copry Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 pcdeyim lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 biraz öle gözüküyo gerçekten ama belli de olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Abim anlaşma yabmış koccuman şirketle, helal team dedim telefonda bana msn ağızlarıyla konuşma patlatırım ağzına dedi ehauehah Bana huzur, Hakoya kum torbası, Prenseslere Hako. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 kendim için değil şu maçları söylediğim insanlar için tutsun diyorum şu maçlar yatarsa 5 kişinin küfrünü yicem galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Kermitin gol beklediği takım gol atabilsin. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 2 gun sonra vizeler basliyor calismaya baslamadim daha of = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 eller havaya mekandan vazgeçirdim grubu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Fin said: 2 gun sonra vizeler basliyor calismaya baslamadim daha of = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 kermit said: kendim için değil şu maçları söylediğim insanlar için tutsun diyorum şu maçlar yatarsa 5 kişinin küfrünü yicem galiba. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Khelben said: kermit said: kendim için değil şu maçları söylediğim insanlar için tutsun diyorum şu maçlar yatarsa 5 kişinin küfrünü yicem galiba. <3 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 pazartesinin quizine cumartesi çalışıp bitirmek software V&V dersine günü gününe çalışıp vizeden önce çalışmamak (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 hayatta yapamayacağım birşey gerçekten gz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 international pillow fight etkinliğini kaçırdım günşlük bugun :( gittiğimde herkes bi köşeye çökmüştü. sadece 5 dakka savaşmışlar. ama olsun gene de bi kaç kişi hala kapışıyordu. ve heryer tüy olmuştu. sonra da aksam meksika lokantasına gittik. güzel bi gündü. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 off o kadar saat çalıştıktan sonra yarın yokmuş gibi içmek güzel bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yarın anayasa hukuku var. OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yarın bi sis yok. OF :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 saat 00'dan sonra yarınlar bugün oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 he fail olmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Günlük iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 haftanin ikinci gunu gunluk, benim icin hep p.tesi ve salilari problem olurdu, carsamba sonrasi rahatti, burda hafta erken baslasa da yine ilk iki gunu atlatmak onemli, bugunu de gecirdik mi gerisi kolay gunluk. ayrica eskiden de severdim carsamba gunlerini, burda daha da cok seviyorum. tabi siz bu sirada tosura tosura uyuyorsunuz, icimden saydirmiyor da degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 1'de sınavım var. Pazar gününe sınav koyan zihniyeti gerçekten anlayamıyorum. Neyse en azından en erken sınav 1de başlıyo pazar günleri. Banyoya falan girmem lazım şimdi. Yeterince çalışamadım ya, korkuyorum sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 İktisada giriş çok lanet bişimiş adam işlem fln sorar lan! Son dakikada girebildim sınav mekanına zaten, girişin önündeki kapıyı kilitlemişler malaklar, 20 metre ötedeki kapıyı açmışlar. Kilitli kapının üstünden bi sıçrayış ve süzülüşüm var ki kapıdaki polis tebrik etti beni o derece güzel yane agffasd neyse sanırım koydum çocuğu ama bellide olmaz dikkatimi vermem çok zor oluyor sırf okuma olunca bayasını sıktım zaten ama yinede inanıyorum kendime :D Kermitim saolsun paranın gözüne vurduk iddaa dan agfahjf burdan teşekkürü borç bilirim efenim. TEŞEKKÜR EDERİZ SEFGİLİ KERMİT. Şimdi kayfaltı yabıb dışarı çıkacam mükemmel bi hava var sömürücem iliğini kurutucam havanın afasd bide arabayı alabilseydim tam süfer olurdu ama lamerkini kandırırız artık Bana enerji, Hakoya daha çok kavga, Prenseslere Hako. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 napae said: Banyoya falan girmem lazım şimdi. Yeterince çalışamadım ya, korkuyorum sdfg. kokuyorum anladim bi an ve suratimi eksittim. >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 kendi 2 kuponumda tutmasada dün iddaada 5 kişiye kazandırdım günlük allahtan onlara kazandırdımda rahatladım kendiminkine gram üzülmedi alıştım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Günlük izmire yaz geldi yandım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar