Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Dünlükte adım geçmiş ben değilim o Günlük lan bugün sınavdan ötürü çok mutluyum bi de şenlikler başlamış hareketsiz okulum bugün çok hareketliydi sevindim.Hala sevmiyorum okulumu o da ayrı. İlk defa bi taşıtta uyuyabildim lan o kadar yorulmuşum
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 günlükcüğüm nasılsın ben çay içiyorum house 2. sezonun inmesini beklerken ders çalışıyorum cutting style ve cooking methodları arada sigara yakıyorum falan aslında güzel bi gece oluyo gibi bakıcaz sabaha kadar yolumuz var bişey olursa çaldır ok kib bys jnms optm
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Bırah allasen ders çalışıyomuş. asdadads
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 arada bakıyorum sürekli açık evet valla bak
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 günlük saırsam yarın göytüme girdi.. önce ulsu devletin işlevi ve küreselleşme üzerine sunum/vize ödevi bitirmem gerek.. ki bu gce biter gibi sayfalarca okurduğum ayzılardan bi 5 sayfa çıkarırım artık sonra 2001-2009 krizlerini ekonomik göstergelere göre karşılaştırıp değerlendirmem lazım ki bunn için de 2001 krizi üzerine hazırlanmış bir makale var onun üzridnen gideceğim ama uzun sürecek bir de yunanistan ın maastrich kriterlerine uymaması üzerine yunanistan kriziyle bağlantılı bir ödev varmış unutmuştum sanırsam yarın derse gitmeyip çarşamba tslim etmeye kasacağım.. kısaca götüme girdi.. bütün bunalrı bitirmek için 6 saatim var.. yarın da okuldan erken kaçıp eve gelip akşama kadar ayı gibi uyumak istiyorum. .aslında şidmi uyumak istiyorum.. 1.5 saa tuyusam kalan 4.5 saate bitirsem.. at yalanı skeyim inananı derler adama
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 yazı yazmayı iyi öğrendim tüm kızlara yazıyorum.
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 adamınbiri said: günlükcüğüm nasılsın ben çay içiyorum house 2. sezonun inmesini beklerken ders çalışıyorum cutting style ve cooking methodları arada sigara yakıyorum falan aslında güzel bi gece oluyo gibi bakıcaz sabaha kadar yolumuz var bişey olursa çaldır ok kib bys jnms optm ?!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 adam LW ve Cooking kasıyor işte
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 3.Julienne – 7cm x 1mm x 1mm (for vegetables) / 7cm x 1cm x 1cm (for meats) cutting style için ornek 6. Steaming: is cooking of prepared foods by steam (moist heat) under varying degrees of presure. buda cooking method
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 al benden sana method mother style eye decision
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Vay anası. Göz kararı kaynak yapılsın istiyorum ben de.
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ödev bitti 9 saat sürdü şimdi aspavadan sipariş geliyor dahada mutlu olamazdım bu gece
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 her sabah burnuma pamuk tıkanmış gibi uyanıyorum otrivinle anca açılıyo çocuğumu kesicem yeter
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 yuksek lisans kariyerim sanirim haftaya premature olarak sona ericek =/
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 çok uykum geldi ama iyi maç oluyo 2.yarıyı da izlemek istiyorum bi yandan kararsız kaldım
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Saeros said: her sabah burnuma pamuk tıkanmış gibi uyanıyorum otrivinle anca açılıyo çocuğumu kesicem yeter zyrek iç güzelim, polen allerjisi ise. benim burundaki hava sirkülasyonu gayet güzel düzenli zyrtex kullandığım sürece.
balon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Şekerim, 2 günlük off günüm vatana millete hayırlı olsun.
Öne çıkan mesajlar