Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Allah belamı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bela okuma :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Göreve gidiyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Smart man + smart woman = LOVE Smart man + stupid woman = RELATIONSHIP Stupid man + Smart woman = MARRIAGE Stupid man + Stupid woman = PREGNANCY "LOL" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ahah iyiymis. disney soundtracklerine sarip, nostalji oluyorum. cocukluguma döndüm ^^ harika. 4 yasindayken, sinemada ilk izledigim film Beauty and the Beast. cok tatli sarki, evet ama bu kafayla demokrasi falan calisilmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Saeros said: Werewolf said: 5 günde 9 sınavım var ve ben sadece onu düşünebiliyorum günlük.... adamın kolunu kesseler troll akıcak küçük troller hasdhashd aga sori mesaj baştan sona doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 holy moses! ne bu konsantrasyon bozuklugu ya. ders calisamiyorum. 10 a kadar sayip derin nefes aliyoruz simdi. HUUUH HUUUUUH. basliyorum. ins. hayirlisiyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 6da sınavım var habire iş gelio imdayk yangın var die bağırasım geldi yeminle. Bide 1.5 saatte süferultramegagiga hızlı değerleme yaptık özel istek üzerine, kadına 15 dakikaya rapor hazır olur demişler az önce arayıp ne zaman gelir dedi afada Neyse taze müşteri bu gönlünü hoş tutiim ki yeni yeni işler yollasın ^_^ bugün bağladım. BEN BAĞLADIM! EFET BEN! Sefindiriğim o yüzden günlükcüm. Bide maaş alsam tam süfer olucak aaffdfasff Bana huzur, Hakoya sınavda başarılar,Prensese Hako. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 İnternetim bağlanmış günlük. Artık akşam da sana yazabileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 hastayım 3 gündür falan baya sümüklü bağdemcikli ateşli falan. dün C vitamini iyidir diyip 3 kivi 3 portakal bide strepsils falan emdiydim büsürü. bi uyandım bugün dudaklar şişmiş. aysun kayacı gibiyim şu anda. yarışma programı sunarım şu saniye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 çok acıktım kuru fasüyle pilav varmış yemekte ama yoğurt yok böhüüüü =(( bu akşam nasıl geçicek hiç bilmiyorum yarın olsa da maaşımı yemeye başlasam ne güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 2 günlük raporumu aldım günlük, oh. ama ne üçkağıt çevirdim fena yani.tehlikeli oluyorum ben yavaş yavaş ehau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 günlük, zevksiz bir gün geçirdim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 günlük lan az önce uyandım bişiler okudum sonra kahkaha atmaya başladım. güldüm. gözümden yaşlar geldi. nefes alamadoım of iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 kari gibi gunluge yazip durma lan sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 HAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 nereye saldırcağını şaşırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 büyüksün abi . 15 dakka önce fistanın yaşını öğrendim günlük şoklar içerisindeyim ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Fistan said: kari gibi gunluge yazip durma lan sende gahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 copry said: büyüksün abi . 15 dakka önce fistanın yaşını öğrendim günlük şoklar içerisindeyim ::o 1983 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Sınav da koydum çocuğu geldim. Hepsini doğru yaptım işlemi işlemine hemde. Herhalde 90 fln alırım ama sfasfgas Bana huzur, Hakoya ağrı kesici, Prensese Hako. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 istatistikten 5 almışım. bok gibi de kolay bir ders, dedem o dersin vizesi öncesi hastalanıp hastanelik olmasaydı, olmicaktı böyle. geçmiyorum bu derse anasını satiym, of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bu hafta beynim pörtledi günlük. 5 sınava girdim, bugün akışkanlarda da çocuğu koydum, şimdi bi tek termo2 kaldı. yarını da atlatırsam 2 hafta sınavım yok. ÇOK HEYECANLI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Azıcık gardını düşürmeye gelmio günlük, azıcık rahatlamayı çok görüo gibi bana. Sapliim böle hayata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feliss Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 günde 12 saat uyumak..3 vakte kadar ölüp gitmesem bari günlük?(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar