rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 iğrendim bu haftasonundan ve kendimden.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 MADBOY said: senin FAKIR yazan supurgen de vardir. GEBERIT yazan dooaletin de var mi ? vaniLLe said: bsg yazan oklavam var. ahahahah tebrik
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Birazdan yola çıkacağım günlük. Bir aya yakın bir süre arkadaşlarımdan uzak olacağım. Umarım kafayı sıyırmam.
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Çok deişik bi gün geçirdim günlükçüğüm. Lamerkin gelip yatağımdan iteledi beni aşağı, içeri nasıl girdi annem nasıl aldı bilmiyorum fsafas. Neyse kak nan kayfaltıya gidiyoruz dedi bende giyindim insta dişimi fırçaladım çıktık. Panorada köylüm tost yidik beenmedim ama :/ sonra indik bu gerizekalı kahvede kahve tutturdu ii hadi al içeriz şurda oturur didim gel görki lan pazar keyfi yapıyoruz gel oturalım şurda inat etme getirdiğime pişman etme fln filan didi oturduk starfucksa balkona pislik sigara kahve bide kekimsi bi kombo yaptı yüzündeki haz tehlikeliydi kaçasım geldi agshgj Sonra bizim ufaklığa gittik çeviri yaptırdı ayak üstü 3-5 sayfa, terbiyesiz kitledi işlerini bize aleni -.- lan msnden konuşmaya daldım unuttum gene neyse ufaklıklardada accık çalıştım raporları düzelttim fln abim aradı gel hadi eve yan komşu yemeğe davet etti bizi dün fln filan derken eve gittim işte geçtik komşuya. milletin 3 katı fln yedim yimmahlar baya baya güzeldi rakı açtılar babam bi deeet! olacak gibi oldu sonra neyse dedi (kendi içemio rahatsızlığı yüzünden nasıl içi gitti adamın ama :/) onun dışında dedeyle içmek ayrı bi zevkmiş lan tek tıfıl bendim orda o yüzden sesim çıkmadı ama dinlemek bilem güzel bea ^^ akşama noktayı koyan lafda iiydi fasda 'içmesini biliyorsan iç arkadaşların muhabbet görsün, içmesini bilmiyorsan eve git çocukların baba görsün.' hoşuma gitti nie bilmem ^^ neysem ben raporlara dönüyorum derken pc kendi kendini kapattı allahtan yazdıklarım gitmedi ama kurtardı mozilla sefiorum seni mozilla <3 Bana huzur,Hakoya daha fazla içki,Prenseslere Hako. Amin.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 sen kız mısın ya? okumadım hiç ama kaçırmış olabilirim
spompas Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 günlük, arkadasıma verdiğim araba pert oldu olmasınada, canım gibi sevdiğim arkadasım neden 10 gündür kimliğini babama götürmez ne kadar sorumsuzsun sen?
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Balyoz gibi vurdu lan facebook, aniden yabdı çok fena oldum :S Özlemişim sanırım çok da yapıcak bişi yok :)
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mericiyemden güzel moraller geldi ^_^
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Dartanian said: Mericiyemden güzel moraller geldi ^_^ bende istiyorum =(
di Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Gunluk her gotu sikistiginda "Tim Tim" diye gelip, her seferinde isimi gucumu birakip yardim ettigim halde, iki kadeh icince "senin lafina mi guvenicem" diyen takipcilerin var. Cok uzuyorlar beni cidden.
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 wastyrx said: Dartanian said: Mericiyemden güzel moraller geldi ^_^ bende istiyorum =( Bulamaman senin ayıbın :D :P
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 pff benim neyime lan master, gidiim bi yerde janitor oliim en iyisi.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 yarin güne sporla baslamayan vanil degil.
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 abi bitmesin onemli degil, bi baslasam, oldugu kadar.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 çok aptalca 3sheet excel hesabı yapıp sonra devam etmem gerek.. bildiğin bıraktım yani :( 15puan kıracaklar şimdi ama ı-ıh.. olmuyore.. gitmiyore.. bi de bişi aldıydım.. coenzim bişi mi ne? gece almayın, uyutmaz dediler diye aldım o kadar para verip. şu an kafayı koysam giderim uyku alemine... bi boka da yaramadı :( alın şarkı falan dinleyelim http://www.youtube.com/watch?v=mSSB5HxfK-Y
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 yine sacmalama evresine girdim,nasıl bu kadar vurdumduymaz olabiliyorum bende şaşırıyorum. Nese kısa zamanda atlatirim umarım
barbu Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 1 hafta tatilden sonra yarın daha dorusu bu sabah dersim var 10da. ve sadece 4 saat 13 dakka sonra. uykum da hiç yok. uyku duzeni oyle sıctı ki anlatamam. napcam ya pf. uyusam mı gunluk
Farinal Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 flashforward'ı bitirdim güzel oldu. şimdi biraz kara kule okurum sonrada uyurum herhalde 16-17'de de kalkarım diye düşünüyore byee
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Dartanian said: Mericiyemden güzel moraller geldi ^_^ tabi tabi... sdfdh Neyse gunluk, nestlenin COK parasi varmis, ben bunu gordum... bugun haftaya yeni baslayip "poff haftasonuna daha 5 gun var" diyenlere de burdan koskocaman bir ZAAAAA yolluyorum, 2 gun sonra biz girecez. mmmmfs.
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Annemin adıyla face hesabı almışlar. Şİkayet ettim ama du bakalım
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Dartanian said: Bulamaman senin ayıbın :D :P Bence abimin ayıbı yaşamaya zaman bırakmıo terbiyesiz :)
copry Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 günaydın günlük gülistanlık. akşam sinemaya gidicem çok uzun zamandır gidemiyodum fırsat bulup çok mutluyum ^^
Öne çıkan mesajlar