RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 hocam, 23 yıldır şu dünyadayım , daha hatasını ilk aşamada kabul edip özür dileyen dişi birine rastlamadım . istisnasız alayımı inatçı , hem suçlu hem güçlü olur. ?=???? allahım erkeklerin alayına sabır ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Werewolf said: avatarımı da koyim o zaman http://www.all4humor.com/images/files/Nazi%20Cat.jpg abi yeni farkettim. bıyıklaraheurıoehf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 napae said: Msn'e çevirdin burayı Ahmet. Beğenmiyorsan okumazsın. Zaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 pwnd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 alyans fiyatları ne kadar günlük? o gümüş yüzüğü kaybetmenin acısını fena çıkartıcaklar benden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 böyle şansada hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Kero gelseysin keşke bügün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kanka işlerim vardı evde değildim akşam 9 gibi falan girdim eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Istanbula lan buluşmaya dedikodunu yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 vay adiler. gelcem kanka az kaldı. ne konulştunuz la =( anama küfretmeseydiniz gerisi hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Yok herkes iyi konuştu arkandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 hona gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 yap et bilgisayar bi çöküversin.. yok paso yedekli çalışıyorum ama yine de can sıkıcı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Seviyorum^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Ama ben sevmiyorum hatta nefret ediyorum (okulumdan). Sabahın köründe staj başvurusuna gideceğim daha of. Zaten almaz beni bmc vs niye üşenmeyip gidiyorsam taa oralara bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 QueenofSpades said: Seviyorum^^ gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ya öf uyku. uyuma ihtiyacımı yok edicek şekilde mutasyon geçirmek istiyorum. mümkünse hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Açlıktan ölüyorum günlük. Dün çok yorgun olduğumdan eve geldiğim gibi zıbarıp yatmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Saat 3te yatarsan, 7.30da kalkınca böyle aptal olursun işte. Salak kafam, neden uyuyamadıysam, bütün gün nasıl çalışıcam ben yeaaa, bühü bühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 sıkıldım lan hasta olmaktan vürüz mü var sistemde nedir, 2 aydır hastayım resmen ;((8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 of hastam aradı nikah mı ne varmış dişlerimi beyazlatır mısın gelsem dedi kıramadım halbu ki 5 dakka sonra bitiyordu nöbetim =( sık dişini irem az kaldı önünde koskocaman 2 gün tatilin var ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 camasir suyu dok hastanin azina, bi daha da yapmaz boyle densizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 işte yemin ettiriyorlar bize böyle durumlarda ilk aklımıza gelen işkenceye girişmeyelim diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Öff bir de ağzı falan koksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 bize ettirmiyolar, ben gelip dokiim o zman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar