Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek amin
Sosyal ağlarda paylaş

saçımı kestim^^
yalnız artık kesmesem iyi olacak sanırım,zira başıma ekşiyenler mevcut sdf

asıl kuş güncesi yazmaya geldimdi ben buraya

efenim yumurtalar çatlayalı 9 gun oldu.yavrular büyüdü.resmen ilk gunku hacimlerini ikiye katladılar.tüyler müyler pufidik pufidik.baba yuvaya uğramaz oldu.anne de surekli üstlerine oturmuyor artık.saksı bok içinde.her minimine acımadan sıçıyorlar.ve bugun yavrulardan biri ''esrareniz'' bir şekilde ortadan kayboldu.uçmuş olma ihtimaline inanmak istiyorum.yuvadan düşüp de mahalle kedilerine ziyafet olmadı umarım.
anne hanım hala geliyor.tek yavruyla birlikte uyuyorlar hatta şu an. bugun yarın terkederler heralde beni
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili gunluk, haftasonumun son gunu, hala yazacak dolu yazim var ve SC II beta arkada duruyor. Dun HoN da atamadim zaten, butun hafta haftasonu olsa da doya doya oyun oynasam diyordum, patladi.

Bu arada gunluk buraya SERRRRREFIM uzerine yemin ediyorum ki bugun son serbest yiyis gunum. Yarindan itibaren cok siki diyete giriyorum, yalani malani da yok, ustune bir de spor yapmak icin bir yol arayacagim. Ise kalici girene kadar beles spor salonu uyeligim olmayacak ama ya evde dandirik bi kosu bandi var, ona binecem ya da yakinda bayagi buyuk bir hastane kompleksi var, etrafinda aksamlari kosup veya yuruyebilirim belki.

Her sekilde bugun son kez yemek yiyorum hunharca.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...