Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 7.30 da kalkıcam ama 6.30 a kurdum saati sabah böle bi uyanıp "aaa daha 1 saat varmış" heyecanı yaşamak istiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 aynen 7:30 da falan kalkmam lazım ama uyumak istemiyorum hiç. mafyada da iyi post kasılıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Gerçekten boktan bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Sabah 8 de işe gidicem saat 03:37 şuan ve banyo yapıp yatmam saat 04:20 öfff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Günlük vallahi billahi bu son sorumsuzlugumdu. Su donemide atlatiyim bidaha yok yani söz.Bak bu sana 2. soz verişim.İlkini tutmustum su dönemi atlatiyim bunuda tutcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 selam günlük yine uyumadım günün aydın ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bende uyumadım hiç :/ bari şimdi yatıyımda 8.45te kalkıp 9daki derse gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 hahahha afedersin ama bok kalkarsın akşam slm günlük uyuyakaldım dersi kaçırdım yazarsın buraya ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mortis said: 7.30 da kalkıcam ama 6.30 a kurdum saati sabah böle bi uyanıp "aaa daha 1 saat varmış" heyecanı yaşamak istiorum irençti, 6.30 olmadan 1-2 dakka önce uyanıp bekledim alarm çaldı sonra 7.30 yapıp oh 1 saat daha var diip uyudum ve 5 dakka gibi geçti, zar zor uyandım bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sözde spring break, millet antalyada denize giriyor, ben işe gideyim. pof. uyumak istiyorum sadece uyumak =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Kafam karışık günlük, daha sonra ayrıntısıyla yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Azmodai said: Hazine calisanlarin haftasonu c.tesi pazarmis gunluk... hazineye mi gecis yapsam :/ ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sevgili gunluk, Belali pakistanli herif bugun konusmasi sirasinda "alrightyyyy" ve "perfectumondo" gibi birbirinden inanilmaz laflar falan etti. Herif her konustugunda icimdeki masum cocuk biraz daha can kaybediyor, hayata veda ediyor. Herif perfectumondo dediginde resmen yuzum burustu, karsi masasinda oturan arap farkedip gulmemeye calisti falan bisiler oldu. >_< oldum yani bildiginiz. Brosama her odaya geldigimde tassak geciyor artik, elin hintlisinin, pakisinin oyuncagi oldum gunluk. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Sabaha kadar sıkıntılıydı günlük, çok az uyudum. Sabah çocuklar gibi şen kalktı ama fasda. Bıdı bıdı yabınca kızdı fln yörüget nan sen benim tırnağım ol soora gel fln die, aahha güldüm baya hem çocuk muamelesi yabıyorum die kızıo hem ilgiliyim die mutlu oluo afasd inşallah bugün de 12de gelmeyiz eve :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sevgili idiot.. bu gidisle ya direksiyon hocam elimde kalacak ya da direksiyonu elime alicam. yok efenim kötü ve zor examinerlar varmis (türkcesi neydi lan onun, aklima gelmedi simdi nasi diyor siz türkler?) iyi bi tanesinin gelmesini bekliyomusuz riske girmek istemiyomusmus bidi bidi. ya bu adam beni kaziklamaya devam ediyo, ya da gercekten iyi niyetli :/ yeter artik ehliyetimi görmek istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Akşam şehriye çorbası ve tavuk soslu makarna yapmayı planlıyorum. Ardından da çikolatalı sütümü içeceğim. Günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 vatani hizmetimi yaptigim subemde sabah 8 den bu saate kadar facebook sudoku ve bilimum sacma sapan seyle ugrastim, 1 bolum generation kill seyrettim, uzerine de 1700 tl maas veriyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! aaa ama! baydım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 çocuklar gibi şenim günlük gülistanlık ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Ankara'ya dönebilme ihtimali ortaya çıktı günlük. Kafam feci karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 pekaziz said: Ankara'ya dönebilme ihtimali ortaya çıktı günlük. Kafam feci karışık. Koş koş koş nabıcan oralarda yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Ama burada kafam rahat. Hem deniz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 deniz için bişi diemem de, onun dışında gel gel gel adasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 xaty said: günlük tatilin üstüne çekilcek çile mi bu?? hatta daha tatilim bile bitmedi. 2 sınav, 2 ödev, mülakata gircem bi de ona da biraz hazırlansam fena olmaz. bunların hepsi salı günü öğlene kadar bitmiş olacak ve benim henüz herhangi birine başladığım söylenemez.. ödevler bitti de sınavlar duruyor, sınavın biri 19.30'da, diğeri 08.30'da. 19.30'dakine çalışıp ondan çıkınca da diğerine çalışmam lazım ama nasıl başlıyorduk ders çalışmaya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 1aylık aradan sonra ders dinlemeye gidicem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar