Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Bu arada gunluk, banka kimligimi de aldim bugun. ctesi de stajyer donemim basliyor, ne ilginc bir ulkedir ki stajyer maaslari bile turkiyedeki muhendis maaslarindan fazla. saka gibi bir hayat var burada, heycanla bekliyoruz gelismeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ekmek 10 milyondur ama orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Azmodai said: saenin vucudu beni tedirgin ediyor. Sparkcaster said: vücudun atıyor mu sık sık pelin batu style? ben cevap vermiyim sonra bu konu hızla akan bir nehire düşmüş kuru bir yaprak parçası gibi şey olup gitsin neyse iyi geceler fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Azmodai said: Bu arada gunluk, banka kimligimi de aldim bugun. ctesi de stajyer donemim basliyor, ne ilginc bir ulkedir ki stajyer maaslari bile turkiyedeki muhendis maaslarindan fazla. saka gibi bir hayat var burada, heycanla bekliyoruz gelismeleri. ne güzel ya. okulu bitirdikten sonra bende mi gelsem.ama cinsiyet sebebiyle yaşayamam herhalde orda sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 almazlar bile gfdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 SF 4 e Türk güreşçi koymuşlar günlük mutlu oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 yok sektorune bagli. bankacilikta var mesela bayan calisan. Saglik keza ayni. Ama yine de gelme, mesela maaslar cok iyi ama dusunuyorum yeni bilgisayar alacam bitane, bitnae de lcd tv sonra yapacak baska hic bisi yok. ulke guzel hos ama arkadassiz cekilmayor yapacak bisi yok, anca is - ev - spor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 eh iyi işte, vücut yap para topla gel senden iyisi yok kızlar sıra olur sdfg sonra istersen see you later alligator de, istersen deme sana kalmış sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kızlar sıra olur derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Offf iğrenç bir gün geçirdim. Sinirlerim çok bozuk, ağlamaklıyım. Yarın eğitim varmış işe gitmem gerek ve 6 saat dersim var, ayrıca o dersler için zilyon sayfa okumam var, ölmüşüm ben ağlayanım yok ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Sparkcaster said: kızlar sıra olur derken birden fazla. moral veriyorum üzülmüş yazık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Sparkcaster said: kızlar sıra olur derkenaşı sırası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 18 milyara son maç günlük. garantiye gidiyor aman tanrım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 aman allahım dünyada en çok kermiti seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 http://rlv.zcache.com/i_love_kermit_sticker-p217225974547316741tr4z_210.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 AKIYO OLM AKIYO RESMEN AKIYO SCHOLES KART GÖRÜR DEDİM ADAM KART GÖRDÜ JHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ZENGİN OLUYOR MUYUZ KERMİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 DUR ULAN DUR. DAHA BİTMEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 SOKAKLARA DÖÜKÜLÜYORUZ AMAN TANRIM 6 MAÇTA 6SIDA GELMEZ DİYENLERE İBRETLİK Bİ KUPON. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Ne oldu lan çok heyecanlandım 18 milyör mü kazandın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 6 maça nasıl 18 milyar veriyor ya bu iddia? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 sistem 4-5-6 yapıp bide 5 mislini işaretleyince oluyo aman tanrım rekor akhdgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 O kadar imkansiz bi kupon yapmis iste =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ZaugnaKhaldun said: http://rlv.zcache.com/i_love_kermit_sticker-p217225974547316741tr4z_210.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ağlamak istiyorum. bi de bana aldığın maaşı beğenmiosun diyen adamdı bu di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar