Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pekaziz said:

İş de günden güne yoğunlaşıyor ama keyif alıyorum cidden. Ekmek parası kazanmak ne güzel duyguymuş.

(tu) Bi de kendi paranı harcamak böyle hem canını yakıo hem de acaip zevk verio afdsadaf BEN kazandım laaan die afsafa
Mesaj tarihi:
bugun haftanin son is gunu burada gunluk isten cikar cikmaz eve gidip uyuyacam. Yeni kankama bugun takiliriz demistim ama yarina atacam sanirim.

COK SIKILDIM bugun cidden. Patron yok etrafta, caktirmadan 2-3 saatlik mola alacam oglen, kimse durduramayacak beni shsfdg.
Mesaj tarihi:
bu arada gunluk, ofis arkadasim, yeni delhi duku ve muslumanligin savunucusu OSAMA ile her gun daha da kaynasiyoruz. ARtik ofis kankam da var, ofisteki diger pakistanli ve filipinlilerle tassak falan geciyoruz herifle, cok eglendim.

artik onun adi BROSAMA.
Mesaj tarihi:
Değerlemeye çık, tapuya git, belediyeye git, büroya dön, rapor yaz, yolla, Teyit al. Değerlemeye çık, tapuya git, belediyeye git, büroya dön, rapor yaz, yolla, Teyit al. Değerlemeye çık, tapuya git, belediyeye git, büroya dön, rapor yaz, yolla, Teyit al. Değerlemeye çık, tapuya git, belediyeye git, büroya dön, rapor yaz, yolla, Teyit al. Değerlemeye çık, tapuya git, belediyeye git, büroya dön, rapor yaz, yolla, Teyit al. Değerlemeye çık, tapuya git, belediyeye git, büroya dön, rapor yaz, yolla, Teyit al. Değerlemeye çık, tapuya git, belediyeye git, büroya dön, rapor yaz, yolla, Teyit al. Değerlemeye çık, tapuya git, belediyeye git, büroya dön, rapor yaz, yolla, Teyit al.
Mesaj tarihi:
Yoruldum baya :/ 20 dakika sonra çıkıcam sanırım. Yimmah + az dinlence soora gogogo ders. Yeni büro souk gereksiz koccuman olmuş ama abimleri kandırırsak, alt katı dinlenme odası/ oyun odası yabtırma planlarım var asfsada

Bana huzur, Hakoya uyku, Prensese Hako. Amin.
Mesaj tarihi:
günlük
1 sise tekilayı shotlasam banamısın demez oyle bi durumdayım
tam hersey guzel olucak derken
biraz daha batıyorum
hadi derler ya dibe vurmadan yükselemezsin diye
la dibe geldik ordan kuma gomuluyoruz
Mesaj tarihi:
ben küçücük parmaklarımla klavyemin tuşlarını aşındırıp aldım o madalyaları
başkasının emeğinde gözüm yok
adamınbiri bir gün madalyasını bana vermek isterse istemem şahsen :(
böhüü :(:(:(:(8888
Mesaj tarihi:
Evime geldim ^_^ birazdan yemek yicem sonra çook azıcık kestirip ders çalışıcam. Efet yabıcam bunu inanıyorum, aslan gaplanım ben bi yatıp gecenin bi saati kalkmıcam..

Bana huzur, Hakoya prenses. Amin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...