Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Sevgili günlük,

Yarın huquq sınavım var, sözde sabah erken kalkıp okula ders çalışmaya gidecektim, ama yataktan kalktığım gibi geri düştüm. İnanılmaz bir baş ağrısı falan böyle, çok fena. Bir türlü geçmeyince bir tansiyonuma bakayım dedim, baya düşük çıktı. Aptal aptal oturuyorum şimdi, 24 tane article var konuyla ilgili, yaklaşık toplamda 300 sayfa falan ediyor herhalde. Çoğunu biliyorum neyse ki, bu seferlik kendi başıma çalışıcam bakalım neler olacak.

Öptüm.
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

Bugün yanıma oturup somurttu full, noluoz diyincede sınavlar başlıcak ya sanırım ondan dedi <=> önümüzdeki maçlara bakıcaz.. Aptal sınavlar için trip yapıcak hatunu bünyem kaldırmaz şuanda, başka zaman olsa olabilirdi belki de şuan bildiğin olmaz yani. Neyse kısfmet değilmiş :) Çok yoruldum onun dışında en azından evdeyim bunada şükür.. Büroya badanaya yardım da edebilirdim sdfg

Bana huzur, Hakoya kum torbası, Kermite kız evlat en şirininden, Prenseslere Hako. Amin.

tribi sana mı attı ki abi her zaman mutlu olmak zorunda mı hatun? önündeki maçlara bakmalık bi durum yok bence.
Sosyal ağlarda paylaş

taze fasulye en gıcık bir sebzeymiş ya.ayrıca yalnız yasamanın bütün kuullugu gidiyormuş sınav haftasında yemek yapmak zorunda kalınca.hiç bu kadar mutsuz yemek yapmamıştım sanırım hayatımda,domatesten intikam aldım resmen,zaten sevmiyorum iyi oldu.
Klaudia türkçe dersinden gelicek,iç anadollulu aksanını yediğimle biraz konusup katılaşma ve faz diyagramları isimli güzide dersime çalışacağım.sonrada virginia üni. introductions to materials ders notlarını okuyacağım. hocalar bile tembel anam verdiği nota bak herifin,çormuş resmen.neyse en azından ingilizce olması biraz eğlence katabilir duruma.ders calısmam gerektiği için günlüğe falan yazıyorum,çok güzel oyalanıyorum,kendimi tebrik ederim
Sosyal ağlarda paylaş

yolda chrisle karsilastim, cok tatli bi insan, almanlara karsi önyargilarimi tekrar yikabilmeyi basarabilmis bir insan evladi.

ayrica dayanamadim kendime cicek aldim, sevgiliye ihtiyacim yok cicek icin. onu kanitladim bir kez daha.
rengarenk laleler, oh icim acildi.
güzel bi saksi bulmak lazim sonra kilere inip.

tuna nehrinde bisikletle turlamayi hic biseye degismem. araba kullanmaktan daha cok seviyorum hatta.

ha bugün kendimi direksiyon dersinde hon oynuyormusum gibi hissettim. cünkü direksiyon hocam durmadan SOLA SAP GERIYE GEL FAZLA YAKLASMA NIL GERI GERIGERIII!!! diyo.
aynisini orcun, gökalp ve niceleri skypeda da yapiyo. cok garipti akiki. sonra hoca beni havuzuma isinladi, bitti.

simdi de ders calisacagim ins. cumartesi günkü alkol sefasini haketmek lazim. o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahah,çok muhtemel bendim.taksiyle benim ters yönde hareketimiz sebebiyle bordoyu kırmızı görmüş olabilceğini var sayıyorum.bi' de gördüğün kızın suratın lan gene yokuş çıkıyorum,meeh sınav gibi bir senin ..,mutsuzluk ,nefret ifadesi vardı ise.kuvvetle muhtemelen bendim niyancım^^
Sosyal ağlarda paylaş

Garip gelicek günlük biliyorum ama çoooooooooooook uzun zamandır geçirdiğim en güzel akşamdı ve tamamen plansızdı ^_^ Maç için ayakkabı aldım, sonra ortaokul arkadaşıma rastladım. Konuştuk baya ayaküstü sonra var mı işin fln dedi. Yok diyince tuttu kolumdan hadi bi yerlere gidioz fln filan derken oturduk baya baya sohbet ettik. Ordan müzük tükkanına gidip gitarını aldık çocuğun, sahibi tanıdıkmış orda da baya muhabbet döndü fln. N yıl sonra ilk defa tekrardan piyano çaldım baya baya sıçtım çalarken, zate ne nota var önümde ne bişi hak getire, ama çooook eğlendim =) Süfer oldu valla ihtiyacım varmış beele bişilere ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...