Osso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 kıyamam sana lan =( gel ben döveyim seni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 günlük, anan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 vaniLLe said: günlük, anan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 vaniLLe said: +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 panik, aşırı kısıtlı süre, uyku, ve TASARIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 günlük; eskiden bi gece yarısı vardiyası vardı. Ne oldu sonra ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 GÜNLÜK OSMAN BANLANCAK ÇOK KOMİK ASJLCFANCASXASDXAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 OSMAN HAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 boğazım çok ağrıyo günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 tamam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Bulaşık yıkadıktan sonra içilen türk kahvesinin tadı bir ayrı oluyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 vayy ev hanımı mode on. akşama ne yimek yaptın sesu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 transkriptin açıkılanmasına saatler kala...rın rın rın rın (korku efekti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Yağmur yağsın günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Ulan günlük uyandım annem geldi.Kağıt gelmiş yurtmuş falanmış açtım baktım ne o MERİÇ erkek yurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Günlük Bu gün bize stajda iş verdiler olum yapıcaz inşallah. Bide cok uyuyorum bu ara normalde 5 saat uyuyan ben 8-9 saat uyuyup zor kalkıyorum. Bi kac yıl önce adamın biri yanlızca aptallar 8 saat uyur diye kitap yazmıştı o zman sallamamıştım ama su an anlıyorum ki çok ayıp etmiş ayıp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 günlük. umarım bana da iş verirler stajda. araştır bunu, sunu arastır..bunu oku...bıktım günlük. sıkıldım feci. 1 ay geçmez. iş lazım yapcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Pablo diablo go to hell diye lyric duymam, niye bu kadar manidar ki dfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 elalemin annesinin hayata bakış açısı farklıysa ben ne yapsam boş dimi ? oyüzden kogötüne deiyolar işte =)=)=)=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 hayatımın en garip 4 gününü yaşadım günlük pazar akşamı dönmüştük dedemin yanından pazartesi sabahı vefat etti tekrar gittik yanına ikindide cenaze oldu sonra herkes dağıldı biz kaldık annemle eşyalarını ayırdık falan gerekli gereksiz yüz tane şey öğrendim yüz çeşit zekasızla uğraştım ve çok yoruldum, artık istanbula gitmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 saolasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 basin saolsun pogodi. sevgili idiot, napsam, gitsem mi gitmesem mi ehliyete? cok fena bi miskinlik var üzerimde. =/ acil edit yapiyorum, yukardakiler yalan oldu. 5-10 dakkada herseyin degismesinden nefret ediyorum ama ossun. güzel bi haber aldim belki. lan. ben aylarca staj yeri icin kosturiyim, gidiyim deneme staji yapiyim kullansinlar beni, gg olsun. ama simdi bi telefonla hersey tam gg oldu, cok gec artik derken, amcamin aramasi ve ''böyle bi yer var, stajyer ariyolar'' demesi hmm. oysa ki kafamda bitirmistim lan ben staji. neyse.. p.tesi gidicem görüsmeye. diger planlarim suya düstü diye bisi yok tabi. ikinci edik; ehliyete de gidiyorum. grr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 @pogodi başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar