barnacle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 god hates fangs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Yenilgiyi kabul ediyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 son 21 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 TAM BU SATTE YATIYORUM. KAÇ DAKİKA SONRA HESAP ET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bu saatte işe gitmek priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 vaniLLe said: hayir bi de annem COK MU SAF GÖRÜYOLAR SENI NEDIR!! diyo, yok anne ben cenabetim dedim. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Lan tatil bugün yatiim oh mis diodum. Burnum kanadı rezil oldu heryerler hemen uyanamadım da :/ Sabah sabah kaçtı tadım -.- Tolgaya acil şifalar, Bana huzur, Hakoya Prenses. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 balon said: bu saatte işe gitmek priceless ne işle meşgulsün baloncuk =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 112 lira telefon faturası mı olur lan. Off çıldırmak üzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bu arada günaydın günlük gülistanlık artık güne başlamak daha eğlenceli herşey bir değişik falan umarım hep böyle mutlu olurum diycem de mutsuzluklar olmadan mutluluğun da anlamı olmuyormuş onu anladım. beni üzen herkese de teşekkür ediyim de tam olsun bari sdfsdfsd. ben huzuru buldum, hakoya da prenses , amin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Bella said: tatilya vardı burda eskiden, eğlenceli şeyler vardı kapattılar sonra =( lunaparka gidesim geldi adeta. Dikkat etmemişim buna, alabora mıydı neydi o ya çok sevmiştim bebeyken halamla binmiştim. Böle 360 dönüyo, aşağı yukarı çıkıo falan halam fenalık geçirmişti ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 günlük. nası da sıkılmışım senden yazmıyorum artık hiç. abim yok işte yalnızım evin içinde dans ediyorum sürekli delireyazdım. saçımı karamele boyattım sıradan herkes görse de şaşkınlıklar bitse diyorum, fazla radikal bi karar oldu sanırım. 23, 24 ve 25 nisanda abimi ziyarete gittik, burgerdan menü falan götürdük heh. 1.5 haftada 2 kilo verdim. vizeler bitti, gezmelere açığım ama gezdikçe de suçlu hissediyorum kendimi sanki ders çalışmalıymışım gibi, daha dersler başlamadı lan. sigaraya başlayasım var. pembe bi sigara görürsem garanti başlarım ama geçen bunu tartıştık. akşam gevende var ama gitmicem, öyle haberin olsun. cuma nazlı geliyo çok gezicek çok eğlenicekmişiz, içimdeki eğlenme isteği -241, leave cansın alone. rüyamda herkesle antalyadaydım çok güzeldi sonra herkesi kıyıda bırakıp denize girdim, boğularak uyandım. öyle yani. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 türkiyede bulunmuyo pek sanırsam bu da vogue un bulunuyo bu sdfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 hahahah gören olursa haber salsın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 3 gündür sigara içmiyorum ama henüz "bırakmak" sözcüğünü telaffuz etmedim. hmmm. aslında bırakmak için uygun bir mevsim yaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Kışın bahanen de olurdu bardayken sigara içmek için dışarı çıkmaya üşenmek vs ama yazın yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bana aşı diye ne enjekte ettiler lan acaba,günden güne ağırlaşıyor bu kol. duşa giricem nasıl giricem diye kara kara düşünüyorum zıkkım çok acıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Tuzlu zeytinyağı içmiş birisin, kaşıntı koymamalı sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Dalgınım günlük, Stajer kıza hasta oldum. Paso yanıma geliyor Barış bey laga lugu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 En cok ise girmek istedigim yerle yarin 3. ve son mulakatim var. En buyuk partnerla goruscekmisim, sans dile bana. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 kimin sevgilisi gecenin 2 sinde waffle yapar? benim. hayatimda yedigim en guzel waffledi ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mental çöküş.. Efet efet.. Son bi kez Tolgaya acil şifalar. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 İşyerinde güzel kızları izleyerek Ezginin Günlüğü dinlemek ne güzelmiş lan günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 3 haftalik kanal tedavisi maratonu sona erdi gunluk bugun. simdi derslerim bitti ama eve gidemiyorum cunku 7 de modern dans gosterisi izlemek zorundayim dersin aktivitesi. bende yurda geldim aldim dusumu simdi birazdan muhtesem bir uyku cekicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 pekaziz said: İşyerinde güzel kızları izleyerek Ezginin Günlüğü dinlemek ne güzelmiş lan günlük. Devlet dairesi ve güzel kız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar