barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ahah evil wins:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 düşündüm de anneler günü çocuğu olamayan kısır kadınlar gözönüne alındığında anayasanın eşitlik ilkesine aykırı değil midir? e o zaman yasaklanmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 evlat edinsinler edit : yani anne olmak için illa karnında taşıması gerekmiyor annelik içinde olan bişi kadınların, çok acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 bugün forumda herkes beyin fırtınası yapıyo. güzel fikirler çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 prosedürler çok yoğunmuş.. bi de lezbiyen çift bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Azimle neler yapılabileceğini hepimiz biliyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 aynı şekilde 1mayıs kutlanıyorsa işsizler bayramı da kutlanmalı ve onların bu mücadelesine destek olunmalı.. ikinci bi emre kadar taksim ve tüm türkiye'de 1mayıs yasaklanmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 dasaa başgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ana-babayasa tekliflerimle geleceğim.. (kadın erkek eşitliğini de sağladım eski adıyla anayasada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ulan oraya giden işçilerle işsizler arasında çok ince bir çizgi var o çizgi çok ince olduğu için ordalar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ama ya eşitlik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Bence işsizler de o bayrama katılmalı konsept işçi olmaktan daha çok belirli bir gelir seviyesi altında kalan insanların hizmet, adalet, eğitim vs hakkı benim kafamda çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Bikaç gün ev bomboş olucak günlük. Bi yandan iyi bişi, diğer yandan aklım başka yerler de kalıcak bir süre. Öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Annemin ve babamın değerini daha iyi anladım günlük. Ne yemek yapacağım diye düşün, bulaşık çamaşır yıka, faturaları düzenli takip et ve öde, yöneticiye aidatı ver, pantolonları ütüle, evi toplarla vs vs. Öldüm valla ilk hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Alışırsın yea, olmadı kendine bağyan bi ev arkadaşı bul anlaşın yemek+çamaşır senden temizlik + ütü benden falan die ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 İstanbul'daki her bağyan da bekliyordu zaten adamın biri beni ev arkadaşı olarak alsın diye :) Bayağı zor bir olay kadın-erkek aynı evde yaşamak Takdir ediyorum becerebilen arkadaşlarımızı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Herşeyi de devletten beklemesin yiit yahu afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Holy said: İstanbul'daki her bağyan da bekliyordu zaten adamın biri beni ev arkadaşı olarak alsın diye :) Bayağı zor bir olay kadın-erkek aynı evde yaşamak Takdir ediyorum becerebilen arkadaşlarımızı =) -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 günlük ayagını streç folyo ile sarıp ustune de poşet bağlayarak duş almaya calısmak kadar üzücü birsey olamaz. kötü hissediyorum resmen. sifonu cekilmemiş klozet kapağı sendromu yasıyorum. ama ona ragmen, salmastrasından su kaçıran kalorifer motorunun altında biriken suda yüzen kurbaga topbasları gibi umarsız ama mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 günlük, Ardahanda kar yağıyor :( bu yaz güneş göremicez anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 4 gündür derse başlicam, bi başlayamadım ruhum sıkılıyor. bu sene o okulun bitmesi lazım yurtdışına kaçmam için. pff =( mut suz luk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 4 gün sonra çalışırsın bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 sıkılgan, kaygılı ama işleri sallama mode on.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 mutlu huzurlu aşık ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Çok mutsuzum günlük. Mericiyem kalmadı hiç. Şefkate ihtiyacım var verenim yok günlük. Bıktım kalbimin kırılmasından, insanlara yeniden güvenebilmek istiyorum. Yalnız kaldm günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar