Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 wastyrx said: Abi bana o kadar laf ediyorsunuzda siz farklı mısınız sankim? Noolmuş yani bu aralar yalnızsam, çok çalışıyorsam,çok bunalıyorsam sonra onları buraya yazıyorsam? :( Arada bi F5liorum sıkılınca yazıyorum öyle işte elleşmeyin bana yahu :/ /pat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 /hug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Akşam gala var haydi bismillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Sparkcaster said: copry said: 'Chronologiesn of hako' diye değişmesini talep ediyorum günlüğün :D chronicles coronologoiesly? kangracıleyşıns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Chronologiesn http://www.google.com.tr/search?q=Chronologiesn&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a http://www.raco.cat/index.php/CotaZero/article/viewFile/67039/85781 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ben dişçilikle alakalı bişi sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Şu dönemin bir an önce bitmesi lazım. Yalnız yaşaya yaşaya iyice kafayı yiyeceğim. Yine kendi kendime air guitar kafalarına giriyorum kurtarın asdkjasff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 2 saat daha kaldı ha gayret Hako, aslan gaplansın sen, seni kesseler acımaz.. evet evet.. kermitin dileği gerçek olsun. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 allah senden razı olsun kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 hala acmadilar ban imi cok acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Home sweet home ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Ağladı ağlayacak gibiyim ama gözümden bir damla bile yaş gelmiyor kıl oldum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Klasik müzik konseri ardından gelen huzur <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 şair burada çok elitim demek istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 selam günlük çok kültürlüyüm bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 zaugna çocuğumuz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 modern dans kursumdan geldim, dusumu yaptim, simdi de balina sesi mp3lerimi calacagim bir sure dinlenmek icin shdfhg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ZaugnaKhaldun said: şair burada çok elitim demek istemiş Salak. Sen kıskandın diye biz zevk aldığımızı belirtmeyelim mi hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Azmodai said: modern dans kursumdan geldim, dusumu yaptim, simdi de balina sesi mp3lerimi calacagim bir sure dinlenmek icin shdfhg. ASLŞKDŞASDKŞASLDKASLŞDKASDASDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Hala piyanist çocuğun parmaklarını kırasım var ama olsun gayet huzurluyum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 QueenofSpades said: ZaugnaKhaldun said: şair burada çok elitim demek istemiş Salak. Sen kıskandın diye biz zevk aldığımızı belirtmeyelim mi hı? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 QueenofSpades said: Hala piyanist çocuğun parmaklarını kırasım var ama olsun gayet huzurluyum <3 Ahahahhahaahha. Ben bilet beklerken yanıma geldiğinde geçmişti bu aklımdan, şimdi kırsam konser öncesi ne olur acaba diye. sfdfds. Evet günlük güzel bir geceydi, gecenin ilerleyen saatlerinde sanki güzel gelişmeler olabilir hayatımda gibi. Çok milliyet astroloji sayfası oldum galiba, hayra yorup geçtim. sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Abooov'a mı gidicen yoksa gecenin ilerleyen saatlerinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 kuru fasülyeyi koydum soğanı kırdım ekmek banıp yiyom baya elitim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar