napae Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Saçımı boyatmaya gidiyoruuuuuuuum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 bugun bos bos durucam aksam disari cikicam gunlukcugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 öyle bi daraltı geldi saat 3te başldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 The Notebook'u izledim yine. 17 yaşıma falan dönmek istedim sonra bi ara sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 son derece alakasız bin trilyör konu hakkında bilgim/ilgim olmasına rağmen takım elbise konusundaki dipsiz cahilliğimi ancak bugün biraz köreltmiş olmam gerçekten ilginç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 günlük bu kız milleti neden kendisini çok zevki sanıyor anlam veremiyorum. yediği her haltı bildiğim halde yalanlarını yüzüne vurmamam da benim eşekliğim gerçi, evet hakediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 al da at dercesine gelen bu ikinci pas bunu da atamazsam harbiden yuh olsun bana nedir bendeki bu basiretsizlik anlamiyorum valla her fail olusumda hayirlisi,kısfmet diyenlere de burdan bsg demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 günlük .. canımcım günlük özledim seni :) uzun zaman oldu dimi yazmadım. gidericem hasretimi dur. acınası tesadüflerle ayrılıyorsun molekülden,hüzün hastası bir hayvansın.şiddetli baş ağrılarıyla çalkalanan çok kurak iklimlerde, büyük sinir krizlerinde ağır işkence görmüş şehirlerde saadetin zarif, adaletin ince.bir miktar alkol ve ürperti alıyorsun.kelimelerin karardığı peşin hükümlerde. şahsi sevişiyorsun şiddetin bütün bitki örtüsüyle.gözlerin ucuz, tutkun ucuz, direncin ucuz tehlikeli bir yalan gibi duruyorsun ruh yoksulluğunun harikulade iskeleti üzerinde.tutulamayacak yeminsin, yemin ederim,her insana gerçek aşkı öğretecek birkülfetin var ve alelacele asılmış bir çocuk militan gibi şaşkın ama onurlu bakıyorsun yükseldiğin gökyüzüne.ben seni ayakta alkışlıyorum hep ayakta alkışlıyorum seni ben yollarda yürürken alkışlıyorum sinemalarda, üçüncü sınıf oyuncularda alkışlıyorum afrika'nın içlerine doğru alkışlıyorum,acınası tesadüflerle ayrılıyorsun kainata gösterdiğin sahte hüviyetinden.o nasıl bir hal?bana cimri, başkalarına bonkör bedeninde;bir acı votka tadı yakalıyorum dilenen bakışlarında'suçsuzum' diyorsun, 'tarzım bu' diyorsun aç bir kurt gibi iniyor yüzüne hüzün,kirpiklerin alnına deyiyor bende deyiyorum alnına cevapsız sorularımla.uykum geldi diyorum seni sevmekten uykum geldi.jilete abanıyorum,korkuya abanıyorum tek arkadaşım yok öbür tarafta çünkü!çek perdeleri, kapat ışıkları bu telaşlı yokoluşun fosforu aydınlatır bizi.uykum geldi diyorum.tutulamayacak yeminsin, yemin ederim.heryeri keserim, herkesi, herşeyi keserim bıçağımı taşıyan elde kader çizgim de gizli!bitiyor sancıda safları sıklaştıran o garip haz bitiyor.bir kez olsun samimi bak.bak! gecenin eteklerine eşkıya ayrılıklar siniyor! acınası tesadüflerle ayrılıyorsun moleküldenat ateşler içinde bırakıyorsun sana biriktirdiğim suyu.oysa hiç sansım kalmadı yeniden doğmak için, bana ait olduğu belirtilen külden. al bu külü de götür al bu külü de götür, diğer taraflara üfle muzaffer bir hain gibi ayrıl tertemiz hayal hikayemden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 okumayalım diye uzun yazmış resmen. iyi taktik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 arkadaslarimi seviyorum cok guldurdunuz beni bu aksam sagolun cok iyi geldiniz bana tesekkur ediyorum ictenlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 günlük en sevdiğim tşörtümü arkadaşın evinde unutmuşum sanırım. daha yepisyeniydi. gözü de vardi üstünde. kesin çökecek ya. off. resmen dert oldu içime. alamam da aynısından bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 hillary.... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 daylan said: günlük .. canımcım günlük özledim seni :) uzun zaman oldu dimi yazmadım. gidericem hasretimi dur. acınası tesadüflerle ayrılıyorsun molekülden,hüzün hastası bir hayvansın.şiddetli baş ağrılarıyla çalkalanan çok kurak iklimlerde, büyük sinir krizlerinde ağır işkence görmüş şehirlerde saadetin zarif, adaletin ince.bir miktar alkol ve ürperti alıyorsun.kelimelerin karardığı peşin hükümlerde. şahsi sevişiyorsun şiddetin bütün bitki örtüsüyle.gözlerin ucuz, tutkun ucuz, direncin ucuz tehlikeli bir yalan gibi duruyorsun ruh yoksulluğunun harikulade iskeleti üzerinde.tutulamayacak yeminsin, yemin ederim,her insana gerçek aşkı öğretecek birkülfetin var ve alelacele asılmış bir çocuk militan gibi şaşkın ama onurlu bakıyorsun yükseldiğin gökyüzüne.ben seni ayakta alkışlıyorum hep ayakta alkışlıyorum seni ben yollarda yürürken alkışlıyorum sinemalarda, üçüncü sınıf oyuncularda alkışlıyorum afrika'nın içlerine doğru alkışlıyorum,acınası tesadüflerle ayrılıyorsun kainata gösterdiğin sahte hüviyetinden.o nasıl bir hal?bana cimri, başkalarına bonkör bedeninde;bir acı votka tadı yakalıyorum dilenen bakışlarında'suçsuzum' diyorsun, 'tarzım bu' diyorsun aç bir kurt gibi iniyor yüzüne hüzün,kirpiklerin alnına deyiyor bende deyiyorum alnına cevapsız sorularımla.uykum geldi diyorum seni sevmekten uykum geldi.jilete abanıyorum,korkuya abanıyorum tek arkadaşım yok öbür tarafta çünkü!çek perdeleri, kapat ışıkları bu telaşlı yokoluşun fosforu aydınlatır bizi.uykum geldi diyorum.tutulamayacak yeminsin, yemin ederim.heryeri keserim, herkesi, herşeyi keserim bıçağımı taşıyan elde kader çizgim de gizli!bitiyor sancıda safları sıklaştıran o garip haz bitiyor.bir kez olsun samimi bak.bak! gecenin eteklerine eşkıya ayrılıklar siniyor! acınası tesadüflerle ayrılıyorsun moleküldenat ateşler içinde bırakıyorsun sana biriktirdiğim suyu.oysa hiç sansım kalmadı yeniden doğmak için, bana ait olduğu belirtilen külden. al bu külü de götür al bu külü de götür, diğer taraflara üfle muzaffer bir hain gibi ayrıl tertemiz hayal hikayemden. ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN AMA OKUMADIM HEHEEEE HEEEEEEEE HEHEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bi sonda kütür kütür götür yazmıssın onu okudum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 fak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 daylan said: günlük .. canımcım günlük özledim seni :) uzun zaman oldu dimi yazmadım. gidericem hasretimi dur. acınası tesadüflerle ayrılıyorsun molekülden,hüzün hastası bir hayvansın.şiddetli baş ağrılarıyla çalkalanan çok kurak iklimlerde, büyük sinir krizlerinde ağır işkence görmüş şehirlerde saadetin zarif, adaletin ince.bir miktar alkol ve ürperti alıyorsun.kelimelerin karardığı peşin hükümlerde. şahsi sevişiyorsun şiddetin bütün bitki örtüsüyle.gözlerin ucuz, tutkun ucuz, direncin ucuz tehlikeli bir yalan gibi duruyorsun ruh yoksulluğunun harikulade iskeleti üzerinde.tutulamayacak yeminsin, yemin ederim,her insana gerçek aşkı öğretecek birkülfetin var ve alelacele asılmış bir çocuk militan gibi şaşkın ama onurlu bakıyorsun yükseldiğin gökyüzüne.ben seni ayakta alkışlıyorum hep ayakta alkışlıyorum seni ben yollarda yürürken alkışlıyorum sinemalarda, üçüncü sınıf oyuncularda alkışlıyorum afrika'nın içlerine doğru alkışlıyorum,acınası tesadüflerle ayrılıyorsun kainata gösterdiğin sahte hüviyetinden.o nasıl bir hal?bana cimri, başkalarına bonkör bedeninde;bir acı votka tadı yakalıyorum dilenen bakışlarında'suçsuzum' diyorsun, 'tarzım bu' diyorsun aç bir kurt gibi iniyor yüzüne hüzün,kirpiklerin alnına deyiyor bende deyiyorum alnına cevapsız sorularımla.uykum geldi diyorum seni sevmekten uykum geldi.jilete abanıyorum,korkuya abanıyorum tek arkadaşım yok öbür tarafta çünkü!çek perdeleri, kapat ışıkları bu telaşlı yokoluşun fosforu aydınlatır bizi.uykum geldi diyorum.tutulamayacak yeminsin, yemin ederim.heryeri keserim, herkesi, herşeyi keserim bıçağımı taşıyan elde kader çizgim de gizli!bitiyor sancıda safları sıklaştıran o garip haz bitiyor.bir kez olsun samimi bak.bak! gecenin eteklerine eşkıya ayrılıklar siniyor! acınası tesadüflerle ayrılıyorsun moleküldenat ateşler içinde bırakıyorsun sana biriktirdiğim suyu.oysa hiç sansım kalmadı yeniden doğmak için, bana ait olduğu belirtilen külden. al bu külü de götür al bu külü de götür, diğer taraflara üfle muzaffer bir hain gibi ayrıl tertemiz hayal hikayemden. tl dr lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 gene bisey cekiyolar mahallede, haril furul trailer dolu evin onu, yeter lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Bütün gece uyumam mümkün olmadı, kendimi çok fazla zorladım bu sefer sporda. Kas ağrısından da öte bi his yaşıyorum yani şu an. Tutuldu sanki her yerim. Bi kaç ay öncesinin mesajları duruyo hala telefonumda. Açtım baktım şimdi sıkıntıdan. Baya salakmışız ama çok eğleniyomuşuz ya sdfg. Çok özledim sıpayı. Bi an önce pazartesi olsa da görsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Bütün gece uyuyamadım.Niye mallıgımdan.sporda agırlıkların altına yatıp kaldırıyom hamal gibi ama bi gelisme olmuyo.Mesajlarıma baktım aveanın futbol pakedine üye olmam için sarfettigi cabaya saygı duydum bide dedem mesaj atmıs 3 ay önce halimi sormus,Mesaj yazmayı da beceremiyor.Sevgilim tabiki yok.pazarteside okula gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 günlük Abilify napae'mi aslında? paralel evrendeki bir yansıması mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 kapida olay cikti, adamin biri ses yapmayin lan cekin gidin diye bagiriyo cekim ekibine asdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 günlük tşörtümü özledim gene. resmen çökücek giysiye arkadaşım of. rüyama da girer şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Hazine calisanlarin haftasonu c.tesi pazarmis gunluk... hazineye mi gecis yapsam :/ bilgisayarim inflak ettikten sonra dun yeni brolarimla cilgin bro-out yaptim yine. Arap dunyasinda adimi duyuruyorum yavastan. Dun turkiyeden konu acildi bi anda hepsi osmanlidan bahsetti, ne kadar cok sevdiklerini anlatip kendilerince neden coktugunu anlattilar birbirilerine, israrla sebeplerini aciklamama ragmen sallamayip ISLAMDAN uzaklastigi icin coktugunu savundular. abo dedim. Neyse ki MAJED kankam vardi, onunla apple'i cekistirdik. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar