Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kermit said: senle alakalı demediydim lan valla =( günahımı aldın resmen =/ ee ben senin stalkerınım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Pek istediğim gibi çalışamadım günlük :/ İnşallah baktığım yerlerden gelir bu sefer pek güvenemiyorum kendime. Neyse aslan gaplanım ben bulurum bi yolunu yabmanın ^_^ Bana huzur, Hakoya şans. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ÇOK SIKILDIM! HUNTINGTON ALLAH BELANI VERSİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bıktım yemin ederim bıkıyorum mütemadiyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 germe beni selin :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 two steps from hell http://www.youtube.com/watch?v=ISzK6e237II + E.S. Posthumus http://www.youtube.com/watch?v=VoaUYcwEpSw + Immediate Music http://www.youtube.com/watch?v=1kzj6wdJuyQ üstüste dinleyin bunları bi saat.. şimdi dilerseniz bi çınarı kökünden sökebilir ya hiroşimaya atılan atom bombasını göğüsünüzde yumuşattıktan sonra aya yollayabilirsiniz.. evde dövecek kimseniz,kediniz, ne bileyin bi villainınız yoksa gidip komşunun kapısını kırıp tartaklayın salakları lan.. mehter marşı saçmalığı yerine bunu dinletme imkanımız olsaydı viyana kapıları mı kalırdı.. eyyafyallahmallahkül'e kadar alırdık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 günlük selam. bye sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 sabahın köründe uyanıp uyku sersemi annemin yattığı odaya gidip bulamamak, antalyaya döndüğü gerçeğiyle karşılaşmak, 1 yıl boyunca evde yalnız olacağımın aklıma gelmesi adeta mutluluğumu EMDİ. I'm in a car I don't know where we are headed for Stay with me Don't want to be alone ühühüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Günaydın Günlük; Yine bir iş sabahı, yine uykum var =( Kahvemi aldım, kahvaltı ediyorum, sigaramı da içince umarım kendime gelirim. Tek istediğim eve gidip uyumak, hava da yağmurlu olunca yine mutsuzum :( Bi daha söz gecenin 3üne kadar laklak yapmayacağım! Not edilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 sesu said: Abi, yapacak hiç bir şeyim yok. Gerçekten bitirebilirim asdasf. ok bi swot yap yeter lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 sevgili gunluk, birazdan assagidaki subeye inip hesap actirmaya calisacagim tekrar. Adamlar bir hesap actirmak icin 30 takla attirdi. Ulkemde ulkemin vatandasi olmayi ve haklarimin olmasini ozledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 yorgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Lan iş yapınca yoruluyorum, iş olmayınca da sıkılıyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Günlük, kaldı 3 saat sınava Çok fena giricek ayıptır sölemesi Şans dile, hoca başka bişilerle uraşsında bari geçicek kadar kopya çekelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 4/6 soru çözme yüzdem var sanırım günlük.(yapabildiysem oda) Soru kağıdı + 3.5 kağıt verdim. Bildiğin israf anasını satayım yaf, bide bi tane daha yabıcak 2 gün sonra psikolocik deli -.- Neyse bişiler yiyim sonra duş aliim sonra arkadaşlarımla buluşayım 2 saat oturur soora eve derse :/ Bana huzur, Hakoya şans. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 _catastrope_ said: Günlük, kaldı 3 saat sınava Çok fena giricek ayıptır sölemesi Şans dile, hoca başka bişilerle uraşsında bari geçicek kadar kopya çekelim. enem bol şans ^_^ aslan gaplansın yabarsın sen ayrıcana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 baya baya kabus gördüm.çok korkumçtu.uyandım saate baktım,ve konferansı kaçırmışım!o konferans sonunda fizibilite ödevi yapılıp teslim edilecekti.boku yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 external sıfırlanıp geri geleli 1 ay oldu, bilgisayarda kalanlar ve yeniden toparladıklarımla 90 gb müzik arşivim olmuş yine ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 wtb music arşivi off türkçe ingilzcemi yerim ben be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 1 aylık tasarım projelerimin bulundugu bilgisayara format atan aklımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 bölüm tanıtımına gelen liseli "ya ortaokuldayken web tasarım yapıp para kazanan biri vardı şimdi bilgisayar mühendisliği saçma bence niye seçeyim" dedi RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGGGGEEEEEEEEEEEEEEE olamadım tabi, burada olayım içimde kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 çok uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Sevgili günlük, Millet buraya yazmaya çalışırken gelip albüme yazıyor, çok bozuluyorum. Sonra bugün çok kötü bir şey oldu diye devam ederdim de pek huyum değil. İdare et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Yeni büro, yeni masa, yeni maceralar afsdaf neyse hazır boşken az ders çalışayım görüşürüs günlük. Bana huzur, Hakoya şans, Prensese Hako. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Haftasonu güzel gelişmeler olacak günlük. İş de günden güne yoğunlaşıyor ama keyif alıyorum cidden. Ekmek parası kazanmak ne güzel duyguymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar