Bella Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 AHAHAHAHA of hamsterı kafesinden çıkarıcaz kardeşimle aramda geçen diyalog ben:sıkmasana korkutuyosun kard:asıl sen daha çok korkutuyosun bi kere saçların kızıl AHAHAHAH of çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 günlük bu gün gitmedik staja resmen berkayın doğum günüydü.Hatta patron geldi kutladi gitti rep werdim kendisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Bella said: AHAHAHAHA of hamsterı kafesinden çıkarıcaz kardeşimle aramda geçen diyalog ben:sıkmasana korkutuyosun kard:asıl sen daha çok korkutuyosun bi kere saçların kızıl AHAHAHAH of çok güldüm gfdag bahaneye bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 3. günüm. bu günümüde mazhar alanson ile geçiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 88 gün kaldı bugun güya pusudayım! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 bi süredir zor geçiyor. aslında bakıyorum da bazen o kadar çok olağanüstü durum işgal ediyorki hayatlarımızı zor=normal oluyor. e tabi bi de dalgaya vurma durumu var, ne kadar moral aşağıya doğru gidiyorsa dalgaya vurma, geyik yapma artıyor. böylece seviyeyi sabit tutuyoruz. hmm pzt babam gelicek tr'ye. ufak bi ameliyat geçirecek ilerleyen günlerde. yalnız bu 3.senede 3. ameliyat. e, haliyle bitkin adam.. =( diğer 2 ameliyat ağırdı, süreleri falan da 6-7saatten fazlaydı. bilemiyorum, kan gerekir derlerse buradan da yardım isteyebilirim. tabi önce bakalım doktor ne diyecek.. her neyse önce bu aşamayı bi atlatalım da.. son haftanın komik olayı ayı yağı idi.. ayı yağı içeren bir krem almıştık. ağrılara iyi geldiği söylenen bir krem, ilaç.. koca karı ilacı değil ama, böyle bilgiğin fabrikasyon.şık kaplı, rusların GOFT'mu ne öyle bir standartı var. TSE gibi.. ondan da var. hani. bu ilacı alırkene üzerindeki ayıya ve "olma ayı yağı ne lan? AHUHAUAHUAH" diye gülmeye almıştım.. itiraf ediyorum! ama annemin ve aynı gün ziyarete gelen teyzemin burktukları ayakları ağrıyınca sürdük.. (bu arada ikisinin de aynı gün aynı -sol- ayağını burkması ayrı bi komediydi) sonuç? önce bol bol "iğneler batıyor her tarafına!" şikayeti ve sonrasında ağrı geçiyor. yani; AYI YAĞI AĞRIYA BİREBİR ARKADAŞLAR! ne kamfolin, ne lasonil, ne de voltaren.. süper çalışıyormuş bu ayı yağı. sokakta hayvan hayvan dolanan bir ayı ile karşılaşırsanız hemen kesip biçin ayıyı... yağını alın, kullanın. hem siz memnun kalın hem de toplum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 geçmiş olsun babana şimdiden. benimde ufak bi ameliyat geçirme potansiyelim var haftaya, bakalım doktor ne diyecek. Gel kescem biçcem derse eskişehir yolları gözükecem bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 günlük küfretmek istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 GÜNLÜKAKBÖYLEİŞİNYATEŞEKKÜRLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 benim hala umudum var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 sahurdan sonra uyku tutmadı daha yatıp uyuyup saat 12'de nası kalkıcam pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Dur günlük daha yeni uyandım bir gelişme yok...Çok para lazım ama çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Ya çok komik bir raslantı ya da çok enterasan birşeyler oluyor günlük, henüz çözebilmiş değilim. Gerçi tecrübeler hep aynı şeyi söylese de, kısfmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Kıs.F.met günlük herşey kısFmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 günaydın, birazdan staja gidicem yine sıkıcı,iğrenç birgün beni bekliyor. nese en azından vapur keyfi var. bide rainbow geliyomuş. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 alt komşuyu polis basmış.tanımam etmem. sabah 6.45 de zil çaldı. sivil polis arama yaparken komşunun refakat etmesi lazım gelir misin dedi. tanımadıgım alt komsunun evine gittim. 3 erkek 1 kadın sivil polis evin altını üstünü getirdiler. tutanak tutuldu, adamı göz altına aldılar. ama ne işledi ne yaptı öğrenemedim 1 saat boyunca.polisler olayla ilgili soru falan sormadı tutanaga baktım mahkeme kararı yazıyor sadece meraktan çatladım. ne yaptı da adamı gözaltına alıp evi aradılar bilemedim. eş zamanlı ankarada da ev basmışlar, telsizden konusurken duydum ama olayı çözebilmiş değilim sdfsd. garip olan, tüm apartmandan zillere basmışlar, kimse kapıyı açmamış, bi enayi ben kalktım gittim. "efee, gel bakalım izle" falan diyordu polisler hoşuma gitti. birde ev arama çok sağlam türk polisinin. tavla zarı saklasan bulacaklar lan o derece güzel aradılar evi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 değişik başlamışsın güne fistan. haberleri alınca yazıver buraya da eheh merak ettim ben de. ayrıca günlük stajda 2. hafta hala boş oturuyorum. baydım sabahın 8'inde iş başı yapıp oturmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 geldim staja.evet. yağmur yağıyor şahane o/ kış gelsin.kar yağsın,yağmur yağsın. totalde 5-7dk da biriken işimi bitirdim ve bomboş oturuyorum. ha ayrıca 4 haftadır şurda insanlara günaydın dememem gerektiğini öğrenemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 meraba sevgili idiot, ruh halim su sekilde; ALLAHIM KÖR ET BENI! ALLAAHIM KÖR ET BENI DÜNYAM OLSUN KARA ZINDAN ESIRGEME KULUNDAN... allaahim kör et beni aaallahim kör et beni. yetmedi mi gördüklerim kör olasi gözlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 eöööö bu arabeske bağlamış yau. hm, neyse. günlük olm boynumda çok uyuz bi ağrı var cumadan beri. salak hostingle uğraşırken gerildim ondan oldu heralde de, halen geçmedi be. bi de ofiste unuttuğum şemsiye işe yarayacak sanırım. hava bozuyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 gittin gideli bebek steakhouse yemez oldum pizzaya elimi sürmedim 4 kilo verdim gittin gideli bebek köşelerde ağlar oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Günlük akşam zaten saat 4 de yatmışım. Bizimkiler sahurdu iftardı. Babamın arıza çıkmasından dolayı gitmesiydi derken bir türlü uyutmadılar beni. Sonra işte saat 7 gibi dalmışım bi kalktım saat 11. Yağmur yağmış. Etraf serinlemiş bir güzel uyumuşum ki sorma günlük. Feci mutlu başladım güne anlayacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 kizma bana günlük seni ihmal ettim bu aralar ama ev beni cok oyaliyor offf bi bitse eski sevistigim günlere geri dönsem siskoda gelecek zaten perdeleri almaya kesin bana tecavüz edecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 naber lan dalllama günlğk 3. günde bitti. akşamki psikolojime bağlı devam yada tamam. canımda skıkın ha çok fena. bence işe gitmiyim takılıyım yine ben. bide günlük. bencil olmak isterdim hep. hep kendimi düşünmeyi. ben bencilimdir diyenlerden ders almak isterim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Kayıda gidiyorum bugün günlük.Bak düşün tam 20 yıl.10u Ankarada 10u İzmirde.Şimdi tekrar Ankara.Sonrasında gene İzmir olsun pls. emoluğa beş kala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar