dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 sys64738 said: su zevkli ağa, 3d tasarımlara cidden kolaylık sağlamış ama sadece mimarlar için, onda çizdiğim modelleri daha önce bi kere bi oyun motoruna atmayı denemiştim facia omuştu. şimdi autocad'e alışmış bünye. spline atayım, ölçülü yapayım diyorum.. ama bunda spline nasıl atılır bilmiyorum ya.. arc atıp geçiyorum işte ölçülü şekilde. ya da şu noktayı ahanda şu noktaya taşı diyeceğim.. di mi? bunda tüm objeyi seçiyor. ulan zaten ben 10000adet detay çizmişim, elimde objenin köşesini tutmuşkene taşıyacağım diğer noktayı da görmüyorum, bi oraya bi buraya döndürüyorum göreyin hangi noktaya taşıyacağımı diye. yoksa süper.. bi de kerkythea diye beleş bi render programı bulmuşum.. oh.. misler gibi "senelik masaya yapacağım eklemeler" konusunu tamamladım 3saatte.. bağlantılar, vida yerleri, kaç mm pleksi kullanıcam, nereden neyi kaç cm'den ne ile bağlıyacağım. tümünü çiz çiz boz, yapa yapa, deneye deneye gördüm öğrendim. şimdilik çekmece vs gibi şeyleri ben tek eksende hareket ettiriyorum. onların sadece tek eksende ilerlemesini sağlayacak bişiler vardır kesin. top solid vs gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 günlük dershanem başladı günde 5 derslik işkence çekiyorum :( napcam lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 günlük olum bu gün staj da resmen oturduk adam bekledik 4 te telefon ettik başka birine yönlendirdi oda kasmayin ofiste iş bazlı calişalım ben mail atcam size dedi atmadi buna rağmen berkayin ofise gidelim israrlari yarin dory ve ben tarafimızıdan linçle sonuclanabilir. Gerginim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Bir cok arkadasin is yerinde dedigi gibi. Hi Hitler diye cagirilan bu insanla sabahin köründe cok pis kavga etmis durumdayim. Ogluna kizar gibi azarlayinca ne oluyo dedim patladim bu askin sonu eyi degil ben bu adami kesin döverim günlük. Hey allahim sabah sabah yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Olm günlük lan herkesin stajı filan böle bi gergin böle bi sıkıcı geçio. Benimki çok zevkli lan :D Sabah kalk, staja git, otur bilgisayarın başına, yapılacak montaj var mı bak, bitmiş ama comformlanmamış montaj var mı bak. Hiç biri yoksa 2 dk takıl, paticik, mmo-champion filan. kalk git eve :D Gerçi geçen hafta montajdan başımı kaldıramıyodum da bu hafta (son hafta olduğundan heralde) çok rahat. Bi de bugün çarşamba. Akşama bi kaç raid patlatıyım da kendime geliim :D Hadi gittim ben günlük. :elsallayanchibismile: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Açıp küfür etmek istiyorum ama yapmayacağım. "İnsanlar değer bilmiyor"a yeniden hoşgeldiniz. Boşuna üzülüyormuşum herhalde ben. Neyse yapacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 boşver takma şesu SALLA YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Salladım gitti valla Gökalp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 İŞTE BU ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 gittim başvurdum adsl denen illete. bile bile kendime işkence çektirecem. ulen quiknet nasıl arıyorum seni şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 günlük abimle yine kavga ettik . ne yapcaz lan biz böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 OF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 et benlerimi aldırcam diye gittim,sözde almaya yönelik operasyon yaptı herif..heps ikocaman oldu ve acıyor lan günlük..geçecekmiş 2 güne de acıyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 antivirus yazılımlarına verdikleri değerlendirmelere bir de "gıcıklık" kriteri eklemeleri gerek.. bitdefender total security 2010 bu derecelendirmede 100% GICIK ödülünü alacaktır büyük ihtimalle.. program kendi internet erişimini engelleyip sonra account check ve update kastı ya! bayağı başarısız bir denemeydi hani.. sitesinden weekly update indiriyorum şimdi. rezilliğe bak.. ne gülünç di mi? siz yapıyorsanız değil, bayağı gıcık bi durum oluyor. aslında o bilgisayara da vipre kurmalıydım en başından :( ama millet kafayı bozmuş işte kaspersky ile bitdefender ile.. hmm uninstall olmama gibi bi sıkıntısı vardı.. ama manual uninstall tool yardıma koştu.. gerçi registry kısmında yine fail verdi ama bu kadar fail'dan sonra 8başlıkta yeşil "tamamlandı" oku görmek pricesless.. 2tanecik daha fail olmuş çok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 miniciiiiiiiiiiiiiiiiiik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 günlük kaşınıyorum... Yok mecazi anlamda değil bildiğin uyuz gibi kaşınıyorum... Ne oldu bana böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 şu maddi krizi bi atlatsam pek sıkıntım yok gibi lan of. eve geldim 1.5 saat uyumaya çalıştım sessizlik içinde ama yine uyuyamadım kalktım. 1.5 saat yatakta döndüm durdum şaka gibi. çok az uyuyom fenayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 kermit efendi alkol de alamıyosun biz burda dibini gördük meğersem =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 istesem alırım kanka problem değil benim için. almak istemiyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 BIRAK YA PEDERDEN TIRSIYORUM DEMİYOSUN DA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 benim babama eyvallahım yok kanka. evde değilki niye korkayım. cidden içmek istemiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 HADİ BIRAK YA EN SON FALAKAYA YATIRDI SENİ O GÜNDEN SONRA TEVBE ETTİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 kaldı mı 93 gün biter mi sizde bence bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 günlük ölüyodum bugün 10 yıl yaşlandım resmen. neyse kek yapıp yatıcam. yarın cok ekşınlı geçicek off yardım lazım yardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Osso said: HADİ BIRAK YA EN SON FALAKAYA YATIRDI SENİ O GÜNDEN SONRA TEVBE ETTİN keşke dövse lan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar