kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Vidar said: yanlış hatırlıyorum o zaman gece otobüse bindim gibi hatırlıyorum. sarhoşsan otobüs diye hatırlıyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ve izmir çok kötü bi şehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Yaz okuluna kalmayı bir sonraki Fransızca sınavına erteledim, vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 izmir bi kere çok sıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 sıkıntılı bir gün, boğucu bi gün.. çok uyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Peki günlük ağzıma takılan şarkıyı napıcaz ders çalışamıyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Günlük dart bize de söylesin şarkıyı bizimde ağzımıza takılsın efet.. Bide dasaaa bi güncük dahi olsa bugün süferdi lan! diyebilsin istedim günlük bu da bi köşede dursun. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 diyecem lan.. elbet ben de diyecem.. baktım ocakta mutluymuşum işte.. daha neyine yetmiyor.. senede bir de mutluyum demişim.. iyi oranlar bunlar.. eeet eeet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 denizsiz memeleket memleket değil arkadaş.hadi denizi yok yeşili olsun bari cıks o da yok .hadi yeşili de yok, otobüste yanında bayılan insana dönüp bakmayan insanlardan arındırılsın bari. cıks onlar da hala bu şehirdeyken ben artık bu şehirde olmak istemiyorum nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 wastyrx said: Günlük dart bize de söylesin şarkıyı bizimde ağzımıza takılsın efet.. Bide dasaaa bi güncük dahi olsa bugün süferdi lan! diyebilsin istedim günlük bu da bi köşede dursun. ^^ Abi saçma şarkı ama ya ahahahaha Serviste dinleye dinleye bu hale geldim :( Unutma hiç aşkııın kıymetini ne roman ne deee film metini yazmaz hiç herkes kendi çözmeliiiiiğğğ asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Yemeğimi yedim günlük, 4 saat daha düşümü sıkıp evdeyim. Yapacak iş olmayınca çalışmak ne kadar sıkıcı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 katılıyorum st efendi ben de sinek avlıyorum bugün ve vakit geçmiyor adeta =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Özel sektör için kötü tabi, boş geçen zaman para kaybı demek. :) Çırak mühendis olduğum için 2-3 ay daha ufak tefek görevlere gidecekmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 günlük hala öksürüyorum lan sinüzit bitti öksürük başladı. Hareket ettikçe öksürüyorum lan klavye kullanırken bile öksüresim geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Şimdi sınavdan geldim ve öbür sınavıma çalışmaya başlıyorum hemen. Bühüü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 oturdu. pis oturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Bugün o introduction ve methodology bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Günlük eğlenceli günler geçiriyorum senden uzakta durunca lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 MAVİ EKRAN verdim günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 görmedik duymadık bilmiyoruz tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 8-) peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ssler alındı benim tarafımdan ashadgasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 wastyrx said: ...ama gündüz için gezdirebiliceğim hergün çıksak 2 haftalık mekan var.. yalaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 QueenofSpades said: Vidar said: saat başı otobüsler yok mu taksim'den? otobusler en geç 1 de biter. Ben geç saatlerde saat başlarında 112'yi kullanıyorum bazen. Keza Sarıyer-Taksim otobüsü de saat başlarında kalkıyor geceleri. Ama ben yazın kullanmıştım böyle, belki de yaz içindir o tarife sadece bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar