codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 çok fake bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 (td)(td)(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Kendime de bir zamanım kalsın günlük ya. Ben de gideyim sosyalleşeyim, dışarı çıkayım, konsere gidebileyim artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 oh tavada kekikli country potatoes + schnitzel + sarimsakli oyster mushrooms yaptim yiyorum. bu sefer deli gibi kafamda huniyle 1 saat cikip kosmicam kalori yakma sevdasina. bi de göt büyüttügüm kadar kolay ders calisabilsem. MWWWAAAAAAAAAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Cici kızlar göt büyütmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 burtonesk said: bu resim bugün hiç komik değil bence. peki ya yarin? iste O AN sevgili seyirciler filistinli bu kavruk cocuk ac... ama israilin k350 fuzelerine tok bir bakis atmis kimbilir yarin ... sffdesdgkkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 özcan iyi misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 canım cekti aynılarından yapıcam. ama 1. ve 3. yu bilmiyorum vaniLLe said: oh tavada kekikli country potatoes + schnitzel + sarimsakli oyster mushrooms yaptim yiyorum. bu sefer deli gibi kafamda huniyle 1 saat cikip kosmicam kalori yakma sevdasina. bi de göt büyüttügüm kadar kolay ders calisabilsem. MWWWAAAAAAAAAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 pekaziz said: Cici kızlar göt büyütmemeli. cocukluk videom geldi aklima. yas 4-5 amcam: cici kizlar öle yapmaz nil! ben: ben yabarim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Werewolf said: özcan iyi misin burnum akiyor birazda oksuruyorum bugun. yarin ne olacak peki hic bilmiyorum.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Fistan said: burtonesk said: bu resim bugün hiç komik değil bence. peki ya yarin? iste O AN sevgili seyirciler filistinli bu kavruk cocuk ac... ama israilin k350 fuzelerine tok bir bakis atmis kimbilir yarin ... sffdesdgkkj Ne içiyosan bi fırt da bana ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 asdf özcan haklı valla ne diyeyims. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 kerim said: gunluk bugun ananemle tekme tokat kavga ettim HAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 barbu said: canım cekti aynılarından yapıcam. ama 1. ve 3. yu bilmiyorum vaniLLe said: oh tavada kekikli country potatoes + schnitzel + sarimsakli oyster mushrooms yaptim yiyorum. bu sefer deli gibi kafamda huniyle 1 saat cikip kosmicam kalori yakma sevdasina. bi de göt büyüttügüm kadar kolay ders calisabilsem. MWWWAAAAAAAAAH. cok basit. anlatiyim; simdi minik pattisler var ya. onlari hasliyorsun. sonra zeytinyagini tavada kizdiriyorsun, patatesleri agza gelecek sekilde ya ikiye- üce bölüyorsun. tazeyse patatesle kabuklarini soymana gerenk yok, adi üstün kantri poteyto zaten. ben de soymadim. soora bunlari tavaya koyup üzerine tuz + kekik ekiyorsun bolca. zeytinyaginda yapmalisin ama. ücüncüsü de; böle garip bi mantar türü, türkcesine yine yetemedim. ama mükemmel oluyor. normal mantarla da yapsan olur. önce tavada zeytinyagini isitiyosun, tereyagi koyyosun 1-2 yemek kasigi (yaptigin miktara bakar) mantarlari koyyosun. (tabi önce temizleme ve kesme islemi var) suyunu cekene kadar pisiriyorsun. 20 dakkadan fazla sürüyor bu islem (normal mantarlarda daha kisa) suyunu cektikten soora suyunu sikmis oldugun yarim veya bir limonun suyunu tavanin icine koyuyorsun, bundan önce tavadaki yagi yenilesen iyi olur (ama cok azcik) sonra incecik dilimlere kestigin sarimsaklari ekliyorsun. ondan soora cima bu arkadaslar pistikten soora mantarlarin üstüne döküyorsun o sosu. üstüne de hafif maydonoz serpiyosun. biddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 zormuş ya. kesin zehirlenirim ben. pilav yapamiyorum daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 diil abi nesi zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sevinmistim gunluk bian nedense cok sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 barbu said: zormuş ya. kesin zehirlenirim ben. pilav yapamiyorum daha Abi ben mantar yiyemiyorum ya, zehirlenirim fln die düşünüyorum hep vazgeçiorum ne zaman niyetlensem asfadasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 benim sorun mantardan degil. hatta cok severim cesit cesit de yerim. ama ben pilav yaparken yakıp, yanmıs halde dinlenmeye bırakıp o yanık kokusu ve isini pilava cektiren bir adamim. zehirli pilav yaptım dusun. ondan yemedi simdi bunu yapmak. gerci bi daha okudum da cok zor deil. ama o mantardan bulabilcem mi bakalim. olmadı şnitzel ve pattis yaparım bgunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 millet fugu yer siz mantardan kaçarsınız. kendiniz toplamıyorsunuz ki.. kültür mantarı yiyin korkuyorsanız işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 barbu said: benim sorun mantardan degil. hatta cok severim cesit cesit de yerim. ama ben pilav yaparken yakıp, yanmıs halde dinlenmeye bırakıp o yanık kokusu ve isini pilava cektiren bir adamim. zehirli pilav yaptım dusun. ondan yemedi simdi bunu yapmak. gerci bi daha okudum da cok zor deil. ama o mantardan bulabilcem mi bakalim. olmadı şnitzel ve pattis yaparım bgunluk kayin mantariymis türkcesi. http://www.ogm.gov.tr/sites1/mnt01.htm azihi domalan diye mantar bile varmis, im dat. abi ahahaha resim ..... seyi. cagristiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 dasaaa said: millet fugu yer siz mantardan kaçarsınız. kendiniz toplamıyorsunuz ki.. kültür mantarı yiyin korkuyorsanız işte. Cins adamım işte yapıcak bişi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 hahahaha . oyle mantar mı olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 domalan mantarı muthiş bi mantar ama ismi kötü işte. tadı falan muhtesem konya civarında oluyor sanırım kurusunun kilosu bayaa bi pahalı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi kıllı filan bi de sdfssf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar