Pyro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Staj mülakatı çok kötü geçti lan. 1 saat form doldurdum üsten 10 dk sözlü mülakat yaptılar. Adam "neden bmc" diye sorunca "bence bmc" diye giriş yapınca bir gülme geldi, adamda sırıttı zaten haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 O soruya o cevap normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Ahahahahah of Oğuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ilk kez duymus olamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Pyro said: Staj mülakatı çok kötü geçti lan. 1 saat form doldurdum üsten 10 dk sözlü mülakat yaptılar. Adam "neden bmc" diye sorunca "bence bmc" diye giriş yapınca bir gülme geldi, adamda sırıttı zaten haha. gerizekalı hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 GÜnlük biraz daha iyiyim Ama arada boş boş bakmıyorum değil. servis şöförü de bugün "sen bu iki gündür dalgınsın bayaa hayırdır?" diye sordu, yok bişey yea cihan abi dedim dün de dışarı çıktımdı biraz, dönerken evin yolunu düşündüm bi süre, sonra binayı karşımda görünce şaaptım beyin bazen gidiyor gemlik'e dönüyorum günlük, vakit çalışma vakti. 1 mayıs'ta babamın kölesi olmaya gidiyorum sdfg öptüms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Ay em aşeymıd bay mayself. yes ay sıpik ingiliş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Pyro said: Staj mülakatı çok kötü geçti lan. 1 saat form doldurdum üsten 10 dk sözlü mülakat yaptılar. Adam "neden bmc" diye sorunca "bence bmc" diye giriş yapınca bir gülme geldi, adamda sırıttı zaten haha. ahahahahaha idiot ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 The Pierces konseri yerine De-Phazz'a gidicem. Arkadaşımın davetiyesi varmış. Sonra da Taksim'e çıkıcaz. Öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Bu bölümün dışardan bakıldığında "twitter" gibi görünebileceğini düşünmemiştim ama şimdi algılıyorum ki gayet twit ayağında bi hal almış. Kendime küfretsem yeridir. Tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Isci bayraminda, isci olmak icin is gorusmesine gidecegim gunluk. Isnt it ironic, dont you think ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 vaniLLe said: Pyro said: Staj mülakatı çok kötü geçti lan. 1 saat form doldurdum üsten 10 dk sözlü mülakat yaptılar. Adam "neden bmc" diye sorunca "bence bmc" diye giriş yapınca bir gülme geldi, adamda sırıttı zaten haha. ahahahahaha idiot ya. Bilmem kaç seferdir ehliyet sınavına giren kişiden idiot lafını duymak koyuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 1 kere girdim ve almanyada girdim. sizin dandik sisteminizle yakindan uzaktan alakasi yok. COMPLETE IDIOT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 gerçekten böle mi dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ayrica idiotu sevgi belirtisi olarak kullanmistim. askolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Kadir, Kıvanç TaTLıTuğ'u beğendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Ay ölüyoruuuuuuuaaaaaam. Konser biraz sıkıcı geldi 1 gibi ordan çıkıp Taksim'e geçtik. Yollar hep kapalı ama Asmalı her zamanki gibi doluydu. Eski bi tane sevgilimle karşılaştık çok komikti sdfgh. Kolumdan tuttu falan. Kim bu öküz diye bakarken hooooop Orçun çıktı sdfgh. Yoruldum ama kafam da güzel sanırım. Kardeşim de dönmüş Ankara'dan, uyuyodu. Gittim öptüm kocaman. Şimdi de yatiyim en iyisi her yerim ağrıyo yine be amaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 taksimde hang çaldım hasılat fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 beyoğlu civarında çal okana rastlarsin disco kralına çıkarıp mini belgeselini yapar sdffd yeni hobisi bu okanın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Arkadasimin moda yazarligi yaptigi derginin tanitim kokteyli icin butun gun bilgideydim gunluk. Daha sonra de-phazzi ikinci kez izleme sansi buldumki yine bayikti. Ordan asmaliya gectik ve gecenin finalini irfan durum ile muhtesem son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 erken yatıp erken kalktım, ooh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 aynen lan şimdi de ders çalışcam sonra yine sims oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 günlük hala sarhoşum. abime gidicez birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Baya sessiz bi kahvaltıydı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Tanrım gözlerim yaşaracak bu ne güzel 1 Mayıs? Pişman oldum gitmediğime şimdi. Başım çatlıyor bu arada, çogijmişim. Alka Seltzer de yok. Mih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar