vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 karınca kararınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 günlük, sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 burnum akmaya başladı, hapşırıyorum...hasta oldum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 açlıktan midem bulanıyor uykusuzluktan başım çatlıyor günlük yazık değil mi bana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Neyse kontrol altına aldık mışıl mışıl uyuyor günlük ^^ Bazen çok korkuyorum ciddi ciddi, öyle kendini hazırla derler ya yalan dolan.. Konu başkası olunca hazır olma diye bişi olmuyor. Artı olarak nasıl hazırlıcaksın lem kendini böyle bişiye? Düşünmesi bile göğsüme baskı uyguluyor, nefesimi kesiyor. Ben mi zayıfım aceba die de düşünmüyor deilim arada fasdasf neyse az hukuka girişe bakayım yarın 3-4 sınav var 4 sayfaya baktım sadece. Sadece sağlık. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bro! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 son 45 gün az kaldı sivil hayat geliyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 sevgili gunluk, bir c.tesi daha, bir haftanin baslangici daha. Yine daral icinde evde oturarak gecirilen bir haftasonunun sonu. Keske 6 ay ileri gitsem de Turkiyeye gelsem izine :/ neyse artik, ise gideyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ehi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bazen ne ictigimi keske anlayabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 cumartesi çalışmak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 günaydın günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 öf nası başım ağrıyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Çıkıp bi ayakkabı almam lazım herhalde annanemde bıraktım benimkileri :/ sınavlarım ii geçti günlük 2 bölümü full sıktım 3 bölümü bitirmem 40 dakika fln aldı afsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bre hayvan, senin yüzünden cmts sabahın köründe kalktım. 10 da gelecem dedin aradın 11 yaptın sonra 12 şimdi 1. nefret ediyorum bu insanlardan. şimdi işim düşmüş vaziyette sana ama şu iş bitsin faturayı kes, ödemeyi min 3 ay geciktirmeyen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 sabah sabah deniz havası adamı kendine getiriyo resmen. kahvaltı yapamam erken saatte ama ne hikmetse istanbul havası yarıyo bana galiba. bide kafamdaki bütün sıkıntıları atmam baya iyi tabi. hiçbişiyi kimseyi iplemeyip umursamamam hep buraya gelince oldu. hepte böyle olcak lan. pazar günü gelse maçı yapsam bide dönüşü var maçtan sonra. ankara beklesin artık birazda. güzel geçer bu hafta inanıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Pazartesi Tunus'a gidiyoruz ailecek. Dün ben uyurken annem ve babam konuşmuş hatta araştırmışlar. Bugün babam uyanınca ayarlicaklar hemen. Pazartesi de uçucaaaaaz. Babam hala uyuyo lan anaam sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ohhh mis gibi bahar kokusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Pazartesi günü olmuyomuş. Salı gidicez Cuma dönücez. Kalıcağımız otele baktım, baya iyiymiş. Hava da sıcak ama çok bunaltıcı durmuyo. Babam şortla gezmeyin kaçırırlar sizi dedi sdfg. Safari falan yapcaz, ayh çok heycanlı ya. Gitmek istiyorum bi an önce, çok iyi gelicek bu tatil cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Pazartesi akşam 7 de vizem var, sana küfür ettim say Naz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bu kadar da nispet yapılmaz bi tatille Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 hamile kalma arzun geçmeden gitme tunusa falan sakat işler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar