Khelben Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 utopia said: sen öyle her şeyden etkilenme hakan. konu kermit, elimde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 günlök 3bucuk bira. kocaman. kac mldi lan onlar bilmiyorum. biergarten. eski tostlar... biradan sonra cakma almanci döneri! of midem. ama güzel. kafa hala bi kuple güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Günlük tam tamına 100lük kağıt verdim.her soru doğru açıklamasına kadar. Bu gece sıçtın mavisini görücem 200-300 sayfalık bi sınavım var daha derse girmedim açmadım bi umut bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 günlük bugün çok eğlendim g.h falan oh mis ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 günlük bugun hiç eğlenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 forum the bell tolls/summer theme medleyi yapicam derken tarihten kaldım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 mal. dün sana tarih anlattım. bidi bidi yaptın bildimi de unuttum die. al iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 barbu said: günlük bugun hiç eğlenmedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 barbu said: mal. dün sana tarih anlattım. bidi bidi yaptın bildimi de unuttum die. al iste kanka yalnış alnattın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 oha tarihten kalan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Lan hava tahmin etmek için 4 sene okul okuyosun sus bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 manyak laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 http://clans.heroesofnewerth.com/blacksmith.jpg too bad, its me blacksmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 abvblizzard said: Lan hava tahmin etmek için 4 sene okul okuyosun sus bari. yeter lan yapmayın şunu aaaa,anneanne misiniz sddf zaten ders çalışamıyorum,sinirliyim. m/ lurgy hatta,çok sert adamlarız olm biz,elimiz falan da sert bizim meslek icabı di mi Sparkcaster? göster ellerini amcalara dfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Kermitim saolsun baya bi havadan para geçti elimize yafz ^_^ Tişkür ederim Gökalp ^_^ Sivas diye bi uzak doğu medeniyetinden gelen arkadaşımla buluştum bugün. Çok yoruldum günlük yaf :S hiçte bişi yapmadım halbüsü. Abim iş kitlemeden yatmayı planlıyorum hadi ii geceler Bana huzur, Hakoya kum torbası, Prenseslere Hako. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ohh yine deli yemek yedim, içtim. keyifli döndüm lan bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 okuduğu bölüm bile belli olmayan adama cevap vermişsin irin, olmamış arkadaş bilimci olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 copry said: günlük bugün çok eğlendim g.h falan oh mis ^_^ (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 wastyrx said: Kermitim saolsun baya bi havadan para geçti elimize yafz ^_^ Tişkür ederim Gökalp ^_^ yarına sakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 günlük gayet sıkıcı başlayan ve devam eden günüm güzel bitti. şimdi de bir uyku bastırdı ki anlatamam. bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 did you miss me? günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Yeni bir sabah, yeni bir umut günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar