kermit Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 GĞNLÜK Bİ KARDEŞİM VAR ÇOK SEVİYOMDA BİŞİLER OLUYO LAN BAZEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Günlük, Dün hatırlarsın, o kadar şımarıklık yaptım burada, össye çalışan arkadaşlarla dalga geçtim. Aha da böyle gelir bulur laflar sahibini. Az önce müdürüm hayvani bir termodinamik dökümanı getirdi ve o sınavlarda kullandığımız tabloları formüllerden türetmemi istedi. Kimi yerlerde kısmi türev almam gerekiyor ve ben hiç birşey hatırlamıyorum. Sıçtım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Çok yoğun bi gün günlük susmuyor telefonlar aleni :( Denetime mi girdi naaptı bu bankalar habire bişi soruyorlar. Zate faturalarla uğraşıyorumcırt cırt cırt yazma sesine hastayım yafz küçüklüğümden beri ^_^ Dün hiç bişiyim yoktu, bugün kas ağrıları geldi afasd iidir ii ama demekki azda olsa çalıştırmışım vücudu.. @pekaziz in your face diesim var ama, yazık sanada o yüzden kolay gele.. Bana huzur, Hakoya antreman, Prenseslere Hako. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 evde anne var harika kahvaltı hazırlıyor şu an günlük yardım da istemiyor bir de çilek reçeli yapıyor şu an mis gibi koktu ev çok acıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 senden mutlusu yoktur şimdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 İçimden bir ses copry'ye manyak pis ağızlı birisi gelecek ve adamantium gibi sert dişleri olacak diyor. Ayvayı yedin copry, sevinme hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Sen ne kötü bi insan çıktın aziz böyle yafz? O kadar kolay gele fln dedik sana bide -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Çok anlayışlı bir kız olduğu için tüm nefretimi ona kusuyorum bu aralar. Kızmıyorsun di mi copry? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Oh yaf işler yavaşladı, faturaları hallettim. Faxları yönlendirdim. Eksperleri yönlendirdim. Şimdi yayıp az dinlenebilirim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kızmıyorum tabi ki de pekaziz -anger management ' bağladım artık ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 günlüük:) kart borclarını sen ödesen olmazmı? zaten limitim az. ögrenci adamız ama genede sen ödesen olmazmı bigün ödeşiriz:$ lütfen hadi bi seferlik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Oh, teori sınavından çıktım mayndfak yaşıyorum :S 5 soru sormus manyak karı yaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 canım beyaz peynir - çilek reçeli - krep çekti. bi de b.peynir - vişne reçeli - krep. bi de krep - nutella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 wastyrx said: Oh yaf işler yavaşladı, faturaları hallettim. Faxları yönlendirdim. Eksperleri yönlendirdim. Şimdi yayıp az dinlenebilirim ^^ şom ağzımı şey yabiim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 İkramiyem yatmış günlük. Yüzümde hafif bir tebessüm oluştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Yarın görüşürüz günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bilgisayarımın power suppylyi yandı günlük :( ubuntu'ya kaldım şuan laptopta. Font yükleyemedim, dns giremedim yazılar abuk subuk gözüküyor. nasıl oluyorda millet bu kadar çok seviyor linuxu anlamaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 1250 euro çok fazla lan! öğrenci indirimi ya da taksit yok mu yafz :( Zor günlük.. çok zor hemde, ama bakıcaz bi çaresine ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yorgun bir gündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yine yeniden nöbet günlük kendime yarım kilo can eriği aldım nam nam nam ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 copry said: yine yeniden nöbet günlük kendime yarım kilo can eriği aldım nam nam nam ^_^ Vur.. Bi de sen vur irem.. Sabah selin vurdu şimdi de sen vur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bıyık<3 bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Tüm gün 4 tane uçak balansı çizdim günlük. 1 tane de eve kaldı. 1.50 saatlik çizim hızımdan 50 dakikaya indim, güzel. hızlanmam lazım, psikopat karılar manyak puan kırıyor. çok belirsiz ortalık o da beni geriyor. Alıştırma kitabındaki 20 soruyu bi ara çözmem lazım ama ne zaman çözcem bilmiyorum. Haftasonu yüksek lisans sınavıma çalışmam lazım, pazartesi sınavı var onunda. 12 sorunun cevabını ver, ezberle falan ohoo. Cumartesi sabah arkadaşlarla projeye bakıp bitiricez o var. Sabahın köründe bi de taksime gidicez. Öğleden sonra halı saha maçı var. Hande Yener Sakin olmalıyım geliyor aklıma günlük yani aa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bugün totalde 4 kere burnum kanadı günlük. Kan kaybından gidicem lan afasdaf Bana huzur, Hakoya kum torbası, Prenseslere Hako. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar