Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Sevgili günlük, Yarın huquq sınavım var, sözde sabah erken kalkıp okula ders çalışmaya gidecektim, ama yataktan kalktığım gibi geri düştüm. İnanılmaz bir baş ağrısı falan böyle, çok fena. Bir türlü geçmeyince bir tansiyonuma bakayım dedim, baya düşük çıktı. Aptal aptal oturuyorum şimdi, 24 tane article var konuyla ilgili, yaklaşık toplamda 300 sayfa falan ediyor herhalde. Çoğunu biliyorum neyse ki, bu seferlik kendi başıma çalışıcam bakalım neler olacak. Öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 wastyrx said: Bugün yanıma oturup somurttu full, noluoz diyincede sınavlar başlıcak ya sanırım ondan dedi <=> önümüzdeki maçlara bakıcaz.. Aptal sınavlar için trip yapıcak hatunu bünyem kaldırmaz şuanda, başka zaman olsa olabilirdi belki de şuan bildiğin olmaz yani. Neyse kısfmet değilmiş :) Çok yoruldum onun dışında en azından evdeyim bunada şükür.. Büroya badanaya yardım da edebilirdim sdfg Bana huzur, Hakoya kum torbası, Kermite kız evlat en şirininden, Prenseslere Hako. Amin. tribi sana mı attı ki abi her zaman mutlu olmak zorunda mı hatun? önündeki maçlara bakmalık bi durum yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Bebek kedimize bi tane oyuncak fare verdim, oynasın diye. Dünyalar onun oldu! Ne kolay mutlu oluyor lan bu hayvanlar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Trip yapabiliceği pek kimse yok abi, bana yaptı ^^ Bana içindeki çocuğu kaybetmemiş biri lasım, direk çocuk deil. Bıktım çünkü, yaşlandım bildiğin çocukluk için fsdaf (mecazi olarak :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 canım sıkkındı mideme vurdu. üstüne antibiotik aldım 1000mg. midem bulanıo. metpamid veya nexium alsam nolur acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 sinirlendim. bisikletle cikip dolasayim en iyisi. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 vizeler yaklaşıyor O_O gerçi kortuğum 2 ders var olasılık ile fizik. ikisinden de yine çakcak gibi duruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 vizeler yaklaşıyo korktuğum tam 25 ders var :D Allah yardımcım olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Aftan mı yararlandın? Yararlanmadıysan nerde okuyorsun yaf o kadar kredi vericek ^_^ bende geliim bi yılda bitiririm afasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 taze fasulye en gıcık bir sebzeymiş ya.ayrıca yalnız yasamanın bütün kuullugu gidiyormuş sınav haftasında yemek yapmak zorunda kalınca.hiç bu kadar mutsuz yemek yapmamıştım sanırım hayatımda,domatesten intikam aldım resmen,zaten sevmiyorum iyi oldu. Klaudia türkçe dersinden gelicek,iç anadollulu aksanını yediğimle biraz konusup katılaşma ve faz diyagramları isimli güzide dersime çalışacağım.sonrada virginia üni. introductions to materials ders notlarını okuyacağım. hocalar bile tembel anam verdiği nota bak herifin,çormuş resmen.neyse en azından ingilizce olması biraz eğlence katabilir duruma.ders calısmam gerektiği için günlüğe falan yazıyorum,çok güzel oyalanıyorum,kendimi tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Günlük, nilepin önerdiği hiç bir şarkıyı bir daha dinlemem. Bi de çok güzelim, huzurluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 yolda chrisle karsilastim, cok tatli bi insan, almanlara karsi önyargilarimi tekrar yikabilmeyi basarabilmis bir insan evladi. ayrica dayanamadim kendime cicek aldim, sevgiliye ihtiyacim yok cicek icin. onu kanitladim bir kez daha. rengarenk laleler, oh icim acildi. güzel bi saksi bulmak lazim sonra kilere inip. tuna nehrinde bisikletle turlamayi hic biseye degismem. araba kullanmaktan daha cok seviyorum hatta. ha bugün kendimi direksiyon dersinde hon oynuyormusum gibi hissettim. cünkü direksiyon hocam durmadan SOLA SAP GERIYE GEL FAZLA YAKLASMA NIL GERI GERIGERIII!!! diyo. aynisini orcun, gökalp ve niceleri skypeda da yapiyo. cok garipti akiki. sonra hoca beni havuzuma isinladi, bitti. simdi de ders calisacagim ins. cumartesi günkü alkol sefasini haketmek lazim. o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 günlüq bugün irin veya irin'e çok benzeyen birini gördüm. barbaros bulvarında yokuş yukarı yürüyordu, üstünde kırmızılı bir gömleksi vardı. ben de yolda taksideydim, ters yöne gidiyordum. df Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Salak dolu salak Ticari iletişim dersi de iyi geçti bitti.Muhasebe çalışmam gerekiyo by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ahahahah,çok muhtemel bendim.taksiyle benim ters yönde hareketimiz sebebiyle bordoyu kırmızı görmüş olabilceğini var sayıyorum.bi' de gördüğün kızın suratın lan gene yokuş çıkıyorum,meeh sınav gibi bir senin ..,mutsuzluk ,nefret ifadesi vardı ise.kuvvetle muhtemelen bendim niyancım^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 moralim inanılmaz bozuk günlük sorma neden abv o kadar diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 arrgh yokuş der gibiydin, ağzın hafif açıktı baya şirindi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 meheheh sensin şirin^^ bi' dahakine yokuşu inerken denk gelelim pls,seke seke heidi gibin ineriz beraber.taksici amcaya gerekli atarı yaparım ben np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Midterm hazırlıkları başladığına göre, daha sık görüşücez günlük. Şimdilik hoşçakal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Garip gelicek günlük biliyorum ama çoooooooooooook uzun zamandır geçirdiğim en güzel akşamdı ve tamamen plansızdı ^_^ Maç için ayakkabı aldım, sonra ortaokul arkadaşıma rastladım. Konuştuk baya ayaküstü sonra var mı işin fln dedi. Yok diyince tuttu kolumdan hadi bi yerlere gidioz fln filan derken oturduk baya baya sohbet ettik. Ordan müzük tükkanına gidip gitarını aldık çocuğun, sahibi tanıdıkmış orda da baya muhabbet döndü fln. N yıl sonra ilk defa tekrardan piyano çaldım baya baya sıçtım çalarken, zate ne nota var önümde ne bişi hak getire, ama çooook eğlendim =) Süfer oldu valla ihtiyacım varmış beele bişilere ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 hrrffff win7 yukledim, mis gibi formatlar dediydim, formatlamamis hicbiseyi, hersey duruyo, nasil is lan bu. simdi bastan yuklemem lazim formati basip. bi de taskbar cok kalin lan, gozum kayiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Hastayım günlük, heryerlerim ağrıyo ama en çok boğazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 gelip elcağızlarımla çorba içiriyim mi sana? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ygs'ye 4 gün kaldı ama niyeyse hala rahatım aşırı özgüven iyi bişey değil ya lol "şu yılbaşı geçsin başlicam çalışmaya"larla son 4 güne geldik bakalım, ama yarın valla çalışıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar