copry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 oooo birileri bilgisayarına kavuşmuş gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Oho copry 2 ay oldu, geceleri göremiyoruz artık seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 pekaziz said: Bir öncekinde paso İran'a, Çin'e giydirmişlerdi, bunda da var mıydı öyle sorular? Ana fikir kuzey koreye giydirmekti bu sınavda sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 evet korede açlık var şu anda. ama güney tarafında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Vay namussuzlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kpds olduğu için yes there is hunger in korea but in south north korea şeklinde sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 İmal usullerinin abv, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Ne kolay dersti yahu, özledim o günleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 pekaziz said: Oho copry 2 ay oldu, geceleri göremiyoruz artık seni. madalyam uçmuştu ya bi ara üzüntüden giremedim bir süre =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 dasaaa said: copry said: mutlu huzurlu aşık ^_^ üç duygudan birini değişebilir miyiz? huzurluyu alıp işleri sallamayı sana versem.. trade yapılıyor mu? işleri sallıyacak mıyım sallamıyacak mıyım kafam karıştı =// ama olur sadece aşk da kalsa elimde kafi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 copry said: ama olur sadece aşk da kalsa elimde kafi ^_^ cıks olmamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 çok sıkıldım be günlük.. yeni birşey değil gerçi. hadi gömdüm ba bay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 aa bu da gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ben işleri sallamayı sana verip deliler gibi çalışıyorum. sen gidip sevidceğinle çayır çimen geziyorsun. böle muhteşem bir takas bu! ben olsam hayatta kaçırmam.. gerçi çalışmak istediğimde de internet çöküyor, devlet sitelerine bile girilmiyor.. :( üzgünüm lan.. bir okul uğruna ya rab, ne güneşler batıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 işleri sallamayı bana ver ben nötrlerim onu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 pekaziz said: Ne kolay dersti yahu, özledim o günleri. Çatlak bir efsaneden alsaydın yerdin o dediğin lafları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 günlük her zaman ki gibi bugünde hiç bişi yapmadım hadi iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Phae said: napae said: Phae said: napae said: Bütün gün beklediğim bişeyin tam unutmaya başlamışken olması çok güzel bişey ya. Abi günlük zaten saçma sapan bir topic, bari twitter yapmayın. Sanane ya. Abi onu diyorum işte. Bize ne? Phae said: Bella said: şuan üşenmesem odamın fotoğrafını çekicem günlük.resmen savaş alanı gibi. yastıklar biyerde, halım biyerde, havlular biyerde. ama benım ders çalışıyo olmam gerekıyodu bi de. ne o sütlac hanıma banyo yaptırdık, onu kurutcaz.hey allam. neyse sabır. Erotik. Bella said: hayır allahtan birimizin kolu bacağı kırılmadı. Hardcore. Win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 hay salak kafam, bugün hem alamanca hem müh econ quizi var, ikisine de çalışmadım, afferim bana :( gece 12de uyandım o saatten bu saate resmen hiçbişi yapmadım. acaba rapor mu alsam sonra make-up yaptırırım kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 günaydın günlük gülistanlık. nöbetim bitti uyandım hala hastanedeyim hashüs gelsin çıkıcam evime gidicem odamı falan toplıycam pazartesi ve salı full tatil bu hafta ohhhhh misss =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 GELİYO LAN GELİYO!!! ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Genel Metroloji eğitimine giriyorum günlük, çok heyecanlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Gece vardiyasından Taksim'e derslere. Bir de hayatım boyunca anlıyamayacağım tek şey iş yerindeki insanların zavallıca üstünlük kurma çabaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 5te fakülteye kesin gitmem lazım uyumadım sabahladım bok var gibi kalkınca odayı toplayıp ütü filan yapıp cıkmam lazım evden ölmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 sevgili gunluk. Gecen hafta buraya sikayet edip tassak gectigim pakistanli herif dun gece vefat etmis. Sebebi bilinmiyor ama su an kendimi penis gibi hissediyorum affedersiniz. Bidaha kimseyle tassak gecmeyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar