pogodi Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 günlük 2 serum yedim geldim kamuran akkor da vardı acilde bana geçmiş olsun dedi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 oha geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 pogodi said: günlük 2 serum yedim geldim kamuran akkor da vardı acilde bana geçmiş olsun dedi sdf geçmiş olsun kamuran akkor'u sen mi tanıdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 teşekkür ederim ^^ ben tanıyamadım güneş gözlüğü vardı, konuşurlarken duydum vasfi uçaroğlu da karşı yataktaydı o rahatsızdı, mesleğini söyleyince düştü jetonum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 neymiş mesleği ? :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bateristmiş => Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 hiç sevmem bateristleri, şişman olurlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 wastyrx said: Bana prenses, Hakoya huzur,fıstık ii olsun, corpye cuma cumartesi hasta gelsin -.-. Amin. fıstık iyi olmuyor olmuyor.. aklımı oynatacagım artık... bu saatte vodkaya basladım, hemen yarın olsun lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 QueenofSpades said: bu saatte vodkaya basladım içmenin saati olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 pogodi said: günlük 2 serum yedim geldim kamuran akkor da vardı acilde bana geçmiş olsun dedi sdf lan noldu oha,kıyamamz kamuranı da bi öpseydin ya da aşk eski bir yalan mı kamuran hanım teyze deseydin benim için. gelmişken madem iki kelam edeyim. yeşil-mavi göz fobimden acilen kurtulmam lazım.bugun gerilmekten yemek yiyemedim resmen.bonus olarak lensli kız da vardı masada fıldır fıldır off. yetmediği için son anda yetiştiğim serviste de şöforun yanına oturdum.yol manzarası!!!kalpten gidiyordum.alamıcam ehliyet falan bu gidişle.denizcilik ehliyeti yetmiyor mu,iş basvurusuna.hem kara herkes de var falan diye ikna kabiliyetimi kullansam... off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 annem gelir gelmez kek yabdı bizi boostlamak için :O çok ciddi söylüyorum günlükcüm annem eğer ki öğretmenlik yerine aşçılığı seçseydi köşe olmuştuk lan! bildiğin bi kere teklif bile geldi bizle çalışır mı annen die böreğinden götürmüştüm bizimkilere sdfg Fıstığa sağlık, Bana prenses, Hakonun işleri çabıcak bitiversin. Amin.(hadi yine iisin ece başa aldım bak :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 günlük iice hayvana bagladım.gün boyunca yatıyorum en önemli aktivitem bi odadan digerine gitmek.yemeklerim hazır gelio.kilo aldım feci hemde bir an önce okula dönmek istiyorum.bi de uyuyamıyorum günlük e hayvan 10 saat uyursan uyuyamazsn tabi bi de günlük mutlulugun resmini arıyorum.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Yine çok mutsuzum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 İş eğitimine çağrıldım günlük, sabah 9'da havaalanındayım, florya'ya gitcez bi de oyş Günlük tez çalışmasına yardım ettim kız olayı abartmış her gününe dahil etmiş beni, bari ben de arada tezimi yapsaydım dedirtti bana. ama öğrencem çok şey olacağı için kendisinden "yardım ederim ,eylerim" diye tepki veriyorum. Aslında proje falan çok işim var da işte, istek olmayınca :D Dua et bana günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 @ irin sordum valla aşk eski bir yalan ademle havvadan kalan dedi bana sdfs ne olduğunu ben de bilmiyorum psikolojik olabilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Ahahahhahahahaha günlük facebooktan ayartmaya çalışıyorlar beni rakip firmalardan sdf hoşuma gitti yafs :D Desemmiki abime abi bana maaş ver yoksa giderim diğer firmalara die sdfg ebek ebek bi ara geyiğini yabiim bunun ^^ bitmeyor bu raporlar bide geldikçe geliyor karikatürlerdeki adamlara benzedim dağ gibi dosyalarla oturanlardan hani :D Fıstığa sağlık,Bana huzur, Hakoya prenses. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 wastyrx said: annem gelir gelmez kek yabdı bizi boostlamak için :O çok ciddi söylüyorum günlükcüm annem eğer ki öğretmenlik yerine aşçılığı seçseydi köşe olmuştuk lan! bildiğin bi kere teklif bile geldi bizle çalışır mı annen die böreğinden götürmüştüm bizimkilere sdfg Fıstığa sağlık, Bana prenses, Hakonun işleri çabıcak bitiversin. Amin.(hadi yine iisin ece başa aldım bak :P ) sağol canım. inş. işe yarayacak, sabah gidiyoruz kızımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 çok et yemekten ölür müyüm acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 wastyrx said: Fıstığa sağlık,Bana huzur, Hakoya prenses. Amin. Sorması ayıp değil, De bu ne demek :D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 belim ağrıyo lan olm günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 baya basit, içimden geçen dilekler onlar :) 2. postu atmiim şimdi sdfg gene sabaha kadar youn bi tempoyla rapor yazıcakmışız günlükcüm yazık banada diyorum ama, bi yandanda iyi oluyor meşgul oluyorum düşünücek zamanım olmuyor pek :) yarın akşam yemeğe gidicez inşallah blind date fln planlamıyorlardır çekemem valla hiç -.- Fıstığa sağlık,Bana uyku, Hakoya prenses.Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 sırtımda tam ortada ama biraz ense köküme doğru olan yerde bi sancı başladı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 07/03/2010 600.00 T.C. Ziraat Bankası - 19 MAYIS ÜNİVERSİTESİ Şubesi ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Öğrenim günlük olm öğrenimim geri döndü şuan ne kadar mutluyum bilemezsin 3 aylık toplu alıcam çatır çatır yiyecem o parayı. birde pazar günü maçta kareografi yapacakmışız 9bin kartonla şu pazar bir an önce gelsin lütfen ya lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 günlük ateşim düşse de rahat rahat uyusam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 geçmiş olsun:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar