blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 copry said: ben küçücük parmaklarımla klavyemin tuşlarını aşındırıp aldım o madalyaları başkasının emeğinde gözüm yok adamınbiri bir gün madalyasını bana vermek isterse istemem şahsen :( böhüü :(:(:(:(8888 zaa madalyası yok. alın şu fakiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 dasaaa said: öf içim acıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 imza :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 copry said: imza :( AHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 sevgili günlük bugün tavlada 6. rezimetimi yaşadım artık tavla oynamayacağım çünkü okey ve tavladan anlamayan erkek olarak tarihe geçmek istemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Feci sıkılıyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 1 senede 11.500+ mesaj. bir sürü bölümden fazla post kasılmış. ne konuştunuz ki bunda mesajda ben onu anlamadım. reputation kasma topiği felan mı bura? kaç zamandır ara sıra bakıyorum ne yazılıyor diye ama yazılanlardan hiç bir şey anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Acaip baydım günlük, yarın da aptal bi sınav var. meeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Yeniden içinin kıpır kıpır olması, birini görünce sırıtmaya başlamak, onun gelişini beklemek, sesini duymayı istemek, canın sıkkın iken bile mutlu hissedebilmek, çok güzel bir şeymiş günlük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ha gayret son 20 sayfayi da bitirebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 şu ödev bitse de ales abansam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 çogüzel bi gündü dün günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 konser sonrası çingene olmak istediğime karar verdim.aslında benim içinde çok zor bişi değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ayni sekilde mamacitam, bütün gün balkan müzikleri dinleyip gaza geldim <3 ve söylemem gerek sevgili idiot, sigaraya basladim. 2-3 gündür iciyordum tek tük. ama 1 saat kadar önce falan o kadar canim cekti ki, gecenin bu saatinde bisikletle benzin istasyonuna gidip bir kutu tütüne 17€ bayilacak kadar kendimi astim. ve üzerine istasyondaki 5 herif cok igrenc bi sekilde laf atti. aralarindan biri pringles kutusunu tutup öle bi hareket yapti ki ne sen sor ne ben anlatiyim. nasi kactim bilmeyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 merhaba günlük. süper baba müziklerine sardım çok fena. küçükken ne kadar çok severdim nostalji oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 mutluluk böyle akıyo suratımdan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 gökalp sen yine asik oldun di mi, benden kacmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Aşık felan olma bilear. Turnuva geliyo bak gezme leyla gibi koridor koridor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 niye, belki daha hirsli olur oyunda. fabercem misali TANYEAAH SENIN ICIN.... der gibi adam keser.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Veya aklı bir karış havada olduğundan yanlış base e gider su icmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 onun icin asik olmaya gerek yok .... hiyar olmak yeter. bkz: ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Hayır estefirullah. Oyundan daha önemli şeylerin aklını kurcalamasıdır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 vaniLLe said: niye, belki daha hirsli olur oyunda. fabercem misali TANYEAAH SENIN ICIN.... der gibi adam keser.. ahaha geçenlerde aradık bulamadık hiç bi yerde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar