sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 irin said: http://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM&feature=fvst bugun aynı boyle çok güzel olsun pls^^ şarkı çok güzel enerji verdi. o değil de, maymun ÇOK iyi bir hayvan ya. Kesinlikle maymun besleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 bu günlük ne ayak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 o şarkı o kadar baydı ki bi cafede falan çalarken duydugumda cafenin kalitesi hakkında fikre varabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Aiko said: bu günlük ne ayak ya Abi insanlar hayatlarından kimsenin umrunda olmayan anektodlar veriyorlar. Ama bunu öyle bir seviyeye getirmiş ki günlük, günlük dakikalık falan oluyor. Böyle anlık olarak nasıl hissettiğini yazan community feeling görgüsüzlerimiz var. Sıkıldınız mı? Günlüğe bunu teyit eder gibi "Sıkıldım" yazıyorsun. Ve hiç kimsenin umrunda değil yani, post kasıyorlar dicem ama o da saçma olacak, kimsenin umrunda olan birşey değil. Böyle insanları kendilerinden haberdar etmeye çalışan bir ton insan ama kimse kimsenin umrunda değil. Inb4care. ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 "sevgili günlük, bugün çok mutsuzum, sevgilim çok üzerime geliyor, ondan sıkıldım ayrılıcam, işyerinde 5 tane yakışıklı çocuk var hangisinin peşinde koşsam bilemiyorum vırvırvırvırvır" - generic post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 sevgili ahmet bir zamanlar buranın müdavimiydim ve sen burayı anlayamazsın tamam mı. o değil de günlüğün kendine ait bi kitlesi var hakkaten çok acayip yani. patinaj da öyle mesela. patide bi patinaja bi de spor geneldeki kaslı topiklere girmeye korkuyorum. inanılmaz bi ciddiyet var. burası da öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 eburda kızlar ve kızları takip edenler var aga sadec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 evet ben de baktım pek iş yok bıraktım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 nazın postları rss feede alıcam ben mmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 5 satırlık kod ile jeneratörü yazılır abi onun postlarının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Phae said: Böyle insanları kendilerinden haberdar etmeye çalışan bir ton insan ama kimse kimsenin umrunda değil. kızları takip edenler stalkerlık yapanlar var o işe yarıyo bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ama sen bu espriyi hali hazırda yapmışsın zaten özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 foruma izmirli kız lazım yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 gerçi onlar gezip tozmaktan internete girmiyo /sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 twitter olmuş burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 sevgili günlük.. burada her ayın son cuması vardiya erken bitiyor ve "happy hour" diye bir etkinlik oluyor.. çogzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 paticiğe sadece günlüğe atılabilecek bi mobil programı yazın da gezici kızlar da postlasın buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Günlük şöyle, günlük böyle.. Yine de yazıyorum diyorsunuz ama afasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Akşama 4 çeşit yemek yapmayı planlıyorum günlük. Ardından da az içmeyi planlıyorum. Sabah da erkenden Taksim'deyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 İlginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Noted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Fistan said: Phae said: Böyle insanları kendilerinden haberdar etmeye çalışan bir ton insan ama kimse kimsenin umrunda değil. kızları takip edenler stalkerlık yapanlar var o işe yarıyo bi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Fistan said: Phae said: Böyle insanları kendilerinden haberdar etmeye çalışan bir ton insan ama kimse kimsenin umrunda değil. kızları takip edenler stalkerlık yapanlar var o işe yarıyo bi Tabii ki. Ve kızların sandığının aksine çok bariz bu "Nolur bize dikkat edin, ne yaptıgımızı merak edin!!" niyeti. Ha bide: Inb4 "beğenmiyorsan okuma yeeaaaa" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 paticikteki bütün kızların msni var zaten bende lan ben msn iletisi olarak yazıp tepkimi alıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 hani diğer arkadaşlarada hak veriyorum tabi. kızların msnini almak için günlükte yazmakta bi yöntem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar