sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 günlük kafeine fazla dayandım sanırım ellerim titriyo fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 gn günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 acı dolu ayak tabanlarım,kanamış topuklarım,''sızım sızım inleyen'' bacaklarım ve ben uyumaya gidiyoruz.topuk dikeni edinmeme 5 var artık sanırım.sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bugun pazar gunluk, herkes yatarken bizde yine is gunu, ama problem degil, herkes POFF p.tesi derken biz coktan haftabasi sendromunu atlatip haftayi tamamlamak uzere oldugumuz icin LOL p.tesi diyoruz. o yuzden iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 moral bozmak istemem azmo ama kendini kandırıyosun. oyle hafta bası sendromu filan hikaye. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 gerci simdi aklima geldi de orda da cuma tatildir heralde. dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 persembe cuma tatil burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 hiç doğum günüm değilmiş gibi sıkıntılı günlük yaşlanıyorum belki ondan sızlanıyorum sabah beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 dışarı kayfaltıya çıkıorum günlük sefindirik oldum ^^ ödbüm bide :* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Günaydın. İşe gidiyorum. Bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 günlük, cumartesi gece ve pazar günü ofiste calışmak cok sıkıcı oynak birşeyler calda kendimize gelelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 gunluk her gun 1 saat suren yol bugun 2 saat suruyor, nefret ediyorum pazar gunlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 günlük bugün ekinoks, ofişıl olarak mutlanmaya başlayalım. edit: ah şimdi konyaaltı sahilinde olmaz vardı. edit2: abim askere gitcek diye çok üzülüyorum, yalnız kalcam. her yere peşinden gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Oyhş arkadaşım Marid'de duty free den sigara getirecek bana. Hayatım kurtuldu resmen baya mutlu oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 1 aydir sigara icmiyorum =* bi de yarin derslerime basliyorum, bu sefer aldigim B'leri A yapmaya kasacagim. evet baya bi idealistim. kalkar kalkmaz bisikletle tuna nehrine, sehir icine falan gitme gibi bi istegim vardi ama deli gibi yagmur yagiyo. abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 1 saattir vapur bekliyorum bozulcak zamani buldu koduum helikopteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 yarın feci patlayacak.. ama paso güzel haberler aldım. gerçi biraz ağzıma sıçılacak bu işleri sonucuna götürmeye uğraşırken ama yine de güzel.. aptal mutluluk dansımı falan da yaptım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 of nefret ediyorum ya. annemle yemek konusunda hep kavga ediyoruz. simdi verdigi quest üzerine ben yapicaktim yemegi, ve eve gelince benden habersiz benim yaptigim yemege, benim yapmicagim bi sekilde, kendi kafasina göre devam etti! o öle yapilmaz diyorum, SEN KITABA BAKMA diyo. hay allam ya. o yüzden mi benim yaptigim seninkinden güzel oluyo dedim. sinirlendim. o yemegi ben yapmis gibi olmadim simdi. yine sömürdü beni ühühü. zaten hep pattis falan dogratiyodu. 40 yilda bi quest verir böle. en sinir oldugum sey. bi daha yapmicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 sevgili günlük http://www.youtube.com/watch?v=TjLCJKoot4U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 vaniLLe said: of nefret ediyorum ya. annemle yemek konusunda hep kavga ediyoruz. simdi verdigi quest üzerine ben yapicaktim yemegi, ve eve gelince benden habersiz benim yaptigim yemege, benim yapmicagim bi sekilde, kendi kafasina göre devam etti! o öle yapilmaz diyorum, SEN KITABA BAKMA diyo. hay allam ya. o yüzden mi benim yaptigim seninkinden güzel oluyo dedim. sinirlendim. o yemegi ben yapmis gibi olmadim simdi. yine sömürdü beni ühühü. zaten hep pattis falan dogratiyodu. 40 yilda bi quest verir böle. en sinir oldugum sey. bi daha yapmicam. git bi örenci evinde yemek yap hem hiç karışmazlar hemde herşeyi kabul ederler uıahdfhfdsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 vaniLLe said: of nefret ediyorum ya. annemle yemek konusunda hep kavga ediyoruz. simdi verdigi quest üzerine ben yapicaktim yemegi, ve eve gelince benden habersiz benim yaptigim yemege, benim yapmicagim bi sekilde, kendi kafasina göre devam etti! o öle yapilmaz diyorum, SEN KITABA BAKMA diyo. hay allam ya. o yüzden mi benim yaptigim seninkinden güzel oluyo dedim. sinirlendim. o yemegi ben yapmis gibi olmadim simdi. yine sömürdü beni ühühü. zaten hep pattis falan dogratiyodu. 40 yilda bi quest verir böle. en sinir oldugum sey. bi daha yapmicam. çıkar vur masaya sen de ! yemek kitabını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 @burtonesk: video cok güzelmis. ayrica üzerinde N.T yazan profesyonel bicaklarim bile var lütfen, önemli benim icin. o yüzden yaptigim yemege yardim etmek (soymak, dogramak) harici kimse dokanamaz, öyle de celebrity triplerim var. evad. kafasinda hiyar parcalarim adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 senin FAKIR yazan supurgen de vardir. GEBERIT yazan dooaletin de var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bsg yazan oklavam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 gachayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar