wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 pekaziz said: İş de günden güne yoğunlaşıyor ama keyif alıyorum cidden. Ekmek parası kazanmak ne güzel duyguymuş. (tu) Bi de kendi paranı harcamak böyle hem canını yakıo hem de acaip zevk verio afdsadaf BEN kazandım laaan die afsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Aynen öyle. Geçen haftasonu Ankara'ya geldiğimde öküz gibi para harcayarak güzel bir gece yaşattım, ama mutluluğu paha biçilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 önümüzdeki hafta romanyadayım 8D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bugun haftanin son is gunu burada gunluk isten cikar cikmaz eve gidip uyuyacam. Yeni kankama bugun takiliriz demistim ama yarina atacam sanirim. COK SIKILDIM bugun cidden. Patron yok etrafta, caktirmadan 2-3 saatlik mola alacam oglen, kimse durduramayacak beni shsfdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bu arada gunluk, ofis arkadasim, yeni delhi duku ve muslumanligin savunucusu OSAMA ile her gun daha da kaynasiyoruz. ARtik ofis kankam da var, ofisteki diger pakistanli ve filipinlilerle tassak falan geciyoruz herifle, cok eglendim. artik onun adi BROSAMA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 O sana ne diyor? Amr mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bilmem kimse adimla hitap edemiyor bana, korkuyorlar benden. bu arada bankada calisan kizlarin hepsi evliymis, hayallerim yikildi su an :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 e nasıl sesleniyolar sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ŞU SINAV BİTSİN LÜTFEN. GERİLDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 az önce kendimde de himym'deki ted gibi insanların söylediklerini düzeltme hastalığı olduğunu farkettim, amanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Saeros said: Az önce kendimde de Himym'deki Ted gibi insanların söylediklerini düzeltme hastalığı olduğunu farkettim, amanın. Fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 selam günlük, bugün pek bi iğrencim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Kafam bozuk günlük. Aktif İleti denen iğrenç ötesi firmanın Allah belasını versin, kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Değerlemeye çık, tapuya git, belediyeye git, büroya dön, rapor yaz, yolla, Teyit al. Değerlemeye çık, tapuya git, belediyeye git, büroya dön, rapor yaz, yolla, Teyit al. Değerlemeye çık, tapuya git, belediyeye git, büroya dön, rapor yaz, yolla, Teyit al. Değerlemeye çık, tapuya git, belediyeye git, büroya dön, rapor yaz, yolla, Teyit al. Değerlemeye çık, tapuya git, belediyeye git, büroya dön, rapor yaz, yolla, Teyit al. Değerlemeye çık, tapuya git, belediyeye git, büroya dön, rapor yaz, yolla, Teyit al. Değerlemeye çık, tapuya git, belediyeye git, büroya dön, rapor yaz, yolla, Teyit al. Değerlemeye çık, tapuya git, belediyeye git, büroya dön, rapor yaz, yolla, Teyit al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Vidar said: Saeros said: Az önce kendimde de HIMYM'daki Ted gibi insanların söylediklerini düzeltme hastalığı olduğunu farkettim, amanın. Fixed. Fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Khelben said: Vidar said: Saeros said: Az önce kendimde de, HIMYM'daki Ted gibi insanların söylediklerini düzeltme hastalığı olduğunu farkettim, amanın. Fixed. Fixed. Fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Yoruldum baya :/ 20 dakika sonra çıkıcam sanırım. Yimmah + az dinlence soora gogogo ders. Yeni büro souk gereksiz koccuman olmuş ama abimleri kandırırsak, alt katı dinlenme odası/ oyun odası yabtırma planlarım var asfsada Bana huzur, Hakoya uyku, Prensese Hako. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 günlük 1 sise tekilayı shotlasam banamısın demez oyle bi durumdayım tam hersey guzel olucak derken biraz daha batıyorum hadi derler ya dibe vurmadan yükselemezsin diye la dibe geldik ordan kuma gomuluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 madalyam gideli sana bile yazasım kalmadı günlük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 al benim madalyalarımı zaten tek sahip olduğum şeyler onlar al onlarda senin al durma onlarıda alın :(:(:(:'(:'( isyankar dj pamukkale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ben küçücük parmaklarımla klavyemin tuşlarını aşındırıp aldım o madalyaları başkasının emeğinde gözüm yok adamınbiri bir gün madalyasını bana vermek isterse istemem şahsen :( böhüü :(:(:(:(8888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 al hepsi senin olsun al beni kendimle başbaşa bırakın yeter :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Evime geldim ^_^ birazdan yemek yicem sonra çook azıcık kestirip ders çalışıcam. Efet yabıcam bunu inanıyorum, aslan gaplanım ben bi yatıp gecenin bi saati kalkmıcam.. Bana huzur, Hakoya prenses. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar