha fazla alkol. 20 yaşındaysanız ve patideyseniz sevilmesenizde hayat çogüzel. bys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 günlük deli gibi özledim DELİ GİBİ. papüş =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 pepüş? asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 hahahah pepeims. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 günlük yazmaya üşenmesem bitane eve alcam senden ama kim uğraşcak hergün yaz yaz ohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bugün muhtemelen hayatımda geçirdiğin EN şanssız gündü günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Bugün denetim var günlük, UME'den gelecekler. Çok heyecanlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 az önce burnum kanadı günnük şimdi şeftali suyu içiyom ben yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar