barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 neden aynı olmasın ki? 14 yaşına mı bastın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek bana yemek amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 barbu said: neden aynı olmasın ki? 14 yaşına mı bastın ortaokulda lisede ki halinle üniden mezun halin aynı olmaz çünkü ? edit: copry ye mighty zinger amin edit2: banada ders çalışma istei amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 dasaaa said: @darksoul: bağa didin sanırım http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2010/055/f/d/_blank__by_masterddd.gif sana bana ona suna.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Üff 2 dakka bakiim dedim karnımı acıktırdınız ya :/ Az bi işim kaldı ondan sonra daha çok iş vericekler nerden biliyorsun derseniz tecrübe ile sabitlendi ahaha. Nilin çıkardığı huniyi ben süresiz alıcam gibin. Efet efet ^^ Bana uyku, Hakoyla İreme yemek. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 saçımı kestim^^ yalnız artık kesmesem iyi olacak sanırım,zira başıma ekşiyenler mevcut sdf asıl kuş güncesi yazmaya geldimdi ben buraya efenim yumurtalar çatlayalı 9 gun oldu.yavrular büyüdü.resmen ilk gunku hacimlerini ikiye katladılar.tüyler müyler pufidik pufidik.baba yuvaya uğramaz oldu.anne de surekli üstlerine oturmuyor artık.saksı bok içinde.her minimine acımadan sıçıyorlar.ve bugun yavrulardan biri ''esrareniz'' bir şekilde ortadan kayboldu.uçmuş olma ihtimaline inanmak istiyorum.yuvadan düşüp de mahalle kedilerine ziyafet olmadı umarım. anne hanım hala geliyor.tek yavruyla birlikte uyuyorlar hatta şu an. bugun yarın terkederler heralde beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 yedigim hakarete bak. naber dedik.... *:D niye noldu *sevgilinden mi ayrildin? diye cevap aldik. bi de artik yattara lazim bünyeye, yoksa yarin sinavda yattara olcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 KARMA. karma bu eved. zamaninda agzina sictiklarim, birer birer laf sokuyo dsfu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 OVVYENEGÜZEL OLDU LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 lan karaefe gibisi yok be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Let the sunshine in:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 çok da güzel doydum pek de güzel doydum hastalar size sesleniyorum dişiniz ağrırsa alın bi ağrı kesici uyuyun artık gece gece dişçiye mi gidilir ! uyuycam yaf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Böyle bir mutluluk var, kulaklarımdan çıkıyor. Tüm dünya ayagım altında abi. hahahaHAHAHAHAMAHUEAHEUHAEUAEadsgagdhaha ha-haha. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 hayat sna gzl be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bilgisayardan yazdırıyorum gidiyorum alıyorum(arada bi koridor var safsafaf) sonra dosyaya eklesin diye başka adama veriyorum o sayfayı. Bu sevda bitmez sizi tanımak güzeldi :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Resmi olarak tatile girmiş bulunmaktayım. Ama gelip görünüz ki şesu tatil yapabilecek mi? Tabii ki hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Herkesler sızdı ben hala çalışıorum aslan gaplan ben asdafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 gaplan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Günlük sevgilim saçlarımı kesti az önce. Fena olmadı, özlemişim kısa olmasını da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Hava da ev de o kadar soğuk olmamasına rağmen yataktan çıktıgımdan beri tir tir titriyorum ya. Polar üstüne hırka giydim ısınamadım. Nasıl giyinip işe gidicem ben ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 sesu said: Resmi olarak tatile girmiş bulunmaktayım. Ama gelip görünüz ki şesu tatil yapabilecek mi? Tabii ki hayır. ama sesu cok pis yargilar, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 sevgili gunluk, haftasonumun son gunu, hala yazacak dolu yazim var ve SC II beta arkada duruyor. Dun HoN da atamadim zaten, butun hafta haftasonu olsa da doya doya oyun oynasam diyordum, patladi. Bu arada gunluk buraya SERRRRREFIM uzerine yemin ediyorum ki bugun son serbest yiyis gunum. Yarindan itibaren cok siki diyete giriyorum, yalani malani da yok, ustune bir de spor yapmak icin bir yol arayacagim. Ise kalici girene kadar beles spor salonu uyeligim olmayacak ama ya evde dandirik bi kosu bandi var, ona binecem ya da yakinda bayagi buyuk bir hastane kompleksi var, etrafinda aksamlari kosup veya yuruyebilirim belki. Her sekilde bugun son kez yemek yiyorum hunharca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 akşam 9-10 gibi uyuyup sabah 7'de kalktım, uzun zamandır ilk defa günlük uyku kotamı doldurmuş hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar