odchu Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 dark sayt klloauds evritin.. mişş.. hade lan zirzop bugünün sözçüğü zirzop, 1. Geveze, densiz konuşan. 2. İşsiz, başıboş. 3. Gelin alayına eşlik eden delikanlılardan her biri. 4. zıpır
Pyro Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 napae said: Bi de bugün mericimi iyice ümitlendirdim, aslında bişeyler olsun istiyorum ben de ama pek bi çekimim yok sanırım ona karşı ya. =/ Kerem'e linkledim bunu.
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Dartanian said: asdadsa ben de bankacılık okuyorum ama 10.30da 2.öğretim öğrencisi adam aranır mı Kredi kartımı yollamışsın dworgian saol. ıdsaodas kıyamam aramazlar bi daha ben kızarım onlara :D
sesu Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Ay yine essay yazmam lazım. Yine sürekli dışarıya çıkıyorum "hadi bir sigara içeyim" diye. Tam 5 saat 42 dakikam kaldı teslim etmek için. 1042 kelime yazdım ama o 4 paragraf nasıl rezalet belli değil. Bir de daha 1000 kelime daha yazmam lazım. Hayır bir de zor bir şey olsa bu kadar üzülmeyeceğim. QQ
napae Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Pyro said: napae said: Bi de bugün mericimi iyice ümitlendirdim, aslında bişeyler olsun istiyorum ben de ama pek bi çekimim yok sanırım ona karşı ya. =/ Kerem'e linkledim bunu. Benim mericim kerem diil ki ama dfghj
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Dworgian said: Dartanian said: asdadsa ben de bankacılık okuyorum ama 10.30da 2.öğretim öğrencisi adam aranır mı Kredi kartımı yollamışsın dworgian saol. ıdsaodas kıyamam aramazlar bi daha ben kızarım onlara :D Karşıyaka şubesinde olsaydın da rahat alsaydım 40dakikada anca aldım ya.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bugün cok güzel kullandim arabayi, hic hata yapmadim neredeyse. artik geri geri parkederken, arabayi düz pozisyona getirme islemini de iyi yapiyorum. ama sinavin saat 8de olmasi BAYA BI TATSIZ! yarin sinava gircek olan herif nasi bi herif acaba, pmsli bi herifse yandik. heycanlamasam cok güzel olcak. bi de sinav sonuclari gelse de ben de bi raadlasam.
copry Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bugün hunharca uyudum günlük ev keyfi yapıyorum şimdi de akşam nöbet var gerçi ama tınnnn o bile bozamaz keyfimi bana mutluluk,hakoya prenses (artık zamanıdır) nile ehliyet amin
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 E peki günlük evden çıkarken hocaların gelmiceği haberini almak paha biçilemez.
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Abimler 8de geldiler günlük bende uyudum uyandım, uyudum uyandım hiç bişiye benzemedi uyumam. Sonra kalkıp okula gittim laba fln girdim geldim. Çok yorgun hissediyorum ama birsürü iş var. 4 kişilik tim kurduk yine sabahlar olmasın ^^ Tişkür ettim iremcim :)
napae Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Şu sağlık psikolojisi ödevini yaparken resmen tükendim. Çok kolay tamam ama ailemdeki kimlerin ne hastalıklardan öldüğünü açıklarken resmen tekrar yaşadım olayları, sinirim bozuldu baya.
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Sektir hocaya verirken ödevi, hocam beeyle ödev mi olur de?! Çıkart masaya vur oh wai.. eahuehau baya zevkli oluyormuş yaf :P
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Günlük şansım varken macaristana gidicektim.. Ordan istediğim yere giderdim nan! Koymuştum çocuğu zaten ortalamada 3.96 mı neydi o zaman -.- Sabahlar olmasın diyoruz yine, dünde uyudum sözde ama bölük pörçük hiç bi işe yaramadı öle 1 saatte fln kalkınca :/ Bu işten sonra kendime bi telefon alırım artık ödül olarak ^^ spigamı alsam ki aceba? Yarın doktora gidicem inşallah önümüzdeki cuma için gün isticem abüü beni ameliyat yab die :) İnşallah uyuturlarda yabarlar ameliyatı öbür türlü zate pek ii olmayan ruh sağlığım bozulabilir sdfsad Başka bişilerde yazıcaktım ama hem unuttum hemde işe dönüyorum öbdüm :* Kermite iş. Amin.
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 iş istemiyom hacı ben memnunum şu anda sadgasd
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 of sabahin 8inde direksiyon sinavi mi olur ya =/ sabahlari cok tatsiz oluyorum, saskinligin doruklarinda oleyorum falan. redbull tek güvencem, nelere kaldik yarappi. bol sanslar bana, liseli kiz gibi heycan yapmiyim nolar. ve uyuyabiliyim. tek dilegim.
pogodi Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 dün ayların üstüne saat 7.30da uyandım 3 fail yaşadım 1 saat içinde şaşkınlıktan kolay gelsin nil, aslansın ^^
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 saol yavrucuum^^ yarin ki sinavi gecersem, direksiyon basinda kullandigim huniyi ilelebet cikaracagim.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 İnsan niye bile bile kendini zor duruma sokar.Sonucunu bile bile,boku yiycen genee geliyooo bakkk durumu varken bile bu sallamamazlık niye ha günlük niye lan sölesene.Sonra bide ah vah cekmeler vicdanının sızlaması,sanki herşey senin yapabilceklerin dısında oldu salak,insan kendi kendini niye zora sokar. pff..
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 günlük dehşet bir fırında köfte yaptım. fakat bildiğin valenciada adım cıktı. tanımadıgım insanlar "senin hakkında cok duydum, pilav yapamiyorsun" diyo :( belki pilav yapamiyor olabilirim ama diğer yemeklerim süper. bi görseler...:(
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 @darksoul: bağa didin sanırım http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2010/055/f/d/_blank__by_masterddd.gif
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 barbu said: günlük dehşet bir fırında köfte yaptım. fakat bildiğin valenciada adım cıktı. tanımadıgım insanlar "senin hakkında cok duydum, pilav yapamiyorsun" diyo :( belki pilav yapamiyor olabilirim ama diğer yemeklerim süper. bi görseler...:( görende soğuk füzyonu buldu sanır
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ole deme. super valla koftem. 45 dakkadır pisemedi gerci sdfs
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 günlük bugün böle uzun zamandan sonra şu evde otururken kendimi çocuk hissettim sanki böle 13 yaşlarımdayım salonda annemler oturuyo falan =) hiç öle olmıcak bdaha ..belki ailemin evine dönücem belki yine onlar orda oturucak ama aynı olmıcak..biraz garip biraz buruk bi hissiyat
Öne çıkan mesajlar