Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 saat 45 dakika sonra sınavım var. =/ Bütün gece rüyamda cognitive püskolojü döndü ya. Sinirim bozuldu uyuyamadım adam gibi. En zor sınav bu çünkü.
Mesaj tarihi:
Selam günlük,

Pazartesiden bu yana devam eden hastalık iznim son bulmuş durumda, tekrar işbaşı yaptım.

Yeni yaşam alanıma, evime, çevreme alışmaya çalışıyorum. Televizyonum geldiği için pek sıkıldığım söylenemez 2 gündür, bugün de bir dvd oynatıcı alabilirsem bilgisayar gelene kadar pek sıkıntı çekmem gibi.

Aptal kredi kartı da bu hafta gelir umarım. Adresimi yanlış yazan Akbank'a ve bir kartı 10 gündür getiremeyen Kuryenet'e kafam girsin.
Mesaj tarihi:
ben de fırsatını bulur bulmaz arkama bile bakmadan topuklamayı düşünüyorum burdan, neyini seviyorsunuz ki bu kadar söyleyin lütfeeeeen belki biraz daha tolere edebilirim.
Mesaj tarihi:
pekaziz said:

Abi Melih Gökçek posterlerini bile özledim, o derece.

Psikolocik yardıma ihtiyacın var efet..

@ vidar gezmesini bilmiyorsundur sen afsd Yanında arkadaşın varsa çokta güzel yani..
Mesaj tarihi:
Günlük dün fazla kaçırmış olabilitem var, abim ilk defa hafifinden surat yaptı safdfa. Sonracııma yeni kalktım sayılır geri yatmayı düşünsemde fax max yollamış bunları hallet diye, onları halledicem sonra da raporları dosyalıcam gibi gibi.
Brezilyaya gidiş-dönüş uçak bileti anasının nikahı kadarmış herhalde gidemicez gibi :/ aceba gemiyle kaç ayda gidilir sdafs

Bana etkili ağrı kesici, Hakoya kum torbası, Prensesler evde kalsın. Amin.
Mesaj tarihi:
abi arkadaş varsa yüksel'de aç biranı yap muhabbetini sonuçta olay vakit geçirememek deil, ben de gidecek yer bulamıyorum ya da vakit geçiremiyorum demiyorum, ama istanbul'a kıyasla ankara geceleri saks diyorum sadece. en güzeli ev zaten yemişim mekanları.
Mesaj tarihi:
Aaaa olur mu yahu 1e 2ye kadar fln tunalıda takılıp, güzel birileri geldiğinde ordan if e geçebilirsin en kötüsü... Hoplayım zıplayım çılgınlar gibi dans ediim diosan en güzel saatler 3 buçuktan soorası oluo. Millet gidio evlere sana alan kalıo fln ajfad
Yalnız sanki her hafta bu hareketleri yapıyor muşum gibi anlatmışım ahahah sesli güldüm kendime xD
Mesaj tarihi:
Abi ben çabuk sıkılıyorum mesela ama, dans edicem sabahlara kadar diosan illede canlı müzük olması gerekmio yani.. Bildiğin güzel dans müzükleri çalıolar fgasda

Ankaradaki gece hayatı yanında hatun olup olmadığı sorunsalına bakıyor daha çok. Varsa istediğin yere gidip eğlenebiliyorsun, yoksa saks demen çok normal çoğu yer almoor ^^
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...