Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 wastyrx said: kermit said: senin duan tutuyomuş ondan şey ettim dilek ağacı gibi bi kolunada bez bağlayıp mum yakıcam sonra kafana para atıcam. niye hala prenses bulamadım lem o zaman? ehauehauh terzi sökük olayımı yoksa? prenses spec lerini değiştir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 copry said: o pikap bu pikap şu kipap kebap geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Dworgian said: 3 ay sora çöp olcak ^^ 4 ay sonra bi sonraki sezonun omuzluğunu alırız dicemde cataclysm(beele yazılmıyordurda kasamadım yorgunum çok) mi gelio? Pek bişi farketmicek gerçi :) Amaç arkadaşlarla takılmak, eğlenmek ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 cataclysm de bende dönerim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 param yatmış günlük gülistanlık tüm psikolojim değişti yihuu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 copry said: param yatmış günlük gülistanlık tüm psikolojim değişti yihuu :D masum bi şekilde yörü kutlamaya gidelim derdim ama nerelere çekerler Allah bilir sdfdghf *dışarı çıkmak için çok pis sebep ve insan arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 plan çoktan yapıldı tasarlandı uygulamaya geçirilmek üzere beklemeye alındı hakocum üzgünüm =( zaten kanımca farklı şehirlerin insanlarıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Bütün spartalıların allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 allahim. cuma günü direksiyon sinavim var ve geri geri parkederken hala sorun yasiyorum. düz durmayinca ne yapmam gerek falan, kafam karisiyo. ögrenmem gereken bi kac taktik var. umarim asifte hocanin tekine denk gelmem, amin. neys halamla birazdan caliscaz accuk.HA BI DE SINAV SONUCLARIM HALA ACIKLANMADI, OF. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Günlük sağlığım yerine gelince enerjik oldum dersim olmamasına rağmen okula gidiyorum I said are u gonna be my girl dıp dıp dıdıp dıdıdım dııpdıpdıpıdıdım dırırırııırıırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 salak mısın tolga asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Kıskanma canısın. Eğer okula gidiyorum diye dediysen de bizimkiler iyileşmedin otur oturduğun yerde diye baskı yapıyo ondan gidiyorum asdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 program yapma özürlü oldum günnük bunalımdamıyım lan acaba ? okula falanda gittiğim yok biraz derslere asılmalı bursa bays durumları geliyo yoksa. akıl fikir ihsan et . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 okul dediğin başka bi şehirde çık gez bari tolga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Dartanian said: Kıskanma canısın. Eğer okula gidiyorum diye dediysen de bizimkiler iyileşmedin otur oturduğun yerde diye baskı yapıyo ondan gidiyorum asdsadas işte örnek ergen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Adam kıçı kırık wrathful eldiven için 3k para istedi ama ben ona küfretmedim. Evet çünkü ben terbiyeli bi insanım -.- 1.5k dedim 1.7k olsa olmamı dedi bende olur dedim. Bitince halledelim dedi sonra 3k istedi xxyyzz herif.. bide garip ama sabahın köründe gelen iş dışında hiç telefonum çalmadı garipsedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Asdafasd Babiş 'büro' ya geldi. Bi kahve yabda içelim hadi dedi. Az sonra satrançta oynarız bi yenerim onu saffsad sefindirik oldum heh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 'Chronologiesn of hako' diye değişmesini talep ediyorum günlüğün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ben "life of a forum addict" diye kitpa çıkartıcam çaktırma bırak yazsın :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 şu anki huzurumu anlatsam anlamazsın idyot günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ne şanslısın. huzur ownz all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 copry said: 'Chronologiesn of hako' diye değişmesini talep ediyorum günlüğün :D chronicles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 sürünceme, sürüncememe. öle gidiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Abi bana o kadar laf ediyorsunuzda siz farklı mısınız sankim? Noolmuş yani bu aralar yalnızsam, çok çalışıyorsam,çok bunalıyorsam sonra onları buraya yazıyorsam? :( Arada bi F5liorum sıkılınca yazıyorum öyle işte elleşmeyin bana yahu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar